Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
omikron23
senior tag
-
-
omikron23
senior tag
Nekem eddig 2 alkalommal volt ref. kártyám, az egyik egy GTX 285-ös, a másik meg egy Radeon 5870-es volt. Mindkettő hangja felért egy hajszárítóval. Azóta csak non ref. kártyákat veszek...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
nagyúr
Mindenhol azt irták el fogja verni a Titan-t.
Én csak ennyit vártam tőle.
De majd meglátjuk az árát...
Egyébként attól még simán lehet hiánycikk majd a kártya,mert elvileg "jó ára" lesz.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
A rendszeredtől függetlenül az a gpu igényelni fog dupla radit.
Én tuti nem raknék kisebbet.Sztem egy dolgot csinált jól az AMD.
Ahogy levédte ezt az információ kiszivárgást.Azt azért nem felejtem el nekik,
amikor azt mondták képes lesz nevetségessé tenni a Titan-t a teljesítményével.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Nem álmodtuk olvastuk.
Mindenki eldöntheti melyik oldalt tartja hihetőnek és melyiket nem.
Itt az AMD szavaival éltek.
and they say that the 290X will “ridicule” the Titan in performance.A másik topicban már lett linkelve.
Lehet azt nem olvastátok.#120 laca000 :
De még az NV mindig nem tört össze, bugyuta reklámjaiban AMD VGA-kat.
+1Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Efelett én átsiklottam,ami felé van irva azt olvastam,amit bemásoltam!
Viszont attól még nem fogom elhinni az AMD-nek ezt sem!
Könnyű olyanra hivatkozni ami még meg sem jelent,és még a kártya sincs forgaloman,hogy a beta-n megnézhette volna bárki!
Lehet süketeléssel magyarázni az AMD részéről,aztán majd az is "vakításba" fullad!Jó lenne ha vki tudna linkelni bármilyen AMD-s nyilatkozatot.
Aztán megint lehet találgatni melyik hír valós és melyik nem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igazad van. Egyedül maradtam az olyan elfogult amd fanokkal szemben mint amilyen te vagy. Pedig én nem csinálok mást csak szkeptikus vagyok az utolsó pillanatig. Ha tényleg olyan jó lesz a 290x akkor én is váltani fogok 780-ról. Engem elsősorban FHD tesztek érdekelnek. 24" a monitorom 1920x1080
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nézd lehet hogy később kiadnak valami (csoda drivert) ahogyan tették 7970 esetében és lényegesen megugrott a teljesítménye. Csak akkor váltok ha valami komoly előnyre tesz szert amd a 290x karival. Egyébként van valami infó arról, hogy mikorra várható nem ref változat? Az én fanboyságomról annyit, hogy volt msi 7970 lightning karim.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ha mind Quiet módba készült akkor nem véletlen a magas hő gondolom minimalizálja a zajszintet meg nem boostol annyira. Úgy képzelem el a dolgot mint a bios kapcsolós dolog amibe két állás volt (6990) az alap állásba 375W az oc állásba 450W volt a tdp. Ilyesmire gondolok csak szoftveresen power tune-el.
(#190) Malibutomi Sokat a 6990-nél se ért a másik bios mindössze 830Mhz helyett 880-on ment magasabb fesszel.
(#192) Cris99 A grafikonok alapján nem lesz magasabb órajel, lehet csak a tuning opciót fog engedélyezni a quiet helyett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
aktív tag
Hát igen... Igazából Én azt sem tudom, hogy honnan szednek mindenféle információkat (inkább pletykákat) amit utána készpénznek vesznek és szidnak mindenkit, ha a pletykáktól eltérő lesz az eredmény. Én special ilyet nem olvastam, hogy iii, meg huu mennyivel jobb lesz mindennél ez a kártya. Én konkrétan egy videot láttam amin a BF4 valóban 3 monitoron a legmegterhelőbb pillanatokban is reccenés mentesen futott. És a video végén megtapsolták a nézők ezt az "eredményt". + láttam én is egy grafikont, amin a 290x valóban jól szerepelt a GTX780-hoz képest 4K felbontásban. Na de most ezeket szvsz nem érdemes készpénznek venni. És én személy szerint nem is veszem!
A megjelenési dátumot (okt. 15.) én is olvastam, de az sem hivatalosnak olvastam! Ha valaki figyelmesen olvasta a cikket csak a tesztet ígérte az AMD okt. 15. és azt sem biztosra!
"Ez annyit jelent, hogy ekkor megjelenhetnek a termékről készített első részletes tesztek, viszont az egyáltalán nem biztos, hogy ettől az időponttól kezdve az R9 290X videokártyák is elárasztják a boltok polcait"(#229) players111: Ja az megint más, de ez egy BF4-el beharangozott kártya, ami annyit jelent, hogy jó esetben szebben fut a GTX780-nál ebben a játékban . Ergo aki ilyet szeretne az első sorban a BF4 miatt fog ráizgulni. Meg esetleg nagyobb gamek miatt. Nem ígéri senki, hogy markok alatt na majd aztán...
[ Szerkesztve ]
Visca el Barcelona!
-
aktív tag
-
aktív tag
-
nagyúr
Ez nem jön.
Vhol olvastam a 7990 azért van leárazva,mert kifutó széria,viszont fog jönni újabb Dual GPU-s AMD.Az persze nem azt jelenti,hogy bármi rosszat lehetne mondani a 7990-re,csak már nem gyártják tovább. Legalábbis ebben a formában. Változtatni fognak rajta,de sztem a felépitése marad ugyanez,miért is változtatnának rajta.
Amugy meg Abu igazán csepegtethetne vmit.
Hogy a leendő vásárlók továbbra is megmaradjanak.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest