Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nálam jelenleg is a léggel a gép leghangosabb része a WD green adatwinyóm, amit emiatt külső házba száműztem, és rendseresen le is kapcsolok.
Játék közben meg kibírom azt minimális zajt (nyitott fülesben már nem is hallani, már ha nem megy benne hang akkor se ) amit a WF3-as 290-es produkál a hangszigetelt házban, pláne a hőségben ha leveszem 825/1250-re. Egy vízhűtés ennél jóval drágább lett volna. Ha meg éppen nincs 28-29 fok a szobában, vagy bekapcsolom a V-syncet, akkor a 950/1250 hangja se több ennél. 100-200Mhz-ért nekem nem tűnik jó üzletnek egy százezer forint agyságrendű beruházás.
(#14528) Ghoula: A winyó hangját én is nagyon utálom, de amenniybe 2TB-nyi SSD kerülne inkább elviselem, meg ki-be kapcsolgatom.
-
Ghoula
senior tag
Szintén panel, de ez sátortetős, annak is a tetőtere. Igaz megy a klíma, de ebbe a szobába csak úgy mutatóba fúj be. Így van kb. 28 fok, klíma nélkül meghalsz, 30-32 fok. ( úgy hogy még nem fűtött be a gép
)
Klíma nem azért van, hogy jó legyen, hanem hogy túlélj
Nekem nincs vinyó egyik gépemben sem, nem viselem el a hangját... Az szerverbe való
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest