Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14899) Menthirist válasza TTomax (#14898) üzenetére


Menthirist
veterán

részemről olyan szempontból mindegy hogy én a radeonjaimat is cserélem egy-két évente. meg az új algoritmusokat hiába kapja meg a 7970 is, ha az ereje már így is elfogy, az új algoritmusokkal vagy anélkül.
de mondom, mindegy, csak az hogy az nvidia nem szimpi számomra, az többek között ilyen lépésekből áll össze. de ez már nagyon off, én részemről kiléptem olvasni/aludni, jó éjt :)

Abu nem mondta hogy nem lesz majd a jövőben váltás. Nem tudom, ha mondjuk 2018-ban megtörténik a váltás, akkor miért kellene abu fejéhez vágni, hogy látod, az amd is architektúrát vált... nagy különbséget érzek részemről aközött hogy valami 5-6-7 évig van közel egyenlő szinten támogatva, vagy 1,5-ig.

Az meg hogy én megtehetem hogy évente/kétévente cseréljek kártyát, még nem jelenti azt, hogy ne tudnám hogy ezzel mennyire nem sokan vannak így. Nem az én példámból indulok ki, mert nem ezt tekintem az általánosnak. Azt viszont el tudom képzelni, hogy ha valaki összekuporgat mondjuk 80 ezret egy vga-ra sok sok idő alatt, annak nagyon nem mindegy hogy mennyi idő múlva kezdi azt érezni hogy tesznek a fejére.

na de tényleg mentem aludni, jó éjt :)

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.