- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Sandrew #23804 üzenetére
én azt mondom refkaresz+aftermarket hűtőt nem érdemes(csak ha szeretsz gányolni), de kockázatos
legjobb inkább picit drágábban egy gyárilag rendes hűtésűt venni(Sapphie vaporx, Asus DirectCu stb... minden gyárnak van nagybordás hűtős karesza tudtommal)
és ez is elég, hiába nagyobb a zalman 30%-al, ez is lehűti annyira amennyire kell, ráadásul halkabban, és még 10K-t se végsz ki az ablakon és nem veszélyezteted a kártyád épségét
-
Remus389
veterán
válasz
Sandrew #23801 üzenetére
Zalmant én sem szeretem, a márkaneve jó, de hangosak a zalmanok
mondjuk nekem procihűtőm volt tőlük, de Zalmant ne, túlárazott és hangos
különben is mi a fenének ha egy ilyen kareszod van[link]
tiszta halk és piszkálni sem kell
proci hűtőm meg Asus Silent Knight leszabályozva
mind2 alig hallható, még terhelés alatt sem -
-
-
sysrq
őstag
válasz
Sandrew #23660 üzenetére
Átmenetileg használnám HDMI az erősítőbe, (szól is a hang) DVI a monitorba, ezen jön a kép.
De elsődlegesként kezeli a HDMI-t, és nem akarja a monitort 1200-ban használni.
Vagy a HDMI-t veszem rá az 1200-ra, vagy elsődlegesé teszem a DVI-t, de még nem jött össze egyik sem. -
kisza25
félisten
válasz
Sandrew #23644 üzenetére
már áprilisban vettem a HD5850-et rá 1-2héttel meg az i7-870-et
i3/HD5670 kombóról 30eFt volt a váltás
sok mindent lehet itt találni a PH-n, ezt amúgy a Fehérvár és környéke adok veszek beszélgetek topikban sikerült fülön csípnem, de előbb jól lefikáztam, hogy lenyomjam az árát -
válasz
Sandrew #23635 üzenetére
Én is gondolkozok rajta... Gyakorlatilag félszázezrem pang itt a lábambál... Augusztus eleje óta ennyit játszottam: [link] (azért, mert egész augusztusban 0 óra játékidőm volt: meló miatt annyira fáradt voltam, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. Most pedig suli :-/ )
De úgy fájna a szívem ezért a kártyáért ...
-
MZsoltee
veterán
válasz
Sandrew #23633 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy egy kib@szott orákulum vagyok.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Sandrew #23620 üzenetére
Át gondolom, hogy kell-e nekem ilyen kártya egyáltalán. 2 éve kiestem a pc-s játékokból nem tudom mik vannak és mik kellenek hozzá. Igazából COD4-be szoktak behívni haverok, az megy a körbe.
Modern Warfare 3 is menne ezzel a kártyával gondolom.
Mellesleg tudom nem témába illik de egy HD 2600Pro ért mennyit lehet kérni? -
Száni
tag
válasz
Sandrew #23612 üzenetére
Hát ez elég relatív. Reggel, mikor még alszik a kiccsalád, akkor hangosnak találom, nappali zajok között viszont észre sem lehet venni. Ebben részben szerepet játszik az is, hogy a gép egy 60 m2-es nappaliban van, a 19 hónapos kisfiam üzemi zajszintje meg inkább egy TU-154-eshez van közelebb
-
Cybertrone
veterán
válasz
Sandrew #23602 üzenetére
Szerintem ha kiszámolnánk fillére pontosan legyintenél egyet...
Mellesleg a 350w-al kicsit túloztál jó az erős 300-nak is furmark alatt, amúgy olyan 270-280 körül van game alatt... és akkor 80w-ot ha átszámolsz huf-ra szerintem nem egy ökör ára...
Ha nem tudjuk tankolni, tudod nem is veszünk kocsit! -
Cybertrone
veterán
válasz
Sandrew #23600 üzenetére
Vantage-ben is jó... csak nem lehet annyira húzni a 480-at ennyi az egész... a fogyasztással meg mindenki megbarátkozik... Olyan dolgot említesz a fogyasztás alatt, amit ilyen magasságokban el kéne felejteni!
Fogjuk fel azt hogy ami erős az nem fog 50w-ot kajálni... arra ott a low profil!
-
xigris
őstag
-
válasz
Sandrew #23550 üzenetére
CM GX450. se rossz Enhance beles táp (főleg a 12.e árával) de az a 600.W az mérési hiba valószínű! Mert hajszál pontosan 450.W nál tilt le benne az elektronika! (elég érdekes hogy semmi tartalék nincs benne pedig minden tesztnél ezt olvasni róla) 100.% os terhelésnél már csak ~80-81.% hatásfokkal üzemel ha vissza számolod a 600.W ot az 480.W lenne a táp számára annyit pedig nem tud De ettől függetlenül valóban kiváló táp jobb mint egy csifi CTG-450 és árban meg nem több!
de elég már a félig OFF ból.................
-
xigris
őstag
válasz
Sandrew #23552 üzenetére
Sajnos láttam már karón varjút.
Attól hogy márkás nem azt jelenti,hogy nem hibásodhat meg s nem ránthat magával semmit.
De gondolom mert valakinek már nem márkás valamije akkor az már csak rossz lehet.
Akkor gondoltam szólok cseréld le a procid mert nem a legjobb az intel jobban kihajtaná a karid,nehogy a tuning következtében baja legyen a hardvereknek -
xigris
őstag
válasz
Sandrew #23543 üzenetére
Gondolkodtam egy adata 650w-os tápon de a szomszédom megvette és ment neki kemény 8 napot.
Régen egy 480w codegennel hajtottam egy 3870x2 karit, na az se arról volt híres hogy nincs tápigénye.
Ha majd sikerül az asszonyt megfűzni akkor talán de most le vagyok tiltva a gépfejlesztésről.
Egyenlőre szépen muzsikál eddig egy gtx 460-s karit hajtott.
Viszont a kari nagyon állat
Majd holnap ha otthon leszek linkelek eredményeket mire képes ezzel a satnya táppal. -
-
válasz
Sandrew #23538 üzenetére
Találtam is
No így viszont már akkor sincs pánik, ha úgy döntök, hogy visszatérek a referenciához.
Ja azt el is felejtettem mondani, hogy tudtam bevarázsolni a házba ezt a csodát
A referencia hűtés pont úgy elfért a HDD keret mellett, hogy maradt kb 4-6mm hely [KÉP]. az Xtreme már tuti nem fért volna be, szóval byebye keret: viszont így az a probléma adódott, hogy az egyik HDD-mnek helyet kell találni, mert a rögzített keretbe csak 2 HDD fér el. Végül ide suvasztottam be:
Gyorskötözőből csináltam neki tartót
Hőmérsékletek tökéletesek, és ami a legjobb: nulla hangja van a HDD-nek.
-
-
-
Gerisz
addikt
válasz
Sandrew #23373 üzenetére
Az mit jelent, hogy elfogy?
Hogy veszed észre? FullHD-nál még nem igen vettem észre.
Mert pl a 8800Gt-nél szar volt a memória kezelés, nem tudta felülírni észrevétlenül, de itt ilyet nem tapasztaltam.
Pedig én játszom BC2-vel.X Factor:
Ez nem azt jelenti, hogy elfogy, hanem , hogy kevés.
Amikor elfogy akkor jönnek a hirtelen folyamatos laggok pl.
Ilyen még FullHD-nál nincs, azért is tesztelték ilyen magas felbontáson, mert itt van különbség. -
NielsX
tag
válasz
Sandrew #23380 üzenetére
Proci azóta megy 4ghz-en mióta megvettem a mugent tőled, és eddig egyszer sem fagyott.
1.392v-t kap max terhelésen, ezt nem is állítgattam mert több órás teszt és game alatt is stabil volt mindig a konfig.Ma szórakoztam először a vid. kártya 800mhz feletti tuninggal, és azonnal restartolt.
Vrm 80-83 fok körül van stabilan maxon. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Sandrew #23341 üzenetére
"Meg a 600as sflex is hangos"
Ha egy csendes szobában a 800-as Sflex (mert ugye 600-as nincsen) egy házban megy ami előtt nincsen rács! (vagy akármi mert az felhangosítja), te azt a ventit már 1,5m-es távolságból nem vagy képes hallani!
Ha odateszed a füled a lapátokra akkor persze hangos. De normális távolságból az ember ezt a hangot már nem képes hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged