- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Televan74 #14508 üzenetére
Én is pont ma estem át ezen.
Az Asus gpu hűtése nem rossz, viszont a memória chipek nincsenek hűtve illetve a vrm hűtést sem túlozták el. A kari elején lévő vrm még egy bordát sem kapott... Számomra ezért kiesett. A tri-x hűtése a legjobb, itt zörgés előfordulhat a hűtés burkolatánál, ami általában orvosolható. Számomra elég gagyi hatást kelt a műanyag burkolat. Ha ez és a két év gari nem zavar akkor egy nagyon jó választás. Az MSI-ről összességében jókat olvastam, jó vrm hűtés, elég csendes, hátlap is van hozzá. Ezt akartam én venni, viszont a lematricázott csavar miatt elvetettem. (Lehet később vizezni fogok, illetve szeretem átpasztázni a karit már az elején)
Nekem a gigára esett a választásom. Egyrészt mert 88k-ért nagyon kedvező, másrészt mert nagyon jól szellőző házban, csak dicsérik a hűtőjét. Feszes tuningal is elbír ott, viszont kell a jól szellőző ház kifejezetten oldalra. Átlagos házban ha csendben akarod tartani akkor max alapfeszes +pár mhz. Zörgés mint ahogy a winforce hűtésnél, itt is előfordulhat.
Hibásat, BS-est ki lehet fogni mindegyikből. Legyen rendes gari aztán akkor nincs gond. Összességében én arra jutottam ház szellőzés azért kell, mert nagy hőmennyiséget kell kijuttatni a házból. Ha ez rendben van akkor egyik kariban sem lehet nagyot csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- OpenWRT topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- GIGABYTE RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 EAGLE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest