Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz HSM #25511 üzenetére

Jó ezt az 1070 értéktartás dolgot inkább egy keserű viccnek szántam. Itt nem rólam van szó, hanem a Vega bemutatóról... én örültem volna legjobban egy konkrét termékbejelentésnek, amit sokan vártak a csodavisszaszámlálóval.

Mindössze kicsit kritikus vagyok a gyártói fanatizmussal szemben ami kísértetiesen hasonlít a pártszavazás jelenségéhez. Bármit csinálnak az úgy jó, és fejhez szorított puskával se vennének az elkentábortól... maximum kis hümmögés, "ez már csak ilyen".

Kvg:
    :
    (1070-el pedig maximálisan elégedett vagyok, kvg kollégának is mondanám: jelenleg olyan játékokkal játszok, ami 60-70%-ban terheli az i5-öt FHD, ultra 60 FPS mellett. Ha érezhetően kelleni fog CPU, akkor jön mellé egy i7/Ryzen ha jó lesz. Plusz a mátrix szorzásos képfeldolgozós és machine learning kutatáshoz, avagy munkára tökéletes a 8 GB RAM CUDA magokkal, otthonra. Ehhez nem elsődleges a CPU. Sajnos AMD erre jelenleg 100% alkalmatlan szoftveres részről, de már látom náluk is a fejlődést a CUDA fordítóval.)

Új hozzászólás Aktív témák