- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Santiagain #21782 üzenetére
+1GB a kártyán sehr praktis
-
dangerzone
addikt
válasz
Santiagain #21445 üzenetére
Megduplázta a hozzászólásait. Persze, hogy buli van.
-
Dzsoco
csendes tag
válasz
Santiagain #21417 üzenetére
Valószínűleg a két generációnyi különbségen megy el a dolog, de akkor azt nem értem, hogy a heaven miért ad pontszámra ugyanakkora értéket? Vagy ezek szerint mégsem lehet az ilyen "viszonyszámokat" összehasonlítani ("kinek a cerkája a nagyobb effektus?").
Amúgy a teszt alatt néztem a proci terheléseket és egyiknél sem ment fel egy mag sem 75% fölé.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Santiagain #21384 üzenetére
nah az szép
ennyiért ajándék volt...
-
dangerzone
addikt
válasz
Santiagain #21378 üzenetére
1 év garival, vagy 3-mal?
Bloodaxe: Biost már írtam át, még anno a 4850-es időkben. Aztán 1x flashelés közben lefagyott a gép.... Hát igen 2 óra néma csend, mondom hátha újjáéled a gép. Aztán áramtalanít, és újra be. Szerencsére nem lett semmi baja a kártyának, de én leizzadtam teljesen. Inkább maradok a programos megoldásoknál, abba a garancia sem köthet bele.
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
Santiagain #21340 üzenetére
És milyen procid van mellette? 1-2 eredmény érdekelne, hogy érdemes e húzni 900-ra
A Heaven 2.5 és a GTA 4 is gond nélkül ment 850/1200 on -
Atimester
aktív tag
válasz
Santiagain #21291 üzenetére
Santiagain!
A média lejátszó beszerzése, amin van minden féle (HDMI, komponens, S-Video, kompozit…) kimenet, jó ötlet. Már gondoltam arra is!
Lehet, hogy ez lesz a vége...Akkor más kérdés:
A HD 5850 milyen más típusú ATI kártyákkal köthető crossfire-ba?
Erre van valamilyen korlát?
A teljesítmény hogy adódik össze?
Korlátozza egymást egy erősebb és egy gyengébb kárta? -
Atimester
aktív tag
válasz
Santiagain #21285 üzenetére
Nem is állítom, hogy most több száz ezret érne. De anno 500 ezer volt. És nem azért vettem, hogy négy év múlva eladjam 100 ezerért. Még tíz évig használni akarom. És ha akkor majd kidobom, akkor épp megérte az árát.
HDMI és Komponens összehasonlításáról már olvastam egy pár cikket. És nem jelentették ki, hogy a HDMI jobb minőségű képet adna. Sőt, meglehetősen készülék függő, hogy mi mivel passzol össze.De visszatérve az alap kérdéshez:
Egy ATI Radeon HD 5850 1GB kártyám van. Szeretnék a számítógépről egy plazma TV-t is meghajtani (HD film nézés). De a TV-nek csak komponens bemenete van. Ez a korábbi kártyámmal nem volt gond (HD4890), mert annak volt S-videó csatlakozója, amin keresztül kapcsolódó komponens kimenete is. De az 5850-nek csak HDMI van.
Szerintetek milyen kártyát vegyek mellé, hogy crossfire-be kötve a másik kártyára a TV-t is rá tudjam kötni?Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Megoldásokra vagyok kíváncsi, nem pedig ostoba hozzászólásokra, mint pl: cseréld le a TV-d.
Köszönet a hasznos ötletekért:
(#21275) Lord Vader válasza
(#21277) kisza25 válasza
(#21284) moonguru válasza -
Chaser
legenda
válasz
Santiagain #21285 üzenetére
Nyilván ő még annyiért vette, az hogy most mit ér egy másik történet.
-
Sandrew
őstag
válasz
Santiagain #21268 üzenetére
Igen fut.
-
válasz
Santiagain #21253 üzenetére
ASUS karikhoz (ha feszt is akarsz emelni) akkor ASUS Smart Doctor v5.80 az ajánlott prigi!
Látom megjavult már a problémád (bár az ATT -t én hanyagolnám a helyedbe) inkább MSi AfterBurner!
De ha csak húzni akarod a kártyát bőven elég a Smart Doctor is!
Akkor várom az ALAPFESZES tesztet
Hameg a fesz emelésbe is bele merülsz akkor nézhetnél egy 1,200.v os GPU fesz el is egy max OC-t mit bír annyival a GPU!
-
válasz
Santiagain #21246 üzenetére
Néznél vele egy MAX OC -t!
ALAPFESZEN (lehetőleg ne FurMark -al) Crysis2 vagy Shift-2u elég jó megterhelik (főleg Crysis2)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged