- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
válasz
Templomegere #7391 üzenetére
Szia!
Mi előnye van az asus biosozásnak? nekem is ilyen vga-m van.
-
Stukker1987
senior tag
-
RI/OS
addikt
válasz
Stukker1987 #7396 üzenetére
Ja, csak megveszel két gyenge kártyát, és ha késöbb esetleg bővíteni akarod akkor mit csinálsz?
Veszel alá 3xCFX képes lapot?Meg 3 karinál már magas az input lag, illetve visszafogja a pci-ex sávszél, feltéve ha nem egy nf200-as 80k+-os lapod van.Szóval ha ilyenekben gondolkozol, akkor 5850.
5770 CF sehol nem fog be egy 5850 CF-et az biztos.
Max a super marioba dos alatt, vagy 640*480-ba.Egy darab 5850 igazából elég bármire mostanság.
Nekem 2 5870-em van, teljesen feleslegesen. Csak azért van, mert van.
Ha pénzhatékonyan akarnék konfigot venni most, vennék egy 5850-et és felhúznám 1000/1300-ra.
-
RI/OS
addikt
válasz
Stukker1987 #7394 üzenetére
5850, felhúzod a 70-es szintjére, és késöbb mehet a CF is.
Ez a legjobb választás ezek közül.7392: fú de utálom ezt a szinü nyákot.
Nagyon gusztustalanul néz ki -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Vga vásárlás előtt vagyok és kiváncsi lennék minél több ember véleményére!
Lehetőségek:
HD5870
HD5850 (későbbiekben talán Crossfire)
5770 Vapor X Crossfire
És hát szóba jöhetne még a mostanság megjelenő 5830,de AMD oldal tanulsága szerint DDR3-as memóriával lesz szerelve ami nem tudom mennyire lesz nyerő???
-
Meghozta a futár a 5870 Vapor-X et remélem sikerült egy hibamentes példányt kifognom
Ami így elsőre feltűnt hogy ennek kék színű nyák ja van (nem fekte) és hogy a tápcsatija a végén van nem pedig az oldalán így szerintem gondjaim lesznek a házba behelyezéssel .. no de majd kiderül most jön egy jó kis win reinstall remélem következő postom már az új vidkarival írom
-
Templomegere
senior tag
sziasztok!
van egy gigabyte 5870-es vga-m , jelenleg asus biossal . A gondom az hogy ha két kijelzőt használok , akkor az elsődleges nekiáll rángatózni néha . amint letiltom a második moncsit , megy minden szépen rendben . Ezt már mástól is hallottam de eddig nem foglalkoztam vele , most viszont érdekelne mi a megoldás .
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! A 9.12 hotfix-ből van only driver is vagy csak Catalist-al együtt van?
-
ffodi
veterán
válasz
Stukker1987 #7387 üzenetére
Hi.
Még nem kapott engedélyt a cikk, remélem minnél előbb kinnt lesz.
dopeman81:
Igen csak annyi, hogy átírod, és elvileg megy mindegyikkel.
-
dopeman81
csendes tag
1,5 volt és 90 fok idle-ben az elég durva!
Az ASUS igazán össze kaphatná magát a segédprogramok terén.
A trükközést az ini file átírására modjátok, ilyen egyszerü lenne az egész ??
A voltage tweak és a gpu-mem órajel emelés is mehet az egekbe (1,5 vhelyett csak 1,35 v nem igazán zavar
) iyen egyszerüen akármilyen referencia kártyával ? Mert akkor az afterburner az etalon
!
-
ffodi
veterán
válasz
Robi BALBOA #7384 üzenetére
Hát igen. Főleg az 5850-esnek az alapfeszhez képest több mint +0,4V
-
Robi BALBOA
őstag
1,5v az komoly, ilyen programot kiadni ami ilyet csinál az egy kicsit dúrva!
-
ffodi
veterán
válasz
radi8tor #7381 üzenetére
Nekem is ugyan ezt csinálta a smart doctor.
Akkor tudtam meg hogy 1,5V-on megy a cucc(fél napot ment így legalább), amikor egy 5870 Vapor-x-es tesztet néztem, hogy milyen hatékony a hűtése, össze akartam hasonlítani az enyémmel, és akkor megnéztem mennyi idleben a hőmérséklet és 90 fok volt(egyébként 35-40).
Na azzal a lendülettel szedtem is le azt a f*st. Felraktam az MSI Afterburnert, és azzal nekem is tökéletes, azt kivéve, hogy nem lehet 1,35V fölé állítani a feszt, de legalább kezeli a két vga-mat együtt(5870+GT220).
A Sapphire 5870 is bírja az 1,5V-ot.
dopeman81:
Ha jól tudom az msi biosa unlcokolt, de ha tévednék az afterburnerrel akkor is megy a tuning, egy kis okossággal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Újabban azt csinálta nekem a SmartDoctor, hogy bootolás után nem az előzőleg megadott 1.15V-ra állította a fesz-t hanem 1.5V-ra.
Felraktam az MSI Afterburnert és ezzel már jó a dolog.Ezek után állíthatom, hogy az ASUS 5850-es bírja az 1.5V-ot
1 napig biztosan így ment. -
fanti
addikt
Jöhetne már az új catalyst!
A 9.12 az 17-én jött ki, most meg már 24-e van..... -
aram01
nagyúr
sziasztok az 5850nek milyen táp csatijai vannak? 2x6?
-
dopeman81
csendes tag
msi hd 5850-nél afterburnerel mik a beállítható maximális értékek core voltage, core és memory clock ? A gyári bios alapbol unlockolt ?
-
válasz
SimonYana #7366 üzenetére
Nem mindegyikhez adnak DIRT2-t.
Az Asusnak sem mindegyikéhez és már a nagykerekben sem lehet csak DIRT2 kupon nélkülit kapni!A Juventusba még van, és ráadásul ua annyi mint a kupon nélküli
Az Asusnál pedig ahhoz jár amelyiknek a nevében benne van egy +G betű.EAH5850/2DIS/1GD5 ehhez nincs Game (Dirt2)
EAH5850/G/2DIS/1GD5 ehhez van (Dirt2)
-
SimonYana
addikt
válasz
HollyBoni #7357 üzenetére
XFX Radeon HD5850 1024MB PCIe
PCI-E, Radeon™ HD 5850, 1GB, GDDR-5, 256bit, Aktív, DirectX11, 3 way Eyefinity, 850MHz/4800Hz Gyártói cikkszám: HD-585A-ZNBC DiRT2 ajándék! ...Ezért drágább az XFX!
Mert 5870-re van húzva gyárilag,ha lehet hinni a leírásnak ott az árgépben!Nem mindegyikhez adnak DIRT2-t.
Az Asusnak sem mindegyikéhez és már a nagykerekben sem lehet csak DIRT2 kupon nélkülit kapni! -
HollyBoni
veterán
Szerintetek ha veszek 5850-et,akkor mindegy milyet vegyek?
[link]
Ez az XFX megér + 10 ezret? -
ffodi
veterán
Jelentem elkészült a cikk. Remélem megfelel majd a bírálóknak, és akkor lassan kikerül az oldalra.
-
sz.zoli25
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki,hogy mi az a freki 4magosból aminél több,
felesleges az 5870mellé...
-
Valty
aktív tag
Hát csak Sapphire-t vagy XFX-et tudok szerezni, XFX-nek jobban tetszik a doboza
-
Goldmen75
őstag
Gigabyte!
-
Valty
aktív tag
Hi!
Tudom, hogy csak a matrica a lényeg, de azért megkérdem: 5850-ből Sapphire vagy XFX?
-
jeni
félisten
válasz
Goldmen75 #7337 üzenetére
Hello
Hátrányként nem gond az,hogy a HDD kábelei útban lesznek. Ugyanis a trendi ma már az,hogy alsó tápos legyen és a kábelek el legyenek vezetve a ház mögött,vagyis ki legyen fordítva a kényelem szempontjából a HDD TARTÓ KERET. Állítólag még a hűtés is jobb azoknál mely kifordított vagyis elforgatva van 90'-al a HDD tartó keret. -
ffodi
veterán
A cikk délutánra elkészül (5870+GT220)
-
Goldmen75
őstag
Ház ügyben, akinek nem fér el az 5870-es kari, egyet biztosan tudok ajánlani:
Thermaltake Element-T
Alsó tápos, hatalmas belső térrel, igényes elrendezés, hatalmas venti FELÜL s hátul!
A felső venti úgy szív s hűt, hogy nekem vel kell vennem egy pulcsit, ha a gép előtt ülök, mert jön rám a HIDEG!!!
Szal a ház 1,5 hét nézelődésének eredménye volt, de eddig a legjobb ár/érték arányú házikó ami nálam megfordult(mármint saját ház)
Bátran tudom ajánlani, akár annak is aki 5970-et tervez venni. -
sen100
csendes tag
Sziasztok !
Olyan problémám lenne , hogy a Dead Space-ben meg a Borderlands-ba villodzik a kép olyan szinten , hogy nem lehet vele játszani ! Nem értem , hogy milyen probléma lenne 3 hetes a gép HD 5870-es videókari van benne játékok alatt 40-50 fokos szokot lenni proci phenom x4 965 színtén de ki volt húzzatva 4 napig 3,8ghz-ra per mah a 3,4ghz-ról de nem hisszem , hogy ez lehetne a baj mert akkor a többi game pl : Dirt 2 , Battleforge , abszolult nem mennének mert azokhoz azért jobb gépigény kell . Ramból sincs kevés 4x2Db Geil ddr 3 1600mhz
Kérlek helpeljetek előre is kösszi AteS -
ffodi
veterán
válasz
Cathulhu #7331 üzenetére
8400 az gyenge szerintem. A gt220-as játékra tökéletes, vantage és egyéb szintetikus tesztre legalább gtx260 kell(ha lényegesen több pontot szeretnél), de nem a vantage-al játszunk.
Veszel sima x16-ost, és leragasztod a felesleges érintkezőket, elvileg működik(ugyan én nem próbáltam, mert nekem 16/4-re oszt)
KATT -
Tody56
aktív tag
Sziasztok!
Msi Afterburner progival kinlódom kicsit.
Normális, hogy ha a gpu frekit elállítom akkor folyamatosan azon az órajelen megy? Nem vált vissza soha alap 2d órajelre.
Ha igen akkor nem lehet szerkeszteni valahogy?
A cél az lenne, hogy 2d ne változzon, de 3d alatt nyugodtan mennyen 1ghz körül.
Köszi előre is -
djg
aktív tag
válasz
SimonYana #7325 üzenetére
Nekem spec. kicsit szerelgetnem kellett. Ahol eddig 9600gt volt annak a végébe elfért 1 hdd. Amikor ezt be akartam szerelni feljebb és lejjebb is kellett költöztetnem 1-1 hdd-t, de így végül simán belefért. Nem tudom, hogy egy 5870 elférne-e így, talán így már az is, de 5970 már aligha.
-
aram01
nagyúr
sziasztok lenne egy kérdésem,azaz kettő: egy 5850-es kari (jah melyik máekát vegyen szerintetek?) belefér egy CMelite 335-be? a másik kérdés az adatlapomon lévő kofighoz kéne egy giga superB 460 elég neki?
-
válasz
SimonYana #7293 üzenetére
Amint az írtam pm-be is annó Dydiman mondta valamelyik topicban hogy ettől függetlenül egy tőről jön mind a 3 szóval nem osztott.
Amikor jött a HX520 is ki akkor volt épp ez a divat hogy osztották, aztán ahogy jöttek C2Q procik és leoldottak a tápok rájöttek a gyártók is hogy jobb a békesség és szépen visszaálltak az 1 ágra. -
djg
aktív tag
Szia!
Nem semmi, most végigolvasgattam jó sok hsz-t, többek közt, amiket írtál. Ha egy mód van rá mindenképp írj blogot róla, szerintem hasznos lenne, sokan olvasnák! Én spec épp tegnap adtam el a 9600GT-m
, maradt magába az 5850-es. Pedig nagyon érdekes, amibe belefogtál. Az vigasztal, hogy a Batmanen kívül nem is tudok más játékot, ami kihasználná, bár tény, hogy ez az egy game legalább nagyon jóra sikerült. Na és már készül a 2. rész, de ezen kívül nincs nagyon más minőségi tudtommal...
-
Zoli-206
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Már alig várom, hogy megérkezzen a cuccos
-
Zoli-206
senior tag
Bocsi ha már volt a kérdés! A HD5870 támogatja az ATI Overdrive funkciót a catalyst-ban?
-
ffodi
veterán
Nos csináltam egy kis Batman Arkham Asylum tesztet.
3 módban mértem(az értékek fps-ben)
5870 alapon physx off
min 69 max 161 avg 117
5870 alapon Physx high
min 10 max 25 avg 16
5870+gt220 alapon Physx high
min 30 max 117 avg 65Csináltam egy kis diagrammot is.
Ha bekapcsolom a Physx-et előjönnek az effektek, mint pl füst, repkednek a papírok, rendesen lepeg a "köpenye" batmannek stb....egyszóval sokkal élethűbb.
-
SimonYana
addikt
válasz
sz.zoli25 #7306 üzenetére
Olvastam akinek ment a 32-esel is a Win.7 64-en!
Gondoltam lehet újjabb kiadás,mert enyém már régi!
Van aki azt írja a vista 64-essel megy csak át kell állítani vista kompatibilisre.De az hogy és hól? Rakjuk Off-ba mert már régen nem ide illő témáról beszélünk!
Igaz nincs itt senki akit zavarnánk!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest