- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Persze, nyilván én is tudok olyat linkelni, ahol meg 150W-tal többet eszik.
Nem gondolom korrekt érveléstechnikának, hogy mindig megkeressük a neten a hozzánk legközelebb álló teszteket: válasszunk ki EGY (hitelesnek tekintett) tesztoldalt, és mindenben hagyatkozzunk az ott mértekre.
Én lusta vagyok keresgélni, meg időm sincs ilyenekre, ezért számomra kézenfekvő a ph-s tesztekből kiindulni. Ott meg majdnem 100W a különbség. Ennyi.
Amúgy meg honnan tudod, hogy:
- egy "normális" 980Ti mennyit eszik? Lehet hogy az általd linkelt tesztben volt "nemnormális".
- az általad linkelt tesztben nem egy "anorexiás" 390 volt (amúgy 390X-ről beszéltem, de ezeket az apró csúsztatásokat már szóva sem nagyon teszem)?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kés topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest