- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dele77
csendes tag
válasz
Black Dragon #6396 üzenetére
De ennyire más vonalon?
Neem, szerintem ez is csak a régi jó driver probléma lesz, amit az új hardvereinél mindig eljátszik az Ati! Majd a felhasználó tesztel
. Nem véletlenül váltottam annó nvidiára...De a legidegesítőbb az egészben az, hogy 90%-ban COD4-ezem, ami most éppen gyengélkedik!
-
Dele77
csendes tag
Hát, igen! nem sokkal tudott kevesebbet a 8800GT sem 1280-ban...Ha jól látom ez a Showdown pálya. Olyan 180-190 körül nagy átlagban, de néha azért beesett 120-ra.
Mondom, az a legfurább, hogy a felbontástól független a dolog. Próbáltam mindhárom ati drivert, direct x-et is újra tettem, de semmi...
Arról meg nem is beszélek, hogy a max frissítési frekit csak 85 Hz- re engedi beállítani, pedig a monitor tud 120-at is 1280-ban ( CRT ). -
Black Dragon
addikt
-
Dele77
csendes tag
válasz
Black Dragon #6391 üzenetére
Köszi, de akkor nem érte meg a váltás 8800GT-ről, mivel az simán csinál crysisban 75-80-fps-t, a COD4-ben pedig ugyanazon a helyen 120fps-em volt...Ennyit ér a két generációval újabb technika? És miért van az, hogy a felbontástól független a jelenség?
-
madgie
titán
válasz
Black Dragon #6391 üzenetére
-
Black Dragon
addikt
Nekem win7 x64 em van.
De rájöttem hogy azért csinált alacsony fps t mert a Catalyst controllerben mindent maxra tetem.
Ha ott nemteszel minden maxra, csak ahogy volt vagy csa egy kicsit huzod akkor elfogadható fps t fog produkálni.
Mondjuk még igyis keveslem az fpst t de azmondták a szervizben hogy semmi baja, minden ok.
-
Dele77
csendes tag
válasz
Black Dragon #6386 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Dragon! Neked milyen oprendszeren csinálta az alacsony fps értékeket a kártyád? Csak mert az én friss ropogós ASUS 5850-em semilyen játék alatt nem hajlandó normális fps értékeket produkálni...crysis 50-60fps, COD4 80-90, de olyan mintha cpu limit lenne, mivel 1024-ben is ez van, meg 1600-ban is... Ha pl. az égre nézek, akkor megugrik a számláló...Nekem Xp 32 bit van, E8500@4GHz mellett. GPU-z szerint a pci express is 16x-os, és az órajel is 725MHz. Lehet hogy az Xp-s driverrel van gond?
-
SimonYana
addikt
válasz
Cosmic Gate #6385 üzenetére
Fentebb nekem már írták,hogy előtte asus biost kell rá feltolni!
Ne kérdezd hogyan és mivel , mert ezt még én sem csináltam soha!
Sokminden nem okoz gondot,de ez igen. -
Black Dragon
addikt
válasz
Cosmic Gate #6385 üzenetére
Próbáld Ati tray tools al.
-
Cosmic Gate
aktív tag
milyen progival tudom 900MHz főlé húzni a GPU-t? MSI Afterburner nem engedi, és a Catalyst Overdrive se!
-
Gerisz
addikt
válasz
Black Dragon #6373 üzenetére
hivatalos mi
inkább menj és töröltesd ki a modikkal -
válasz
Black Dragon #6376 üzenetére
Értem, köszi
-
fanti
addikt
BUÉK mindenkinek!
Annak is akinek 58xx karija van és annak is akinek nincsen!
-
Nekem dirt2-ben mindent engedett utrára/high-ra rakni.. Ez azt jelenti, hogy insatllálva van a dx11? Vagy azt ha nem töltöttem le külön akkor tuit h nincs? Esetleg ez lejön a driverrel?
-
zuchy
őstag
válasz
Black Dragon #6370 üzenetére
A másik, hogy és ilyeneket nem nagyon írnék ide be...
-
RI/OS
addikt
válasz
Black Dragon #6370 üzenetére
Ténylegesen sok gondod lesz vele szvsz.
Belenyúlkált, kiherélt, össze vissza állítgatott winekkel nincs jó tapasztalat.
Főleg ha még esetleg egy tójai is ott figyel benneEgyébként meg olyan nincs hogy jobban fut rajta a game, ez hülyeség..
fel kell tenni a dx-et, meg jó drivert, és ennyi. -
Black Dragon
addikt
Én nemrég néztem az egyik torrent oldalon hogy felraktak egy olyan win7 x64 et ami ilyen Gamer edition, a mostani dx11 es játékokhoz van csinálva abszolult, és elvileg jobban mennek rajta a játékok mint a sima win7 x64 en. Leis töltöttem, mindjárt felrakom és kiderül ténylegesen mit tud.
-
banderasz77
addikt
gbors tesztje alapján szerintetek az 5850 alapfeszen 865/1176-on ott van az 5870-en? Nekem ennyit megy stabilan játékok alatt és ügye a mag kicsit fentebb van, a memó meg kicsit lentebb. Szerintem jó ez.?
-
SimonYana
addikt
Ha minden igaz ez lesz az,de én ezt már leszedtem és feltattam,mégis DX10-et ír
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
Csak kíváncsiságból kérdezném meg, hogy akinek 5870-ese van win7 alatt mekkora a reális pontszám az élményidexben a vga-ra vonatkozóan? (alap órajeleknél)
Érdekes, hogy az élmény index DX10-et ír -
Landon
addikt
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy találkozott e már vki itt a "grey screen/stripes/lock up/etc." hibák valamelyikével. Én már napok óta szenvedek vele de semmi megoldást nem találtam még pedig egy tucat forum foglalkozik ezzel... nagyon sokaknak van ez a probléma és nem tudunk mit kezdeni vele egyenlőre. Nekem még a "kezdeti" stádiumba van a dolog és alíg alíg jön elő szinte tényleg csak Furmark alatt... de akkor előjön rendesen.
Gondoltam holnap gyors beadom a VGA-t garanciáztatni de semmi értelme ahogy olvasom... Annyiféle lehetséges ok van erre a problémára de senki nem tud biztosat és ami a legfrucsább, hogy az AMD nem mondott semmit még rá hivatalosan. Úgy tűnik az egész 5xxx szériát érinti egyébként. Ami eddig a legvalószínűbbnek látszik az az, hogy a VRAM nem kap megfelelő mennyiségű kakaót ill a 3D/2D órajelváltásoknál van vmi gond... de mondtak olyat is hogy az MS adott ki vmi Win7x64 updatet ami a probléma okozója és az AMD már rajta van az ügyön, mondjuk személy szerint nekem ez tűnik a legvalószínűtlenebbnek. Bár tény hogy sokak csak Win7x64 alatt tapasztalták a dolgot...
Kíváncsian várom a válaszaitokat.
-
SimonYana
addikt
válasz
cowboy_bebop #6354 üzenetére
Feltéve ha nem úgy szarik be,hogy nem lehet vissza tenni a gyári biost!
Ha se kép se hang akkor nincs gond!
Hűtést meg.......
Tudod egy lényege van! Nem szabad szétbarmolni!
De nekem csak nem okoz gondot legariztatni,ha már lassan mindenkinek segíteni tudok!
Legalábbis remélem! -
zuchy
őstag
válasz
7Heads Drago #6351 üzenetére
Már külön 380-as csati lesz a géphez, amit a legközelebbi trafóállomástól direktbe hozol.
-
honda23
aktív tag
Énis beálltam a sorba egy 5850-nel. Eddig minden jó 1920-ban , na megyek is cod6ozni
-
Beálltam én is a sorba egy HD5870-el. Tényleg megért váltani x2-ről, nem hittem volna, hogy ennyivel halkabb.
-
Black Dragon
addikt
Ha maradt esetleg feleslegesbe pénzed, akkor adományokat szivesen elfogadok.
-
RI/OS
addikt
Lemértem ma,az i7 4000-en, a 2db 5870 930/1300-on, 6db vinyó+1ssd, 1 x-fi~ 650watt játék alatt
-
SimonYana
addikt
válasz
Black Dragon #6338 üzenetére
Később is érkezett,mert délelőtt vártam!
Ugan az a futár hozta mint aki az OBSIDIANT is hozta!
Kérdezte is akkor , hogy 76-ért ez egy komlett gép?
Mondom ebbe semmi nincs,még táp sem!
Majdnem ugrott egy hátra szaltót a lépcsőn!subaruwrc!
Nagyon köszönöm!
Iparkodunk!
Mivel lehetne belőni az 5850-est az 5870-es órajelére? Mert a Catalist csak 775-ig van skálázva és láttam teszteket,hogy még 1010-ig is felhúzták! -
SimonYana
addikt
válasz
FoBCRaistlin #6333 üzenetére
Csak vigyázz mert a középső 4 csavar olyan pici és meg is van húzva!
Órás csavahúzós szart sem érnek! Vigyázni kell elne nyírd a csavart,mert akkor szívás! -
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #6330 üzenetére
gyári volt ( van ) rajta.
most meg épp a procival szenvedek, vettem q9400-at de ehhez már majdnem kevés egy asus silent square pro passzívban
a végén még vissza kell tennem bele a ventit
-
SimonYana
addikt
válasz
7Heads Drago #6329 üzenetére
Persze hogy buborékos! Fotozás elött 5 percel raktam össze!
Ki is B@szom,ha melegszik! Inkább megosztozom az Asszonyon vele,csak ne melegedjen! -
rocket
nagyúr
CCC-ben Desktop And Displays opciot valaszd ki, "please select display" valaszd ki a monitort, jobb eger gomb, "configure", "monitor attributes", es ne legyen kikipalva a "Use Extended Dipslay Identification Data (EDID) or driver defaults", ha igyse sikerul, akkor esetleg probalj valami third party programot pl. refreshlock.
#6322: Te is probald ki amit fentebb irtam hatha
-
Gicz
addikt
válasz
7Heads Drago #6320 üzenetére
nemugytűnik mintha a hőmérséklet miatt lenne csíkozás, nálam random jelentkezik a dolog, még 300 mhz en is 3D alatt!
cod 6-ot ugy jáccom mert elég a teljesítménye full hd hez, a kártya közben 40 fokos, oldalról nyomja rá a levegőt 1 25 centis venti.
-
Insolent
aktív tag
Nekem 3D-ben nagyon jól teljesít a kari,, egyedül a képfrissítéssel van bajom..
max 85HzSapphire HD 5850
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
7Heads Drago #6320 üzenetére
Én ezt az - 5850-ekkel több a gond - dolgot sem látom ilyen egyértelműen. Alacsonyabb fesz és frekvenciák, szóval elvileg még tartósabbnak is kéne lenniük..
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
7Heads Drago #6317 üzenetére
A gyári hűtése 2 hőcsöves a 3 helyett, de alacsonyabb feszültségen és frekvencián járnak, mint az 5870-ek. Szerintem a hűtése semmivel sem rosszabb.
-
Gerisz
addikt
válasz
7Heads Drago #6317 üzenetére
Nekem 70°C fölött még nem volt és mégis volt 1x csíkos képernyő.
Node ugyan ebben a környezetben a 8800GT gyári hűtővel nyaldosta a 100-at. -
SimonYana
addikt
AMATŐR!
nakos most cseréltette ki az INNO3D-t Asusra!
Kerreget neki is!
Nagyon úgynézki,hogy nem csak a matrica a külömbség,hanem a hűtő ventik minősége is külömbség lehet!
Na de ezért vettem én inkább csak egy 5850-et és rá a vízblockot.Ennek biztos nem lesz gondja a ventijével!
Csak tudném hogyan lehet és mivel rendesen felhúzni!
Na nem mintha szaggatna a COd6! -
fanti
addikt
válasz
7Heads Drago #6307 üzenetére
Referenciák a kártyák.
De milyen melegedési gondról van szó? Tudomásom szerint még tuningolva sincsen a refhüsinek gondja a hűtéssel.
-
Paca2
senior tag
!! 9,12-es driverrel is csikozódik? vagy ez driverfüggetlen?
a csíkozódásnak (függőleges szürke) lehet oka RAM vagy ALAPLAP hiba?
-
válasz
Razermazer #6301 üzenetére
nem genyóság, nézd a másik oldaláról - az 1000MHz-es 5850-ekre felesleges lenne a 0.8ns-os memória, gondolom azért tették rá, mert ez volt adott pillanatban a hatékonyabb. Ha 1.0-s lenne rajta, azért sem szólhatna a user egy rossz szót sem. szóval érdemes inkább ajándéknak tekintetni a mostani 5850 helyzetet
Gaboman: nem rossz az analógia, bár a 4830-nál az 575MHz-es órajellel azért majdnem biztos lehetett benne a vásárló, hogy nem lesz gond a tuninggal. Persze ahogy elnézem, feszültségben az 5850 nem lehet sokkal alacsonyabb a 70-esnél, tehát a core órajel tuningnak itt sem kellene problémásnak lennie.
all: köszi!
-
AMATŐR
őstag
válasz
7Heads Drago #6307 üzenetére
Mind ref. kari, így bármelyik lehet hibás!
-
7Heads Drago
veterán
Melyik gyártó karijai a megbízhatatlanok? Vagy egyformán minddel előjönnek a melegedési gondok...
Nekem egy Sapphire 5850 Toxic tetszene. Kár hogy nem dobták piacra még. -
SimonYana
addikt
Én is ezt választottam és ma érkezik meg rá még a Víz blockom. Így lesz annyiba,mint egy olcsó 5870 és csak Vízes lett akkor.
Milyen progival lehet felrángatni?
A Catalist úgye nem megy csak 775-ig.Megpróbáltam az auto tuningot,de kifagy a 3D mark.Pedig csak 765/1125-ig húzta,de nem tetszett neki! -
Razermazer
őstag
Tanulság most kell venni kettő 5850-et és imádkozni hogy jól tuningolhatóak legyenek,(meg ne kattogjon ne csíkozzon bár ez minkét szériánál előfordul, de mintha több 5850 döglött volna meg ahogy olvasgatom a fórumot) és persze azért mert még gyors memóriákat kapnak, lehet hogy mire tényleg beindul a gyártás addigra lassabb memóriákat tesznek rá. Ahogy írtad bors ez viszont genyóság a user felé. Mert ugye ez nekik miért éri meg, akkor nem fogy annyira az 5870-en
. Szóval jó teszt volt egyre gyakrabban olvasgatom a tesztjeidet remek. Én azért nem adom el a kettő 5870-em méggggg
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest