- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz
Malibutomi #19051 üzenetére
De ha a játék teljesítményén nem ront akkor itt PH-n miért van mindenki úgy oda hogy "kivannak herélve" a maxwellek meg a pascalok FP16 & FP64-ben ha munkára kell kártya akkor ott a Quadro a Geforce játékoknak van meg általános felhasználásra nem? Vagy én tényleg nem értem miért visítja mindenki ,hogy "heréltek" a kártyák... Csak a frászt hozzátok az emberre ,hogy a keplertől "herélve" vannak végül csak rászántam magam ,hogy fermiről kepler kártyát vegyek és jó játékok alatt
Most akkor mi a hátránya a "herélésnek" tulajdonképpen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest