- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Na tesztelgettem a giga 290 kártyám... Szerintetek az jó hogy 80fokra is felugrik a GPU?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Lacielvtárs #14596 üzenetére
De, sajnos abban
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Malibutomi #14595 üzenetére
de örülök akkor hogy megnyugtattok, hogy nem az én készülékemben van a hiba
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Malibutomi #14592 üzenetére
szia, köszönöm az észre vételt...
jó ötlet, nekem is ez volt az első tippem...
"... újra raktam az egész win 7 64 bit-et és ugyan ez a jelenség... ..."
sajnos ezért is gyanakszom a kártyára...
azzal a 270x-el előtte is rendben volt, és mivel tegnap este már feladtam, és vissza raktam a régit, újra raktam, ismét, és azzal tökéletesen megy minden mint eddig is...
amúgy egy kérdés...
ha cserélek vga karit, akkor nem fontos alapvetően a win-t újra rakni, ugye?
mert a srác korrekt aki eladta és küldeni fog egy 280x-et, shappire-t, mert eddig ezzel a márkával nem volt bajom... kopp-kopp
milyen progival tudom teljesen kitakarítani a régi catalyt-et?players111: jaja, ezért is gyanakszom a vga-ra, mivel az egész gépem ráadásul teljesen új...
amúgy én minden hardver változás esetén újra telepítem a win-t, számomra eddig ez vált be maradéktalanul... -
törölt tag
válasz
Malibutomi #14592 üzenetére
" újra raktam az egész win 7 64 bit-et és ugyan ez a jelenség" Nem segített neki mèg ez sem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #14591 üzenetére
Mi volt az előző VGA a gépben?
Ja látom. Esetleg megpróbálhatsz egy driver uninstallert, hogy teljesen legyaluld a drivert, és utána fel a frisset.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Erdei88 #14590 üzenetére
szia
sajnos más gépben nem tudom tesztelni
az eladó teljesen korrekt és cseréli is, ma postázom neki vissza...
én is a vga-ra gyanakszom, csak az az érdekes hogy vadi új a kártya
bár ez gondolom nem jelent semmit
ha nincs fenn a driver akkor működik 800*600-as felbontáson
de hát nem eredményszerk: és arról nem is beszélve hogy a jelenlegi vga-mal eddig is tökéletesen ment minden...
és visszaraktam és most is tökéletes minden -
Erdei88
veterán
válasz
Lacielvtárs #14589 üzenetére
Én a vga-ra tippelnék. Ha letörlöd a drivert akkor is ugyanezt csinálja? Más gépben meg tudod esetleg nézni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
srácok, jó reggelt.
volna egy kérdésem.
a jelenlegi konfigom, lásd adatim...
bele akartam rakni tegnap egy giga r9 290 vga-t és amikor felraktam a catalyst drivert és újra indítottam a gépem kék halállal kifagyott...
újra raktam az egész win 7 64 bit-et és ugyan ez a jelenség...
ha el is indult, és rányomtam az élmény index értékelését akkor már az első lépésnél kifagyott a gép.
semmi nem volt húzva, mindenből a legfrissebb driver...
a tápomnak is bírnia kéne.
de az lenne a kérdésem hogy ha a tápnak van gondja, akkor lehet kék halál ha nem bírja el ezt a kártyát a konfogimmal együtt?
a vga mindkét plusz tápja a tápegység erre megfelelő kábeleivel volt kötve, mivel moduláris, ezért nem mondhatom hogy valami kesze kusza megoldással adtam neki a tápot.
jó lenne ha valaki mondana valamit hogy szerinte mi lehet ez a gond.
előre is köszönöm -
Asbee
veterán
1350-en stabil a ram úgy tűnik, következik egy 1450. Bár nem tudom kell-e az a 200Mhz pluszba. A gyári paszta meglepően korrekt, bár kicsit vastag. MSI AB-vel tuningoltam amúgy.
(#14587) MastR: 2-3 fokot nyertem csak. Nem cseréltem ki a gap padet és nem is buktam hőmérsékletet. Úgy tűnik sikerült ugyanúgy vissza mennie, nem mozdult el.
-
HSM
félisten
71%-on már én se kedvelem... Nálam BF3 825/1250Mhz (alulfeszeli magát automatikusan), maxon, V-sync off szokott 50% körül tekerni, azt nagyon szeretem, 70-120FPS.
Amúgy 3000-3200rpm, ami még nekem oké fordulatban, ezt tudja hozni még a gyári 950Mhz-en, ez max 60%.
Ami a hűtőt és a pasztát illeti, egész korrektnek tűnik így gyárilag. A ram is jóféle, 1500Mhz-re hitelesített Hynix AFR R0C. Nekem mondjuk Elpida van rajta, jó az is, 1400Mhz-et simán viszi.
(#14585) Asbee: Szerencsés darabod van akkor. Nekem 81% ASIC, és +44mv kell neki 1100-hoz.
Jól melegszik is vele.
Bár lehet, kipróbálom majd 1250Mhz-es ramokkal, hátha úgy kevesebbet kér, én egyből 1400-as ramokkal teszteltem az 1100Mhz-et.
-
Asbee
veterán
Még pár infó:
Alapfeszen 1100 stabil. Ez nagy terhelés játékok alatt 1,125-1,135V. Nem rossz példány úgy tűnik. ASIC 78,1%. Érezni is hűtéssel.
Ennél feljebb nem néztem, hűtésnek ez még oké. Memória tuning majd később.
70% felé nem engedem a ventit az a tűréshatárom, nagy csendben már így is necces. Inkább melegedjen még.
Egyelőre 1 slot hely van közte és hangkari között, lehet az is hoz majd pár fokot ha lejjebb kerül. Remélem aki Windforceban gondolkodik, hasznát veszi ezeknek.Alulfeszelésről mik a tapasztalatok? Ki kéne pórbálnom egy alulfesz 1040, vagy 940-et.
-
Asbee
veterán
Na gyors teszt giga 290 windforceról. Sniper Elite 3-al tesztelek, mert most nálam az a legjobban fűtő játék. (4-5 fokkal jobban fűt mint bf4 multi).
BS eddig nincs, alapórajel 1040/1250. Hynx ramos. 45 perc játék után, 78 fokra állt be (uber mode). Venti fordulatot nem monitorozza valamiért.
Játék kilépés után elkezdett zörögni mint az állat
, kicsit lazítottam az alsó ház tartó csavaron, így most megszűnt úgy tűnik.
-
Werkly
őstag
Firestrike alatt egy 3570K és egy 290X kinek mit hoz pontügyileg?
-
Werkly
őstag
válasz
m0h0senator #14575 üzenetére
Ez nálad is jelentkezik?
-
Werkly
őstag
Az mitől van, hogy Aida 64 Stressz teszt alatt rohadtul akad az egér? Csak ha GPU van bebipálva akkor! Kösz!
-
HSM
félisten
válasz
korcsi #14568 üzenetére
Teljesen így van. Bevallom, egy pillanatra bennem is birtoklási vágyat ébresztett az a hirdetés, de sikerült lehűtsem magam időben.
(#14569) barnibal: Én se adnék egy szuper plazmát egy LCD-ért.
Nem a kor számít, hanem a képminőség. A Smart meg a 3D meg...
Jópofa, de abszolút nélkülözhető extrák.
-
-
HSM
félisten
-
korcsi
veterán
Bevásároltam magam a klubba, jövő héten kapom kézhez a Sapphire 290x tri-x-emet. Remélem most már elég lesz a vásárlásból
és meg leszek elégedve a kártyával.
-
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14561 üzenetére
Nagyon úgy tűnik,... 😡 valahogy ne értem ugyanez a gépem volt korábban is akkor egy asus 6970-el hajtottam minden rendben volt. Rohadt gépek, de idegesítő tud lenni. Kell egy monitort vegye újra 👹
-
barnibal
tag
válasz
Chapel #14558 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel, de most a CoolerMasternél a "V"-széria ami nagyon jó seasonic alapú, de szerintem a be quite! is nagyon jó. A legjobb természetesen a seasonic 520w fanless ( http://m.prohardver.hu/teszt/seasonic_platinum_fanless_tapok_tapja/kivulrol.html ) passzív. Ez ugye 80 plus platinum. Nagyon erős tápocska és nagyon hatékony! Az lesz nekem is a következő kicsike. 😁
-
daveoff
veterán
válasz
Chapel #14558 üzenetére
Szerintem elégnek kell lennie egy 500W-os (egy ágas) tápnak, ha nem tuningolod szét a cuccaidat, de nem árt ha valami minőségi darab. Látom eladod a tápod, ha sikerül tőle megszabadulni, szerintem mindenképpen cseréld egy 600W körüli 80+ Gold tápra, az biztos elég lesz egy jó darabig.
-
HSM
félisten
válasz
dergander #14554 üzenetére
Hűtésben tuti nem a legerősebb 290, de tuning nélkül szépen elbír a karival, és amúgy jóminőségű cuccnak tűnik, nekem nagyon szépen teszi a dolgát. Viszont már mindent leírtam róla részletesen, keress vissza, ha érdekel.
(#14558) Chapel: 12V-on tudjon 500-550W körül, és akkor az elég lesz.
600-700W-ok szélsőséges tuninghoz kellenek szvsz.
-
Chapel
addikt
-
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14546 üzenetére
Ezt a választ kaptam -
A TV nem támogatja az adott felbontást és frekvenciát, esetleg egy monitor segítségével megállapítható, hogy 60 vagy 70 Hz-et jelez éppen akkor, azzal van gondja.
Az alaplapi BIOS-menü képfrissítési frekvenciája viszont általában nem módosítható, illetve olyat is láttam már, hogy a videokártya BIOS-frissítésével és beállításával variáltak valamit, de ez is típusfüggő.
Lehet esetleg próbálkozni a TV resetelésével, vagyis gyári helyzetbe állításával, hátha hibásan állt be az üzemmódra és így tárolta le magának, bár ilyen gond inkább D-Sub VGA csatlakozásnál fordulhat elő, nem HDMI-nél. -
barnibal
tag
válasz
Chapel #14553 üzenetére
Én egy asus r9 290-et használok i7-4770K-val 16gb g.skill ram asus maximus VI gene 2db ssd 1db wd black caviar és egy coolermaster silent pro m600w bőségesen elegendő, de a tiéd meglehet éppen elég lesz! Szerintem érdemes lenne egy 80plus bronze-ra beruházni ha a gazdaság engedi 😉👍
-
dergander
addikt
Sziasztok,hamarosan énis csatlakozom a klubba egy Gigabyte 290OC-val
Vélemények erről a kártyáról? Nekem mindig giga kártyáim voltak teljesen elégedett vagyok vele,de azért utánakérdezek mizujs
-
Chapel
addikt
Fogyasztás jellegű kérdésem lenne.
Nemsokára váltok egy PC 7950-ről, egy Msi R9 290-re.
Konfig:
i7 3770
8gb 1333mhz
asus p8h67mpro
3 vinyó+1 ssdJelenleg egy Chieftec 500W CTG van. Kérdés, elég lesz vagy kell a 6-700W?
-
Televan74
nagyúr
Én a R9 290 Sapphire Tri-X OC mellett döntöttem.Jövő héten talán meg is kapom.
Nekem az a +10.000 Ft megéri a kb. -10 ℃ fokot a WF3 -hoz képest. -
rolixyz
tag
Hali, már én is tulajdonosa vagyok egy Gigabyte R9 290 WF3-nak.
Érdemes szerintetek átpasztázni mx-4el, vagy felesleges? -
barnibal
tag
válasz
Montesantos #14546 üzenetére
Rendben megpróbálom köszönöm szépen a javaslatot! Ha találtam megoldást jelzem felétek! Köszi még 1x!
-
Xirtam
veterán
Skacok legújabb driver óta folyamatosan beakad a memória frekvenciája, és GPU Tweak-be mindig nyomnom kell egy default beállítást. Ötletek?
-
barnibal
tag
Remek, akkor már ketten vagyunk. Ezzel csak az a bajom, hogy a biosban nem tudok melózni!
-
barnibal
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni, remélem jó helyre írok?!,... Vettem egy ASUS R290 DCII OC karit. Egy régi az első kategóriás Panasonic FullHD-s tv-t használok játékra és az a jelenség van, mikor bekapcsolom a gépet az alaplap logojánál és a windows betöltő jelénél a kép el van tolódva jobbra a képernyő feléig mintha le lenne felezve a kép. Mindenhol máshol jó csak ott nem. Új led tvken és monitorokon jól meg ott is csak ezen a tvn nem. Valami ötlet esetleg???
-
HSM
félisten
Az az élmény felbecsülhetetlen lehet.
Beszámolóra kíváncsi leszek.
(#14537) brumi1024: Igazad van. Jóval olcsóbb, egy Gbit switchre+NAS-ra tenni a belső hálót.
De amilyen áron ezeket adják, marad a HDD fiókom. Azzal legalább megúszom a windóz-hálós megosztás jóságait is.
-
HSM
félisten
válasz
Ghoula #14532 üzenetére
Az ötlet jó, vehetnék egy Gigabit routert, ami USB3-s (nem olcsó mondjuk). De azon meg nem szívesen tárolnám 24/7 online a cuccaim.
Jelenleg az USB3 külső ház bevált, csendesít is rajta sokat.
Ha már úgyis vizes a gép, úgy megéri, pláne, ha hobbi is.(#14533) Joshi: Hát igen, de első alkalommal jól zsebbe kell nyúlni sajnos. Bütykölgetni viszont levegős gépet is lehet nem keveset.
-
MiklosSaS
nagyúr
A gyerek ma megrendelte az MSI Gaming 290-et
, holnap meg is kapja
-
Joshi
titán
A vizes beruházás csak az első alkalommal nagy összeg onnantól upgrade azaz kisebb költség. Volt nekem is léghűtésem ami tényleg halk volt nincs ezzel semmi gond létezi ebből is jó megoldás. Én szeretek bütykölgetni és tetszik a vízhűtés ezért is csinálom. Sajnos minden hobby költségekkel jár mese nincs.
-
Ghoula
senior tag
Asetto éppen nincs, Bf-el sem játszom. De pl tudok nézni BL2-t, bár az lófütty vsync-el, Serious sam3, Gta4, Wolfenstein,.
Kicsit még tesztelgetném, és majd jelenkezem, mire jutottam.@HSM
Server és gigabit lan. Nem feltétlen mondod meg, hogy az a storage lokálban van, vagy hálózati.
A vizhűtés nálam hobbi, sok évre nyúlik vissza, így nekem nem volt akkor kiadás a vga-t belefűzni a rendszerbe.
De tény, ezért nekiállni vizet építeni, ha neked léggel is elég, teljesen felesleges. -
HSM
félisten
Nálam jelenleg is a léggel a gép leghangosabb része a WD green adatwinyóm, amit emiatt külső házba száműztem, és rendseresen le is kapcsolok.
Játék közben meg kibírom azt minimális zajt (nyitott fülesben már nem is hallani, már ha nem megy benne hang akkor se ) amit a WF3-as 290-es produkál a hangszigetelt házban, pláne a hőségben ha leveszem 825/1250-re. Egy vízhűtés ennél jóval drágább lett volna. Ha meg éppen nincs 28-29 fok a szobában, vagy bekapcsolom a V-syncet, akkor a 950/1250 hangja se több ennél. 100-200Mhz-ért nekem nem tűnik jó üzletnek egy százezer forint agyságrendű beruházás.
(#14528) Ghoula: A winyó hangját én is nagyon utálom, de amenniybe 2TB-nyi SSD kerülne inkább elviselem, meg ki-be kapcsolgatom.
-
Ghoula
senior tag
Szintén panel, de ez sátortetős, annak is a tetőtere. Igaz megy a klíma, de ebbe a szobába csak úgy mutatóba fúj be. Így van kb. 28 fok, klíma nélkül meghalsz, 30-32 fok. ( úgy hogy még nem fűtött be a gép
)
Klíma nem azért van, hogy jó legyen, hanem hogy túlélj
Nekem nincs vinyó egyik gépemben sem, nem viselem el a hangját... Az szerverbe való -
Joshi
titán
válasz
Ghoula #14521 üzenetére
Az a lényeg hogy mindez milyen szobahőmérsékleten ennyi.
Én panelban lakom és tripla+dupla radival is felmegy a vízhőfokom 37-39 C°-ra ha a szobában 27-28 C° van. Szerencsére van klíma a szobában és ha nagyon nagy a meleg akkor bekapcsolom. Télen bőven elég még a te rendszered is ez tény.
ui.: vízzel nagyon csendes rendszert lehet építeni még nagy melegben is, én a csendért mindent megadnék és meg is adtam. Nálam a vinyók is vizesblokkban vannak.
-
Ghoula
senior tag
Köszi.
Full terhelésen azért van egy kevés hangja a ventiknek, de messze jobb, mint a léghűtő. Normál felhasználásnál atom kussban van, és ez a lényeg.
Tudom, eléggé ki van centizve, de nagyobb nem fér el a házban.
Ha 70 fokon megáll úgy a cucc, szerintem az még ok lehet. De majd még ismerkedünk, aztán meglátjuk. Ha nagyon befűt, akkor visszaveszem a procit 4,5-re, az a 100 mhz igazából e-cerka, nem venni észre, de -30mV-ot tudok faragni a cpu-n.
@Cris: 4 csík volt, ebből 2 a ramok, kockázva, a 3. 0,5-öst kell felszabni a VRM2-re és a VRM1 felső részére, ahol szélesebb, a 4. , ami az 1mm-es lenne, abból kell vágni VRM1-re.
-
HSM
félisten
válasz
Ghoula #14521 üzenetére
Vizes szemmel lehet, hogy sok, de nem vizes szemmel nézve igen kellemes hőfokok, gondolom kellemes alacsony zajszinttel. Ja, és nagyon szép a kari a blokkal.
Csak arra vigyázz, ha alágyújtassz a procinak is valami komolyabb terhelést (mondjuk BF3-4) az a +30-80W azért megdobhatja a hőfokokat, pláne, ha azt veszem, a Valley-hez képest a GPU hőtermelése is simán +20-50W is lehet egy durvább játékban... Ott már szűkös lehet a radi szvsz.
-
Ghoula
senior tag
Annyira nem rossz ez az Asus
Na jó, csaltamkatt
A VRM1-re azt írja, használd az 1mm-es gap pad-et, de szerintem ez pont ugyanaz a 0,5mm-es volt, amit a VRM2-re írnak, lehet ezért magas alapból a VRM1, kivéve ha fujipoly-zol. Nekem az nem volt, így maradtam ennél, de tettem alá még egy 0,5mm-es phobya XT-t.
Vizeseknek magasnak tűnhet a hőmérséklet, de ha azt nézzük, hogy rajta van az alaplapi vrm, a cpu (2500K@4.6) és a vga, mindezt egy 280as EK radi hűti,2db gelid ventivel szerintem egész jó. -
deadwing
addikt
MSI Afterburner
A ventiprofilban te tudod megadni manuálisan, hogy mikor mennyit pörögjön a ventilátor. -
deadwing
addikt
Semmire. VRM hűvösebb mint a GPU, enyém 1080-on megy most, semmi baja
1 dolog. Alapból 94 fokra van belőve a biosában a célhőfok. Az újabb catalystokban ezt már be lehet állítani. Javasolnék kisebb értéket, én most 90 fokon használom, így az órajelből sem vesz vissza és játék alatt 80 fokos max. Igaz, így elég hangos, de a fülesem elég jól szigetel, és nem hallom.
Igaz ugyan az is, hogy AB ventiprofilt mindig használok minden kártyánál. Ennél is. -
Asbee
veterán
Tényleg azt tudni lehet, hogy Asus javította-e, hogy 2 hőcső nem érintkezik a chipel? Teszteken még csak ilyet látni.
-
Asbee
veterán
válasz
Televan74 #14508 üzenetére
Én is pont ma estem át ezen.
Az Asus gpu hűtése nem rossz, viszont a memória chipek nincsenek hűtve illetve a vrm hűtést sem túlozták el. A kari elején lévő vrm még egy bordát sem kapott... Számomra ezért kiesett. A tri-x hűtése a legjobb, itt zörgés előfordulhat a hűtés burkolatánál, ami általában orvosolható. Számomra elég gagyi hatást kelt a műanyag burkolat. Ha ez és a két év gari nem zavar akkor egy nagyon jó választás. Az MSI-ről összességében jókat olvastam, jó vrm hűtés, elég csendes, hátlap is van hozzá. Ezt akartam én venni, viszont a lematricázott csavar miatt elvetettem. (Lehet később vizezni fogok, illetve szeretem átpasztázni a karit már az elején)
Nekem a gigára esett a választásom. Egyrészt mert 88k-ért nagyon kedvező, másrészt mert nagyon jól szellőző házban, csak dicsérik a hűtőjét. Feszes tuningal is elbír ott, viszont kell a jól szellőző ház kifejezetten oldalra. Átlagos házban ha csendben akarod tartani akkor max alapfeszes +pár mhz. Zörgés mint ahogy a winforce hűtésnél, itt is előfordulhat.
Hibásat, BS-est ki lehet fogni mindegyikből. Legyen rendes gari aztán akkor nincs gond. Összességében én arra jutottam ház szellőzés azért kell, mert nagy hőmennyiséget kell kijuttatni a házból. Ha ez rendben van akkor egyik kariban sem lehet nagyot csalódni.
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #14509 üzenetére
Nem hiszem. Ahogy írtam, nálam röhögve bírja a gyári 947/1250Mhz helyett a konstans 1100/1400-at is, és ez nem számít különösen tunigos példánynak, bár van 290, ami memóriatuningban csak 1350Mhz körül bír.
Az ok szerintem inkább az, hogy ha valamely alkatrész nem bírja az órajelet teljes terhelésen, akkor 10-20%-al kisebb "terhelésen" pl. procilimit, mókolt BIOS, lassabb memória-órajelek, úgy simán lehet stabil. -
Televan74
nagyúr
Sziasztok!
Vásárlás előtt vagyok.Tanácsot szeretnék kérni,mik a tapasztalatok ezekkel a típusokkal.
Gigabyte R929OC-4GD R9 290 4GB
GIGABYTE R9 290 4GB GDDR5 WindForce (GV-R929WF3-4GD)
MSI R9 290 GAMING 4GD5
ASUS R9 290-DC2-4GD5
Sapphire TRI-X R9 290 OC
Amire kíváncsi vagyok. Hűtés, zaj, esetleges hibafaktor.
-
ron8
senior tag
A sima 290-es sapphire gyártmányú kártyáról vélemények?
-
HSM
félisten
Szerintem meg ha nem bírja a gyári órajelet, az elég erős ok a gariztatásra.
Persze, ha csak SE3-ban csinálja, az gázos ügy....
A részegységek meg nem szükségszerűen hűvösebbek, bizonyos részeket jobban, bizonyos részeket kevésbé hűtenek ezek. Volt, aki visszarakta a gyári hűtést, és hopp megjavult a kari azt hiszem itt a topikban is. Persze, ezekszerint nálad nem ez a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest