Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
Termi92
üzenetére
Szia, a 25K-es 5830 nem marad el semmiben a drágábbtól, hogy mire fel az árkülönbség? Ezt olvasd el ugyanez igaz a HD5830 Xtreme-re is, szerintem meggyőző, tegnap én is rendeltem egy ilyet, ma megyek érte

-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, megerősítésért jöttem, alapból útálom amikor valaki ilyen hsz-t ír, de amikor én vagyok a falon innen akkor máshogy látom a dolgokat... A régi HD5750-re 6K-t kellett rádobnom, és ma vettem egy HD5830 Xtreme-t (új). Remélem megérte megvenni, de nem tudom, hogy ennyit ráfizetve is jó vétel volt-e:S
Sajnos esélyes volt, hogy 1K-ből megúszom a cserét, de végül 1 órával maradtam le egy jó ajánlatról
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A gyárban az ilyen 2 magosok sokszor a 4 magosokból magletiltással keletkeznek, ezeknél lehet feloldani a tiltott magokat, ha nem ilyen példányt fogsz ki akkor szimplán marad 2 magos a procid. üdv
üdv