Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Látott már valaki ilyen hibát? Néhányszor becsíkozódik a kép, mikor valami videót indítok el böngészőben. Csak a 14.4-es driver óta csinálja...
https://www.dropbox.com/s/yidjxyjml4a9c1p/WP_20140430_09_26_07_Pro.jpg
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyan hibát, hogy néha feketére válta képernyő pár másodpercre és visszajön a kép? Új windows lett telepítve, és telepítőcsomag hibával fejezi a 14.1 beta6 és 13.12-es drivert is.
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni! Monitorként használom a tv-t (LG LA620S), de sehol sem tudom beállitani 100 Hz-re. Csak 60 Hz-es opció van minden driverben.
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Van egy Asus 7870 DC2-es kártyám, és chrome böngészőben random csikoz, torz alakzatokat dobál be. Kipróbáltam 13.10 13.9 és a 13.4-es drivert is, ugyanaz a helyzet. BF3/Crysis 3-ban nincs semmilyen hiba.
-
kucseranor
tag
Mitől lehet, hogy fele annyi fps-t kapok, mint itt a legtöbben? FX-6300 4G 7870 1100/1200 13.4 driver.
Ultra, minden on, Fhd, 8x MSAA -
kucseranor
tag
válasz
Montesantos
üzenetére
Az előbb linkeltem, legörgetsz az aljára és ott lesz!
-
kucseranor
tag
Nektek mennyire használják a játékok a gpu-t? Eddig csak a Crysis 3 Beta ette meg 99%-on végig. BF3 változó, Skyrim 40-től 70-80%-ig. 13.2 Beta 4 driver van most fent.
-
-
kucseranor
tag
Mit gondoltok? Érdemes lecserélni az X6-os Phenom-ot egy FX-6-ra? 3.8-on használom 7870-nel. Lenne különbség egy 4.2-4.5-re felrántott 6100-zal?
-
kucseranor
tag
Nektek nem okozott gondot a BF3 legújabb patch-e? Csak üres szeróra enged fel, amelyiken van valaki, rögtön kidob a töltőképernyőnél. (A saját topikjába senki nem hajlandó válaszolni azért kérdem itt...) Ja és friss win7, beta 11 driver.
-
kucseranor
tag
Mitől lehet hogy hibaüzenettel leáll a BF3? Csak most csinálja az új patch óta. Minden más alatt stabil a rendszer szóval azzal nincs gond.
-
kucseranor
tag
Milyen progival lehet a cpu használatot monitorozni?
-
kucseranor
tag
Próbáltátok alulfeszelni a kártyát? Mennyit érdemes adni alapórajelen ha 1.218 a gyári?
-
-
kucseranor
tag
Próbáltátok már az új NFS-t? Néha iszonyatosan beszaggat, folyamatosan laggol, és a kártyát nem nagyon használja ki. Általában 66-75-82% volt már 99% is de ritkán. Lehet ezzel tenni valamit?
-
kucseranor
tag
válasz
Alpachino
üzenetére
Na sikerült letesztelnem mennyit bír. Dirt Showdown benchmarkot futtattam vagy 30-szor, full Ultra minden.
1.218 (alapfesz) - 1100 Mhz
1.23V - 1150 Mhz
1.25V - 1170 Mhz
1.26V - 1180 Mhz
1.27V - 1190 Mhz
És végül 1.29V kellett 1210 Mhz-hez. Hiába adtam 1.3-at, 1220 Mhz-en már kifagyott. Ezek szerint a Showdown is jó stabilitást mérni. Ennyi lenne a vége, vagy rosszul csinálok valamit? -
kucseranor
tag
Mennyi feszt érdemes adni 1200Mhz-hez? 1.218V az alapom, de itt csak 1150-ig bírta. 1170-nél szépen kékhalálozott

-
kucseranor
tag
Melyik drivert érdemes feltenni a 7870-hez? Eléggé megoszlanak a vélemények
Ja és van vmi különbség ha Afterburnert használok vagy Asus GPU Tweakert? -
kucseranor
tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Lehet de később jól jöhet még ha proci csere lesz. Na meg 55 egy 7850, és plusz 5k-t szerintem megér. Az idő is sürget, már 2 hete egy 8600Gt-t használok és a 256Mb ram nem sokra elég

-
kucseranor
tag
Egy X6 1600T kihajt egy 7870-est 3.8-on? Ment már 4-en is de felesleges volt úgy láttam.
-
kucseranor
tag
Itt majdnem mindenki Sapphire párti, de megkérdem mi a vélemény az Asus 7870 V2-ről? Azt vennék vagy XFX-et. MSI Hawk-ra érdemes kiadni +10k-t?
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata XFX 7870-ről? Régi tesztekben iszonyat meleg volt, de elvileg javították a bios-t. A napokban tervezem a beszerzését, vagy egy HAWK-nak, ha hozzájutok jó áron.
-
kucseranor
tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Itt megtalálod a választ!
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&N=-1&isNodeId=1&Description=sapphire+7870&x=0&y=0
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és kérnék egy kis segítséget! MSI 7850 Power Edition vagy XFX 7850? MSI kártyám volt nem is egy, és tudom hogy szuper. XFX-et pedig szívesen kipróbálnám, de ne ismerem tőlük ezt a szériát.
-
kucseranor
tag
válasz
seederking
üzenetére
Nálam is csinálja a 6950-nel, valószínűleg driver hiba.
-
kucseranor
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem tetszik a kék nyák
Eddig Msi-m volt, de semmi gondom nem volt velük soha. Csak azért mondjátok mert olcsóbb, vagy van más oka is? -
kucseranor
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni mikor csökkenek az árak? Most adom el a 6870-em, és kinéztem helyette egy XFX 7850-et, de hosszú távon jobb vétel lenne a 70-es. Ennyit viszont nem fizetnék ki érte. Van különbség az MSI és az XFX 2 ventis megoldásai között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Seed szerver topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest