- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dark KillerX #10228 üzenetére
Sajna itt már régóta ez megy.
Ha az AMD kijön valami "forradalmival" (ami jobbára inkább csak füst, mint láng) akkor Hallelujah, de jó ,hogy az AMD ilyen innovatív.
De ha jön valami negatív dolog az NV-től ,akkor azonnal máglyára az összes NV VGA-val, és átok az összes tervezőre.Mikor megláttam a címlapon a VR-es cikket, már előre tudtam, hogy megint valami NV köpködés lesz (most lehet nyomni a púdert, hogy ez csak egy vélemény,és csak lehozza a PH), de nyilvánvaló, hogy ez csak egy újabb gumicsont a sok vörösnek, hogy legyen miért örömködni az NV kárára. Az már más tészta, hogy mi lesz a valóság, de van 1-2 szerkesztő itt, akik szeretik kelteni a feszkót ilyen cikkekkel.
Tényleg tiszta bulvár már a PH (de leginkább a "VGA-szekció" ,hála bizonyos nem is titkoltan elfogult cikkírónak).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest