Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14903) Ren Hoek válasza Menthirist (#14899) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Most nem tudom hirtelen idézni azt a cikket az ezer közül, de egyszer korábban nem pont arról volt szó, hogy különböző GCN verziókra kellene optimalizálni a játékokat, mert előfordulhat, hogy (példaként) egyel régebbi játék már nem fut olyan jól az új GCN-en, ésatöbbi?. Határozottan emlékszem volt ilyen Abu/Oliverda cikk.

Ha ez még most is igaz, akkor lényegében totál nem igaz az 5-6-7 éves támogatottság. Vagy pl elég csak megnézni a GCN 1.0 DX12 Feature level 11.1/Freesync támogatottságot a 270X/280X/370(!!!) kártyákon. Gondolhatod mennyire voltam ideges, mikor elkezdtem örülni a Freesync-nek és erre pont nálunk nem volt. Nem olyan öreg kártyák ezek... Mi a garancia, hogy nem adnak ki egy legújabb GCN-t, ami pl épp nem fekszik egy régi játéknak?

Ilyen a hardveripar, semmi sem garantált 1-2 éven túl. Nem, hogy 5-6-7 év. Vagy AMD legfontosabb célja a csőd szélén, hogy a user még 5-6-7 évig ellegyen a folyamatosan gyorsuló 290X-el és nehogy megvegyen valami új kártyát :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.