Hirdetés
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
superTibcsi #8137 üzenetére
szerintem nem lesz gond vele még jó ideig, maximum nem viszi majd a crysis2-t maxon, vagy majd valami későbbi játéknál kevés lehet, de én szerintem elég erős....esetleg egy jobb driver még segíthet is, ahogyan azt más is mondta
de szerintem jobban jársz azzal, ha most 5850et veszel, és majd jövőre -ha kell- lecseréled egy 5870re, vagy valami új kártyára, addigra már fermi is lesz talán
persze, ha jó áron lenne egy 5870 érdemes lehet elgondolkozni...amúgy szerintem nem zavaró, ha nincs AA, de ez megint emberfüggő...meg amúgysem szoktam játékközben éleket nézegetni, hacsak nem valami autózás vagy hasonló van, ahol nem én irányítok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest