Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dark KillerX #10228 üzenetére
Sajna itt már régóta ez megy.
Ha az AMD kijön valami "forradalmival" (ami jobbára inkább csak füst, mint láng) akkor Hallelujah, de jó ,hogy az AMD ilyen innovatív.
De ha jön valami negatív dolog az NV-től ,akkor azonnal máglyára az összes NV VGA-val, és átok az összes tervezőre.Mikor megláttam a címlapon a VR-es cikket, már előre tudtam, hogy megint valami NV köpködés lesz (most lehet nyomni a púdert, hogy ez csak egy vélemény,és csak lehozza a PH), de nyilvánvaló, hogy ez csak egy újabb gumicsont a sok vörösnek, hogy legyen miért örömködni az NV kárára. Az már más tészta, hogy mi lesz a valóság, de van 1-2 szerkesztő itt, akik szeretik kelteni a feszkót ilyen cikkekkel.
Tényleg tiszta bulvár már a PH (de leginkább a "VGA-szekció" ,hála bizonyos nem is titkoltan elfogult cikkírónak).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest