Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Szia!
Nekem az 5850OC verzió van meg, ugyanezzel a hűtővel. Nekem hangos a hűtő, de ez relatív, mert akitől vettem, annak fel sem tűnt (volt még elég légkavaró mellette). A gond a ventikkel az (ahogy feljebb már írtam), hogy fix fordulaton forognak és nem szabályozhatóak (~2600rpm). A gépemben egyértelműen a leghangosabb a VGA hűtése, bár kétségtelenül hatékony jószág.
Azt nem értem, hogy miért nincs hozzá BIOS, mert a honlapon a BIOS frissítéshez szükséges szoftver meg fent van az 5870OC-hez is, illetve az 5850OC-hez van "új" BIOS is. -
-
Szia!
Nekem Asus-om van és a hangjával nincs semmi gond, 60% szoktam járatni a ventit és nem melegszik túl, persze ez játék függő is. Nekem is volt olyan, hogy kifagyott a kártya csak simán windows-ba (érdekes játékoknál nem és ez win7-nél volt) de úgy tűnik csak driver gond volt. Most win xp van fent, új driverral teljesen jól működik. Ha nem vagy biztos az 5870 -ben akkor vegyél 6870-et nem sokkal gyengébb és az új seria, azokkal most biztos nem lesz gond. Amúgy mennyiért láttad a Giga kártyát?
-
Daffni2
addikt
Ezzel megoldódik a probléma:ATI Catalyst 10.9a Hotfix
Programok eltávolítása menüből inditsd az ATI Catalyst Install Managert, teljes eltávolítást válassz, majd újraindítás után telepítsd a 10.9a-t.Magyar nyelvű CCC is benne van.
Ez megoldotta a nálam is fennálló a Tieddel egyező problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó 2db Pixel 7
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 5850-el nem volt eddig fagyás, ill driver gond?