- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kisza25 #25123 üzenetére
Ha nem tudnak adni cserébe olyat, akkor azt hiszem az akkori árában hasonlót kell adniuk! Nem a teljesítmény a fontos...
Újonnan pedig mindig is drága volt ez a kártya, szóval én azt mondom talán van esélye a srácnak. Esetleg minimális ráfizetésDe az még bőven megéri...
Lásd h1n1 helyzete: ha teljesítmény számítana, akkor kapott volan egy 5750et v max 5770et...
-
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24848 üzenetére
igen, de olyan nincs ami grafikonon mutatja?
hisz ha benyomom félórára kijelzi a minimum fps-t, de az valószínűleg a pálya legelején méri(mikor még picit tölt) tehát semmit se ér
olyan kell ami grafikusan mutatja mint egy e.k.g., tudom hogy van ilyen csak melyik? nem tudjátok? félórás BF3 tesztet szeretnék nyomni
-
ttt1
őstag
válasz
kisza25 #24800 üzenetére
Ez sem igaz egészen, mert 2 magos cpuval is játszható (tolhatok benchmarkot, GTA4 inkább rosszul optimalizált azért kell neki sok cpu,de azért nem játszhatatlan sőt. Igen vhogy mérni kell ugye a sebességet ,de ,hogy nekem 1 gamma (single részről beszélek és ne keverjük bele a multit-bár gta4 steamröl van szal tudnék multizni is, de nem érdekel-) 50 vagy 120 fps-el megy az nem érdekel..Folyamatos legyen és kész...(ami szintén nem keverendő össze a 25 fps-el, de 40-60 felett sztem nem veszed már észre,hogy ez most 80 v 100 lett).
-
-
-
dilipok
veterán
-
Alister71
nagyúr
válasz
kisza25 #24531 üzenetére
A BF3 messze nem olyan proci igényes mint ahogy az alfa tesztekből lejött. Nekem egy 400x8-on futó wolf E6600-al meglehetősen jól fut. Egy HD5670-essel normal és high keverékén.
Akkor egy 5850-el bőven megy ultrán is. Persze nálam csak 1440x900 játszik, de a vga ahhoz mérten is lett vásárolva. a kissebb gépemen
kisza25: a HBAO nagyon fogja az fps-t.
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24531 üzenetére
allitsd siman ultrara a grafikat
azt kesz, ne customra, hanem ultrara(asszem 4*AA lesz)
catalystben minden alap, kiveve az orajelek
a proci meg jarjon 3.2 ghz-en, talan akkor lesz olyan eros mint az E5200 3.6 ghz-en(vagy ahogy gondolod)
egyebkent nezzetek meg a prohardveres processorteszteket pl amit linkeltem, ok is 5850-est hasznalnak, es jatekok alatt full hd-ban nincs igazi fps elteres(1-3% elteres neha), akar AMD, akar ketmagos, akar i7...
dirt3-ban sem, metroban sem
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24525 üzenetére
dirt 3 maxon volt 45-50 Fps tehat nem volt tobb opcio
avp detto maxon
na mindegy most bf3-rol volt szo, hogy ott szamitana-e egy negymagos cpu full hd-ban, szerintem kicsit jobb de sokat nem szamit,
a grafikon csaloka hisz gtx 590-rol van szo(ferditesz), 5850 eseten attol meg vga limit van, rakd be a keresobe hogy dirt3 a forumba, kijon hogy a tobbieknek sem volt tobb fps-uk pedig negymagos volt alatta
egyebkent lessetek meg ezt: az i5 650 ketmagos(igaz HT-vel 4, de akkoris joval harmatosabb), es nezzetek meg full hd-ban tok egyformak a procik teljesitmenye
m.prohardver.hu/teszt/intel_sandy_bridge_teszt/jatekok.html
kell ennel tobb bizonyitek? nem 800*600-ba jatszok hogy kijojjon a cpu limit -
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24508 üzenetére
dirt3 fent van deus ex fent van es ugye a bf3
dirt3-nak van benchmarkja, az annyira jol futott hogy meg a cpu tunningjara se volt szukseg
talan 48 fps-t dobott, de maxon full hdba vga alapon
a minimum meg 42 fps korul
nyakamat nem teszem ra mert nem gep elott ulok
miert akkor ezek szerint egy i7es gep 80 fps atlagot ad? kotve hiszem
van egy alapveto mentalitas elteres koztunk, nekem ha egy jatek jol fut akkor letojom hany fps
pl a avp-nel nem is volt szuksegem semmilyen tunningra mert tok smuth volt, nem is mericskeltem vagy tunningoltam, lattam hogy lefolyik a kepernyorol annyira smuth, hat jatszottam, dirt3 ugyanez
bf3-nal kell tunningolni, hat tunningolok, ennyi, ezert se derult ki eddig mit tud a vga-m, mert alapon is gyors volt hat hanyagoltam a tunningjat mert minek?
-
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24505 üzenetére
fenyvesen vagyok epp egy padon galaxy s-rol
nincs bf3-nak benchmarkja?
osszehasonlithatjuk de azonos beallitasokkal, azonos driverrel, azonos vga orajelen(850/1100?),full hdba
nem lesz egetvero kulonbseg a javadra lefogadom, lesz nemi elonyod de nem nagy...
jatekra videokartya ami szamit alapvetoen, foleg full hd-ba
a korites legyen legalabb 2magos es 4 giga ram, de alapvetien nem ezen mulik
a videokareszom veget meg nem talaltam meg, tonkretenni nem szeretnem, megnezem alapfeszen mit tudnak a ramok es a gpu
talan a gpunak adok egy kis egeszseges feszt, szerintem van ebbe egy giga, a ramok is biztosan tobbet tudnak mint 1100
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #24491 üzenetére
azert csinal screenshotokat is
high-on megnezem en is, biztos lesz nekem is annyi hisz ezt-azt levettem(pl motion blur, anti aliasing), probalgattam es szepen gyorsult erzesre
tehat szo sincs arrol hogy cpu korlatozna, vga limitem van
40+ fps meglesz highon nekem is(ugye ultra high customon vagyok)
Balcsin vagyok tehat nem ma
-
-
Remus389
veterán
-
Gaboman
nagyúr
válasz
kisza25 #24439 üzenetére
Én is úgy vettem észre hogy hiába futtatom Furmarkban stabilan akár 30 percen keresztül ha játéknál 5-10 perc után kidob.
cellpeti Jelen árakból kiindulva se milyen esetre nem ajánlanám a 6950/70 sorozatot.
A 6950 egy szinten van az 5870el míg a 6970 15%al gyorsabb nála, amit egy kicsikét jobban tuningolható 5870 majdnem be is hoz.
De amíg az 5870et megveszed 40-45be addig 60 alatt nincs 6950, 6970ről meg már ne is beszéljünk. -
Roland06
aktív tag
válasz
kisza25 #24429 üzenetére
Ez a problémám!
Gyakorlatilag szinte semmit! Ha egy picit is emelek már játék alatt előbb-utóbb fagy!
Egyenlőre még nem vetettem el a driver problémát sem de ha azt ki tudnám zárni akkor az lenne (lett volna) a köv. kérdésem hogy mennyit lehet ezen a karin húzni??
Köszönöm! -
Gaboman
nagyúr
válasz
kisza25 #24412 üzenetére
Akkor jó, ezt fix 45%os ventilátor fordulat mellett teljesíti.
Itt még elfogadható a hangossága.
Idlében automatán használom a fordulatot, viszont játékoknál 45%ra teszem, nem hagyom automatán mert egészen 56%ra felviszi ami már zavaró.
56%on 61fokos ugyanabban a játékban ahol 45%on 70-72között. -
pynyo
csendes tag
válasz
kisza25 #24387 üzenetére
Akkor elég korrektek voltak,remélem hogy nekem is jó tapasztalataim lesznek,többször vásároltam már náluk idáig soha nem volt semmilyen probléma remélem ez után se lesz.Én akkoriba olyan 25k-ért vettem szerintem ennyiért nem tudnak hasonlót adni és 5830 csak his-es van 43k-ért.
-
válasz
kisza25 #24349 üzenetére
Kivéve BF3. Tegnap próbálgattam, és ULTRA beálíltásokon megvan az FPS, kb 40-50 de néha másodpercekig csak képregényt látok kevés VRAM miatt...
Az a legrosszabb az egészben, hogy a 6950 lenne a legközelebbi alternatíva, és az is 60k körül van... 5870et még ha 40ért el is adom, +50%-ot fizessek egy ugyanolyan erős kártyáért, amire rácsaptak +1GB RAM-ot?
Marad a beállításokkal mókolás. Ki kéne kapcsolni a legjobban memóriaigényes fícsöröket a játékban. -
-
Spirit
őstag
válasz
kisza25 #23719 üzenetére
2 gépben is ugyanezt csinálja. Még júniusban vettem egy ismert bazáros társunktól újként. Átvétel után pár órával jeleztem neki a problémát, de nem akarta cserélni, hanem be akarta vizsgáltatni, és 2 hétig gép nélkül lettem volna. Azóta inkább használjuk apám gépében tuning nélkül 2 kijelzővel. Érdekes, hogy csak 2D alatt jelentkezik a probléma.
-
válasz
kisza25 #23639 üzenetére
37k vga + 6.3k vga hűtő
Ezt így most ennyiért szerintem bármikor el tudnám adni... Szóval nagy bukó nálam sem lenne. CPU az már más tészta: 46kért vettem októberben (1 éve), ebből már elég nagy bukóval tudok csak kiszállni...
Illetve külön eladva őket szerintem többet kapnék.
-
-
-
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #23281 üzenetére
jó a Sapphire mert ár/értéke jó
semmi bajom nincs velük, előző két kareszom tőlük volt és semmi bajuk nem volt, jó áron adtak minőséget
ugyanakkor ez az Asus is teljesen jó
elvileg drágább, de én olcsón jutottam hozzá, elvileg van hozzá ilyen Asusos progi amivel jól lehet tunningolni(még nem próbáltam, majd talán a crysis3-nál elkél), full HD-ban eddig jól vitt mindent maxon, fantasztikus
a hűtője igen halk, 40-45 fokon tartja a kareszt alapon, tehát minőséggel nincs itt se gond
szerintem tökmind1, ami számít az az ár és a hűtő csak ebben látok lényegi eltérést, egyébként ugyanaz szerintem, felesleges hűségesnek lenni
mondjuk amit utálok ebben az Asusban hogy mi a fenének adna ilyen batár dobozt
, a Sapphireben pont az tetszett hogy kicsi dobozt adnak, kidobni nem fogom a dobozt mert eladásnál számíthat, de mi a fenének ilyen drabális dobozt
-
-
válasz
kisza25 #23130 üzenetére
Alapórajelen + alulfeszelve(CPU+VGA) + HT-OFF (talán)elképzelhető! aza 230.W
Nálam hasonló cumó! : M3F+ i7-860@3800@21x181(HT-ON)@1,27.v + 4.giga DominatorGT@2180.MHz@CL8 + 2.db Samu F3 + HD5850@850/1200@1,165.v + SB X-Fi Titanium + 3x14 + 2x12.cm venti
És ez eszik 380-400.W körül konnektorból! (3DMark-2011, 1.es tengeralattjárós teszt[ennél kajál a legtöbbet] alatt) Amit ha vissza számolom a tápom hatásfokával a valós fogyasztás ~340.W körül van!
Tehát aza 600W irreális de a te 230.W od is!
**********************************************************************************
#23131 papi20 : Ha nem lesz nagy tuning a CPU + VGA -kon akkor elfogja bírni a VX550.es táp!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged