- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hepibáb
tag
válasz
Repsol600 #21796 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem szerintetek melyik a jobb, gyorsabb VGA? 5850 vs 4870X2. Nekem most 5850em van, azelőtt 4850em volt,csak kíváncsiságból érdekel, hogy jobban jártam, hogy ezt vettem, vagy sem....Melyik mennyit fogyaszt terhelve és üresjáratban...stb
-
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
válasz
TazLeacher #21786 üzenetére
Helló!
AZ enyém 60-70 fok között van. Leginkább 65fok körűl. -
Szia!
Köszi a segítséget! Ma kipróbáltam (kikapcsotlam a kézi beállítást) megnéztem alapon 22%-on pörög, fifanal meg felment kemény 30% a venti
. Legközelebb jobban figyelek. Ez a fix beállítás azért maradt meg a fejembe, mert a Mafia2-ben voltak kisebb akadozások és olvastam, hogy azt úgy szüntették, meg hogy vagy az órajelet vagy a venti szabályozást, fixre állították. Én persze mindkettőt fixre állítottam biztos ami biztos alapon és jó is lett
Mégegyszer köszi
belinho: Szia! Énis azon az állásponton vagyok, hogy a 6850 újabb seria, fejletebb, arra fejlesztik jelenleg az újabb drivereket is. Szóval +1 szavazat a 6850 mellé. Ettől függetlenül, ha te már konkrétan eldöntötted, hogy 5850-ből melyik típust vennéd meg és melyik a legszimpatikusabb számodra, akkor ne haboz.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
belinho #21790 üzenetére
Igazából akkora teljesítmény különbség nincs 5850 és 6850 között, hogy napokat kelljen vacillálni melyiket válassza az ember, mivel ahogy már korábban is írták: ahová nem elég az 5850 oda a 6850 sem lesz és ugyanez igaz fordítva is.
Az áruk inkább döntő szempont lehet. Én azt venném, amelyikhez olcsóbban hozzá tudnék jutni. Persze itt azért figyelembe kell venni melyik kártyán milyen hűtés található, mert porszívót nem szívesen üzemeltet az ember hosszabb időn keresztül.
Hűtőcserével igaz ez is megoldható, de itt megint az a kérdés, hogy ez mekkora felárat jelent
-
belinho
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, most már tényleg nem tudom melyiket válasszam!
Másik topicban meg a 6850-t ajánlják, kevesebbet fogyaszt, újabb driverek, fejlettebb,hatékonyabb, jobb tesszalláció, prost processing erősebb.
Most az 5850 az erősebb a régebbi játékok alatt, de az újabb játékoknál már nagyon a nyakán van a 6850 az 5850-nek, néhol meg is veri. Csak eltelt egy év a két széria között.
Ami az msi 6850 cyclone mellett szól az a szinte biztos tuningos 1000/4800-as órajel, ami elég komoly, és ezzel már az alap 6870 felett van, s valamennyit még gyorsulni fog az újabb driverek mellett. Az 5850-ben is van tartalék, de nem tudom mire lesz képes az új játékok alatt.Nehéz a döntés.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
TazLeacher #21763 üzenetére
az 5850 850/1200-n erősebb a 6870nél
900/1200-on már 5870 el van egálba, 50 mhz nem olyan nagy különbség fps be (max 1-2-3) ennek értelmében viszont már jóval erősebb a 687-nél
-
kisza25
félisten
válasz
Santiagain #21782 üzenetére
+1GB a kártyán sehr praktis
-
Santiagain
őstag
válasz
barack1997 #21742 üzenetére
4 GB RAM a 32 bites OS-hez?
-
t.imi
addikt
Tudtok valami tuti jó hűtést 5870 VRM-re, amit itthon is be lehet szerezni?
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21779 üzenetére
Nah várj!
Aközött hogy nem mozdul meg hogy ugyanolyan halk óriási különbség van!
A következőt próbáld meg.
A CCC-ben. (Catalyst Control Center) az Overdrive fülecskét keresd meg. Azon belül láthatod a hőfokokat és a venti fordulatszámát %-ban. Lőjj rá egy Furmark xtreme burning tesztet. és figyeld mi történik. Ha emelkedik a hőmérséklet, emelkedni fog a ventifordulat is. Feltéve ha az Ovedrive opciók között nincs kipipálva a kézi ventilátor szabályzás. Mert akkor ugyem marad a fix fordulat.
Így a legegyszerűbb kiszűrni az ilyesféle hibát.
Bár be kell hogy valljam a referencia 58XX VGA-knál én ilyen hibáról még nem hallottam, megbízható konstrukció. -
Nincs tuning, játékoknál (pl. crysis) a venti egyáltalán nem mozdul, ha automatán van. Bármeddig melegedhet a kártya marad ugyan olyan halk. De igazad van most már leenőrzöm ezt is, lehet h működik magától is
Régen vackoltam ezekkel, mostanság nem játszok annyira, ezért nem emlékszem mi volt akkor az a káosz.
-
Repsol600
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21767 üzenetére
Én is arra gondoltam hogy driver gondok voltak csak velük (legtöbbször) mivel már elég rég óta van az 58xx széria, és az első driverek nem a legjobbak főleg Ati/AMd oldalon
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21775 üzenetére
Akkor honnan tudod hogy nem működik az automata ventiszabályzás? Túlmelegedett a VGA és lekapcsolt játék közben, vagy miért kellett belőni fix 60%-ra?
A CCC-t használod? Tuning volt, van? -
Repsol600
addikt
válasz
TazLeacher #21766 üzenetére
Most néztem csak hogy neked is ugyan az a 5850-esed van mint nekem
Neked mennyi a max hőfok terhelés alatt? -
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21773 üzenetére
Első nekifutásnak ez egy sima referencia VGA, Asus-os szofvterkörítéssel.
Röviden, tömören, mit próbáltál eddig tenni az ügy érdekében? Milyen programokat használtál? -
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21771 üzenetére
[link] Ő az?
-
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21769 üzenetére
Milyen?
-
-
Giot
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21767 üzenetére
A legtöbb esetben driveres gondok voltak az is főleg az elején, de sajnos ez nem szokatlan a Radeon-tól. Bár az nV-től sem idegenek a szoftveres gondok.
jer1choval értek egyet
"Ahogy azért olvasgattam semmivel sem volt több gond vele, mint bármelyik videókártyával a piacon..." Saját tapasztalataim is alátámasztják ezt a kijelentést.
Én sem most kezdtem a topikot olvasgatni, vagy a topikba írogatni.Ami jelentősebb hiba felmerült mostanság az az MSi TwinFrozer-el volt. Egészen pontosan átlagosnál kisebb tuningtartalék és problémás ventiszabályzás.
-
válasz
Repsol600 #21765 üzenetére
Jó kérdés, sokszor nem derült fény, hogy miért csinálta a kártyq (lehet driver is), voltak garis példányok is, volt amelyiknek a Bioszával volt gond. Többféle verzió hangzott már el, de a lényeg, hogy a tiednek nincs baja. Nem akarom én kisérteni az ördögöt.
jer1cho: Ja igen, közbe nekem is eszembe jutott, hogy ezek már lehetnek általános hibák is, bár én elég gáznak tartom, de ez van.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
CsigaGyilkos #21764 üzenetére
Ahogy azért olvasgattam semmivel sem volt több gond vele, mint bármelyik videókártyával a piacon...
-
Repsol600
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21764 üzenetére
Értem, nekem eddig nem volt semmi gondom vele. Talán régebben diver gondok voltak csak vele nemlehet?
-
válasz
Repsol600 #21758 üzenetére
Itt írták, hogy kinek milyen gondja volt az 5850/70 seriaval, olvass utána, képhibák, fagyások, venti szabályozás stb. De nem akarlak lebeszélni én elmondtam a véleményemet, meg a tapasztalataimat. Ezt a topicot tényleg, nem tegnap óta követem és a HD58xx serival sok embernek meggyűlt már a baja (volt olyan is persze akinek nem). De én tavaly vettem a kártyámat és már előtte is olvasgattam a topicot. Több embernek volt már gondja vele, de persze az sem 100% hogy neked meg lesz. Én nem vennék a régi seriából ennyi.
jer1cho: Én nem is igazán a teljesítményt kifogásolom, persze tuningolva nyílván erősebb az 5850, de a tuning sincs garantálva... Inkább a hibákra hívtam fel a figyelmét amire sokan panaszkodtak.
De inkább azt mondom legyen rá korrekt garancia és akkor nincs gond.
Giot Neked is ugyan azt tudom mondani, eddig itt mondták hogy kinek milyen baja volt vele
-
Giot
addikt
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Alap órajeleken használod a VGA-t?
(#21756) CsigaGyilkos: Milyen "gyermeteg betegségek"-ről beszélsz?
(#21754) belinho 5850 ajánlott részemről. Általában nagyobb a tartalék bennük mint a 68XX VGA-kban.
(#21761) jer1cho: Az 5850, 850/1200-on simán elég 1920*1080-ra.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
CsigaGyilkos #21756 üzenetére
Nem értek veled egyet. Szerintem a ma elvárható normál teljesítmény az a 6870-es gyári állapotban. (Természetesen FullHD-ról beszélek). Az az a kategória, ami már jó. Akkor miért vettem mégis 5850-es? Mert azt a pár FPS-t beáldoztam, cserélbe 10%-al olcsóbb volt, és nagyon jó hűtő van rajta (ha lett volna ócsóé' 6870 DirectCU, akkor tuti azt veszem, de nincs).
Sokat gondolkoztam. Igen az a pár FPS nem számít...utána a 6850-esnél az a pár FPS nem számít...de aztán így mész egyre lentebb. Ráadásul itt azért ugye az van, hogy a két kártya között van kb. 5-10%, és forintra ugyan annyi. Akkor miért vegye a gyengébbet? Én 5850-re szavazok.
-
csongi
veterán
Fogyasztás
Config az adatlapomon.
Crysis2 260-290W
Moha 2010: 240-270W
COD4: Low beállításon kb 200W szűrökkel mindennel: 220-240W
Idle:100-110W -
csongi
veterán
Kipróbáltam az új jövevényt
érdekes hogy alapól A gpu 625Mhz-re lőtte be a CCC. Aida, GPUZ pedig 725 Mhz-nek látja a default értéket. Most 8200/1100 alapfeszen. Crysis2 85-130Fps Természetesen alapra állítva minden 1680*1050 Az 5770 40-60 Fps-t tudott produkálni. MOHA 2010. Itt nincs jelentősebb javulás. Viszont a szűrőket jobban bírja ugyan annyi fps mellett. 70-95 Fps 1920*1080 felbontáson. eddig meg vagyok vele elégedve. jelentős az előre lépésa hőfokot nem néztem eddig. De a hűtés idlében csendben teszi a dolgát.
-
Repsol600
addikt
válasz
belinho #21754 üzenetére
Én nem akarlak lebeszélni a 6850-ről ha azt akarod, de nekem Asus 5850 DirectCu-m van, egyik haveromnak Giga 6850 elhozta hozzám kipróbál ni én elvittem hozzá az ényémet, azért az 5850 mind a 2 gépben több fps-t tudott minden játék alatt mint a 6850-es azért ajánlom én az 5850-et.
-
Repsol600
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21756 üzenetére
Miféle gyermeteg hibák fordúltak elő 5850-nel
Ez engem is érdekelne -
válasz
belinho #21754 üzenetére
Én a gyermeteg hibái miatt (ami persze nem mindenkinél fordul elő) nem választanám az 5850, inkább vegyél 6850 nem fogsz vele rosszúl járni. Egyébként ahova meg kevés lenne a 6850 (jelenleg nem sok ilyen game van) oda már az 5850 is az lenne. Szóval szerintem a 6850 válaszd! Üdv!
-
belinho
senior tag
Üdv!
Szerintetek melyik érné meg jobban?
MSI 6850 Cyclone vagy Gigabyte 5850OC
Ugynannyiba kerülne mindkettő!A 6850-nel tuninggal 6870-es szintet elérem, az 5850-et meg fel tudom húzni 5870-es szintre.
Az 5870 meg veri a 6870-t. Nyers erőben tehát jobban járok az 5850-nel, hiába újabb a 6850, szerintem nem fog annyit gyorsulni driverileg, hogy elérje az 5870-es szintet.Ha most kéne venni akkor melyiket válasszam?
-
Repsol600
addikt
Ja azt nem írtam hogy DirectCu hűtésű.
-
Repsol600
addikt
Helló!
Max terhelés mellett kb mennyi lehet a hőfoka egy Asus 5850-nek? -
csongi
veterán
Megérkezett
Sapphire 5850 extrem Estére be üzemelem
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21747 üzenetére
Netről rendelt kártya 2.5 hónapos. Hát vazze vissza megyek a sötét oldalra nVIDIA-zni
-
válasz
barack1997 #21746 üzenetére
Szerintem az akkor gari lesz, de egy furmarkot és 3Dmarkot lefuttathatnál a biztonság kedvéért.
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21745 üzenetére
A WoW-al és az NFS World-el igen ezt a vibrálást csinálja
-
válasz
barack1997 #21744 üzenetére
Minden játéknál vagy csak egy adott játéknál? Tegyél fel vga gyilkos programokat, meg egy crysis alatt is nézd meg.
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21743 üzenetére
Nekem ez tegnap jött elő ha bemegyek a játékba,egy közepesen észrevehető vibrálás látszik amint belépek a játékba,de asztalon nincs ilyen probléma
-
válasz
lordjancso #21741 üzenetére
Szia!
Nagyon jó processzorod van, az tökéletes hozzá. Itt egy teszt: 5850 vagy
ebben is szerepel az 5850barack1997: Akkor szerintem az garis lesz, mert nekem csak win7-nél csinált érdekes dolgokat, de ott sem ezt, hanem némelyik játéknál pl.: COD4 elsötétült a kép pár sec-re, majd visszajött
-
barack1997
senior tag
válasz
CsigaGyilkos #21739 üzenetére
XP 32 bit 4 giga rammal
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
5850 Xtreme vásárlásán töröm a fejem.
Tudna valami adni egy linket, ahol meg tudnám nézni, hogy a mai új játékok hogy futnak rajta?
i5 2500 lenne mellette.
Köszi előre is! -
Száni
tag
válasz
F e Z o #21713 üzenetére
Szia!
Sajnos nem. Próbáltam ATT-vel, Sapphire Trixx-szel, Gigabyte Easytools-szal, de egyik sem tudja. Mindegyik progiban be lehet állítani alacsonyabb fordulatra, de nem történik semmi, ugyanúgy 55%-on pörög. Az ATT-n pl., ha kézi szabályzásra állítom, akkor a profil mentésénél visszaugrik automatára.
Ami vicc, hogy fölfelé lehet állítani, de már 60%-on is porszívó. Erre azért nem számítottam, mivel eddig is egy duálventis hűtést használtam, de annak semmi hangja nem volt. Még kap egy BIOS frissítést, aztán utána kitalálom mi legyen a sorsa a hűtésnek.
G.bogyo112: látom egy rolleren ülünk
-
válasz
barack1997 #21738 üzenetére
A francba már neked is van gond van vele?
Milyen op. rendszert használsz?
-
barack1997
senior tag
Gyerekek megint gáz van a kártyámmal: ATi HD 5870. Ha nem lépek be a játékba jó,ha belépek vibrál a monitoron a kép. Mit tegyek ?
-
válasz
Bogyó bá' #21736 üzenetére
Valamit biztos, hogy nem jól csinálsz, akkor mert nekik sikerült. Engem, akkoriban sajnos nem foglalkoztatott a téma, mert 3 év garral vettem és úgy voltam vele a biosz babrálás gar vesztéssel jár, szóval nem bántom. Ilyenkor nincs fent a gyártók honlapján egy bios frissítés amivel nem veszik el a gar és a probléma is megoldódik? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Én biztosra mentem inkább és föltettem 100%-ra, mondjuk az crysisnál volt, gondoltam oda kell a kakaó neki.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
CsigaGyilkos #21735 üzenetére
Pont az a bajom, hogy a BIOS-ban a lineáris (függvényes), és a diszkrét táblázatos ventiszabályozást is megpróbáltam az előbb, de a kártya magasról toszik rá....
kieg: a 100% fordulatszám az tök fölösleges lenne szvsz, mert Furmarkkal gyilkolászva, 55%-on pörgő ventivel sem megy 72-73 foknál magasabbra a hőmérséklete (egyelőre nincs húzva, de ha lesz jobb tápom, akkor azért szeretném...)
Az idle üzemmódbeli hangja az, amitől a falra tudnék mászni.
Szerintem olyan 20 - 60 % közötti szabályozás mindenre elég lenne, már ha működne.... -
válasz
gameresboy #21731 üzenetére
Szia!
A HD 5830 Xtreme: 25K-t megér! 40-et semmiképpen sem, a 6850: 41K azi drágának mondható, mert 41K már van 6870 is ami egyértelműen gyorsabb a 6850-nél. Jelenleg az 5870 a leggyorssabb a 4 kártya közül, de ha azt választod a garira ott is figyelj oda.
bogyo112: Igen sokaknak van gondja ezzel. Még régebben itt valaki tudta a megoldást rá, de már elfelejtettem a nevét
. Ő is a bioszt írta át, én meg nem akartam vele vackolni azért nem csináltam meg. Én mielőtt elindítok egy játékot 100%-ra állítom a ventit! Most már engem is érdekelne a megoldás a problémára! De volt olyan ember is akinek fixre kellett állítani a ventijét, mert állandóan föl le ugrált a fordulatszáma játék közben és ettől még akadozott is neki. (Mafia2)
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
A hozzáértőktől szeretnék némi segítséget kérni, bár úgy gondolom, hogy mást is érinthet a problémám. 3 hete vásárolt (és azóta már gariban cserélt, ettől kezdve hibátlan) MSI TwinFrozr II 5850-esemmel van az alábbi gondom. A kártya ventije idle állapotban és full terhelésen is stabil 55%-on pörög, nem szabályoz. Hangos. Nem kicsit, nagyon....
Idle-ben 30-32 fokos, fullra kiterhelve úgy 72-73 fokra melegszik, tehát a max. hőmérséklete teljesen rendben van. Catalystban tudom manuálisan állítani a fordulatszámot, eddig ez is rendben van, viszont ha "lecsendesítem" a kártyát, akkor terhelve sem növeli a fordulatot, a hőmérséklet megengedhetetlenül magasra adódik.
MSI Afterburnerrel készítettem profilt, de az sem működik. Ha a kiinduló (idle) fordulatszámot alacsonyra vettem, akkor azt terhelésre sem emelte fel, majdnem megfőztem a kártyát....Most próbáltam szerkeszteni a kártya BIOS-ában a venti beállításait, de hiába írtam át a táblázatot, a VGA egyszerűen sz@rik rá, továbbra is ragaszkodik a fix. 55% -os fordulathoz. (Legfrissebb RBE, legfrissebb WinFlash)
Valaki tud rá korrekt megoldást? Legjobb a BIOS-mod lenne, előző 4830-asomon ez simán működött, így csöndes és hűvös volt még húzva is.
Kieg: most olvastam vissza, látom, más meg a Gigabyte kártyánál ütközött ebbe a problémába.
-
shteer
titán
válasz
gameresboy #21731 üzenetére
5850-ből mindenképp, de normális helyről legyen - ha garihoz kell nyúlni
-
gameresboy
aktív tag
Hello!
Az Ati Sapphire HD 5830 vagy 5850 Xtreme-ről (ha még kapható) mit mondanátok, érdemes lenne ilyet venni?
HD felmezés, Photoshop, Corel, JátékÜdv,
GBoy -
shteer
titán
válasz
gameresboy #21727 üzenetére
többet, jóval. erősebb, ennyi.
-
shteer
titán
válasz
gameresboy #21728 üzenetére
befér, ha egy gtx285 is
-
t.imi
addikt
válasz
gameresboy #21724 üzenetére
40k környékén már van 5870 újonnan. Én azt mondanám
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
A gép (proci Intel Core i5-2500K) munkára, progikra (Photoshop, Corel), HD filmnézésre és játékra lesz!
A következő videókártyák közül nehezen tudok választani, a segítségeteket szeretném kérni:
Mi a kettő között a különbség?Ati Sapphire HD 5830(~ 40k) vagy 5830 Xtreme (~25k) (miért drágább a sima 5830, mint az Xtreme?)
Esetleg még ezt nézegettem Ati Sapphire HD 6850 (~ 41k).
Melyiket mondanátok?Üdv,
GBoy -
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Srácok melyik jobb választás, Sapphire Vapor-X, vagy Giga 2 ventis? Vagy hót mindegy?
-
-
t.imi
addikt
válasz
CsigaGyilkos #21692 üzenetére
Semmi baj nem volt vele, húzni nem szoktm a dolgaimat, kinőtem már belőle
Az a 15-20% plusz nekem elég -
LW
őstag
Sziasztok.
HD5850 kártyámat szeretném használni Linux mint alatt, viszont a drivekkel nagyon meggyűlt a bajom. 2 monitort használok rajta.Telepítés után egyből ajánlja a zárt illesztőprogramot. Felrakom, a vezérlőközpontban meg is jelennek a control paneles ikonok, viszont az ablakkezelő animációja lassabb mint zárt driver nélkül.
Ugyanakkor friss telepítésnél minecraft 12fps-t produkál, míg zárt driverrel 60-180-at ír.
Tény, hogy többet ír, de sokkal lassabbnak érzem (max 30fps)Openarena-t felraktam tesztelni. Ablakos módban ahogy a minecraft és az animációk is, az is lassú, viszont teljesképernyős módban szépen, folyamatosan fut.
Milyen drivert érdemes rakni linuxhoz és azt hogyan lehet úgy konfigurálni, hogy jó legyen 2 monitoron és ne csak teljesképernyős 3d legyen gyors?
Tudom hülyén hangzik, de azért várom a tapasztaltabbak segítségét.
üdv. LW -
djculture
félisten
Megjött a hd5850 xtreme kártya a Prohardvertöl
így hivatalosan beléptem eme klubba
Szerk :megnéztem vele a Deus Ex - Human Revolution cuccost dx11 be tesaláció meg mindent on ra rakva nagyon durván szebb az egész a 9600gt hez képest ami eddig volt -
-
-
Termi92
tag
válasz
CsigaGyilkos #21700 üzenetére
Igen azt tervezem.
Azt írták tudja a lapom. (Asrock 760GM-GS3)
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest