Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14333) Menthirist válasza mackosajt (#14324) üzenetére


Menthirist
veterán

jogos, elnéztem, hirtelen 1024 bitre gondoltam összesen, így viszont 3 giga ram esetén (ha azt a selejtet is ki akarják adni ahol az interposer egyik ram-ága vagy maga a ram selejtes) 3072 bites lenne. De lehet hogy eleve csak akkor szerelik össze a gpu-t, ha jó az interposer és a ram, ebben az esetben mindenképp 4 giga 4096 bites ram lenne, csak max kevesebb gcn maggal a gpu-ban.
Mindenképp feltételezem hogy vágott (tehát selejtes) Fury-kből lesz a Nano, kevesebb magból mint a sima Fury esetén. Tehát lehet hogy a jó magok Fury X-ek lesznek, a kicsit selejtesek Fury-k, a jobban selejtesek pedig Nano-k :D

players111: szvsz 18 és 24 között. Legkésőbb hónap végéig... Kérdés mennyire hamar kapnak kártyát (páran biztos kapnak bolti forgalmazás előtt is)

Én inkább arra lennék kíváncsi, ebből a performance/watt tempóból mennyi a kisebb és egyszerűbb PCB, mennyi a HBM ram, és mennyi az az fps limiteres sleepes fogyasztás. Remélem utóbbi nélkül ennyi a fogyasztás, mert fogja a franc limitálni a kártyát :D legalábbis VR-ban :D

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.