Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
mcwolf79
üzenetére
"Én is mikor írtam,hogy valszeg a Fury X-en sem jópofiból megy rá vízhűtés stock, kaptam hogy már miért ne lehetne az AMD jó fej, a 290/X stock hűtés fiaskó után
És mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat."Nem is csoda hisz ez meg mindig egy baromsag....es meg reklamozod is.

Fury Pro leghutessel? Huvos-halk? Nano leghutessel? Remlik valami?Zabal mint az allat...majdnem 20W-al tobbet mint egy 980Ti vagy TX.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Hobby elektronika
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Macrodroid
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És mi lett belőle? Igazam lett,mert ahhoz képest zabál mint a disznó, és ebből következően termeli is a hőt szépen. Persze akkor is kaptam hetet-havat."