Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
mcwolf79 #10229 üzenetére
Nekem az jutott eszembe az elmúlt nap cikkkeiről, mikor jött a Mantle.
A Mantle cikk hatására a fórum tele volt bizonytalan olvasókkal, akik egymást kérdezgették "Mikor adjam el a dzsíforszomat? Nem késő ha csak egy hónap múlva tudom, merthogy kövi fizuból talán AMD...". Most jön a VR, megint kell valami hasonló hírverés...
Csak azt nem értem, hogy oké, ha a Radeonok jelenleg jobbak VR-ban egy hajszálnyival, de komolyan szerintetek így fog ez maradni?
Mármint arra gondolok itt, hogy előbb-utóbb az Nvidiának is lesz rá legalább olyna jó megoldása, mint az AMD-nek most.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest