- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
nehezen tudom felfogni mi ez a sirás folyton az amd drivereivel kapcsolatban, eddig a legnagyobb hibám az volt a catalystnál hogy egyszer más színbeállitás volt benne mint ami addig alapértelmezett volt, kb 5 másodperc alatt visszaraktam és kész
erre a microlagg témára is kíváncsi lennék, hogy milyen konfigokban jön elő, van egy haverom aki totál nem ért a témához és összevissza akadtak, állitása szerint microlaggoltak a gamek 1280ban egy 6770en, átmentem hozzá ujraraktam a gépét, jól beállitottam és utána vaj simán ment a bf3 is neki minőségi beállitásokkal és az összes game, ugye most az uj bétákban növelve lett a pufferméret is, ugyhogy akinek eddig volt is problémája vele, most nem nagyon kéne hogy legyen, de ez is csak pár játékot érintett ,mint pl a skyrim
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest