Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Raggie #25550 üzenetére

Az a) és b) válaszodat egy dolog semmissé teszi. Ez az AMD középkategória egyik legfrissebb kártyája, ami most jelenleg az egyetlen kategória amit választhattam AMD oldalról. RX 480 4-8GB esetében még talán igazat adhatnák, mert a 100ezer feletti ár ellenére keveselném a teljesitményét, akkor már tényleg egy GTX 1070 jobb választás lehetett volna. Nekem egy RX 470 van és abból is az olcsóbb 4GB-os, de az igényesebb féle MSI Gaming X kiadás. Ez alatt az RX 460 nem játszik, és az RX 480 8GB meg szerintem az Nvidia teljesitményéhez képest viszonyitva nem játszik. Tesztek szerint és az akkori árakat figyelembe véve ez nem volt rossz döntés részemről. RX 480 8GB videókártyáról most szintén váltanék Polaris Refresh szériára, mert fogyasztásban és minden egyéb területen többet fog nyújtani. Amit valóban szerettem volna az szerintem csak most fog érkezni az AMD oldaláról... és akkor az RX 470 4GB MSI Gaming X cseréje nekem nem fog annyi plussz kiadást sem okozni, és még csak meg sem kedveltem az R9 380 4GB videókártya után. Enyhén fogalmazva sem hagyott mély nyomot bennem. Még annyira sem volt játékos kártya a mostani játék felhozatal mellett, mint akkor az R9 270X. :) Tényleg hanyagolni lehet a témát, mert a Polaris Refresh videókártya megjelenése után majd visszatérhetünk további elemzéseket végezni. Addig meg ott van nekem a Nintendo játszani. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés