Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Van 1 5830 extreme-m és tegnap kitakarítottam kicsit alaposabban, hűtőt is levettem és a gpu-n lévő hűtőpasztát is lecseréltem. Az előbb játszottam (5 perc) és észrevettem, hogy akad a játék (APB) megnéztem és AIDA64 érzékelő gpu mem 100 fokot és a gpu dióda 98 fokos volt!
Lehet, hogy kevés hűtőpasztát raktam, vagy nem tettem jól vissza a hűtőt? -
válasz
X Factor #23291 üzenetére
No azért badarságot ne írj! egy 5850.CFX sokkal (+20-25.% -al) erősebb mint egy 6970.es!
Kicsit nézelődj ha nem vagy tisztába a dolgokkal! Ja igen 5850.CFX nem szerepel a listába de nyugodtan nézheted a HD5970.et mert az gyakorlatilag egy 5850.CFX csak 1.nyákon!
és egy kis ízelítő saját tesztjeimből!
Vantage :
3D11 :
ugyan picit húzva vannak a kártyáim +100.MHz GPU,RAM igaz nálam ez DEFAULT érték mert bios ba égettem ezeket az értékeket!
-
válasz
- = Zk = - #23295 üzenetére
Irigylem az óvatosságodat
Én nem figyeltem ennyire:
2-3 hónapja haverom mondta, vett egy 5870 38k-ért (én akkor vettem a 6870et 40ért), és persze meg is beszéltük, hogy mi hogy fut nála: tiszta ideg is lettem, mert nála minden sokkal jobban futott
Kiderült hogy akitől vette, annak 3wayCF-ben volt 3 db 5870, és még megvolt neki az utolsó darab. El is hoztam 37k-ért.
Azért nem volt teljesen zsákbamacska: haver mondta, hogy övé gyakorlatilag pormentes, karcmentes volt (hátlapon a csavarhelyen se volt meghúzásnyom!). Az enyém is pont ilyen volt -
- = Zk = -
félisten
-
X Factor
addikt
válasz
ittakary #23292 üzenetére
Nem a driver jobb, hanem a 6-os széria jobb tesszalálásba illetve egységnyi idő alatt, több ciklust tud futattani. Ezért van az h. azonos paraméterek mellett gyorsabbak.
A lapnál a második pcie kár tényleg h. 4x-es, mert bár az enyém se tud 2*16ot ahogy teszteket néztem 2*8 is elég még ilyen kártyáknak is.
560ti, nagyon jó kártya, best buy lehetne, ha mondjuk 40ért lehetne kapni.
-
válasz
X Factor #23291 üzenetére
Amúgy ez egy érdekes dolog, hogy bár a 6850 gyengébb az 5850-nél, a 6850CF bőőőven veri az 5850CF-et (~5970). Sokkal jobban meg vannak írva az újabb kártyákra a multiGPUdriverek.
Ezt csak azért írtam, mert ha CF-ről beszélünk, akkor én TUTI ezt választanám
60k-ból kijönnék (ha okosan vásároltam volna lapot annak idején
)
Ha nV, akkor 560 Ti-t vennék. Hihetetlen az a kártya: most néztem pár perce, hogy gyakorlatilag nincsenek eladó példányok aprón. Amikor vannak, azok is ~50k körül. Ez azért jelent valamit
-
X Factor
addikt
válasz
Remus389 #23286 üzenetére
Ha vki nem ragaszkodik a bolthoz, akkor ph-n már 40 alatt is van 5870.
Pont ott jön jól az 5870 plusz krafjta, ahol az 5850 kevés lenne, alapvetően ezek a karik a mai napig a top single kártyák közé tartoznak, és mindent visznek maxon, ha meg nem, tehát 15-25 közé leesik az fps, ott pont jól jön az a 10-20% többlet teljesítmény amivel a nagyobbik rendelkezik, mert ha már tuningól van szó azt se felejtsük h. ezek is elrohangásznak 1 giga környékén.
Ha viszont vkinek van elég nagy tápja és megfelelő lapja, akkor 2db 5850-est javasolnék milyen olcsón csak lehet, kis szerencsélve 65-ből kilehet hozni egy ilyen rendszert, a teljesítménye meg eszméletlen főleg ár/érték arányban.
ittakary Egész pontosan a 6950 és 6970 között van, amennyiben vmi nem használ 1gb+ vram-ot.
-
válasz
Remus389 #23286 üzenetére
Azért 25% különbséget én elég markánsnak mondanék
(80 és 100fps-ről amit írtál)
Szvsz ma már 40k alatt bőven lehet találni normális 5870-et (persze nem ilyen "toronyóra lánccal"-edisönt, amit a kolléga keres), és szerintem ez az egyik legjobb vétel manapság
A 6950-nel van kb egy szinten a kártya, ami azért nem rossz egy '09 végén megjelent kártyától
-
Remus389
veterán
válasz
- = Zk = - #23287 üzenetére
jól van én az erős egychipes videokaresz híve vagyok
az a tuti
a best buy az 5850, dehát te tudod, egy 5870 se rossz, talán hangosabb/forróbb/drágább és persze gyorsabb
-
- = Zk = -
félisten
-
Remus389
veterán
válasz
- = Zk = - #23285 üzenetére
az 5870 egy tizessel drágább, szerintem ahová nem lenne elegendő egy tunningolt 5850 oda a 5870 sem lesz elég
ahol pedig az 5850 80 FPS-t nyom és ott az 5870 100-zat az már tökmind1
szerintem az 5850 éri meg, bár látom felment az ára[link], én akkor jó vételt csináltam
szerintem az 5850-est vedd, annyival nem jobb az 5870 mint amennyivel drágább és érzetre sem lehet nagy különbség
még ami megfordult a fejemben az a 6850 és társai, de abban gyengébb a chip csak nyomtak rá egy gyári tunningot[link] tehát nem érezni az őserőt, olyan mint a 4850, tesco gazdaságos
de az 5850 az olyan mint egy 8800GTX semmi spórolás,, visz mindent szépen és halkan
nagyon tetszik
-
Remus389
veterán
válasz
- = Zk = - #23283 üzenetére
én másfél hónapja 33 ezerért vettem ilyet 1 hónapos használt, nemistudom talán 3 év garesszal [link]
csak hogy legyen mihez viszonyítani, jó vétel volt
ez a karesz nem kérdez, mindent maxra feltolsz full HD-ba és viszi mint a sicc folyékonyan(eddig a crysis2, AVP, AC brotherhood vagy mi) ezekkel próbáltam
bezzeg a 4850-nel trükközni kellett 1280x1024-be hogy szép legyen a grafika és néha erőlködött, ez meg alapon visz mindent full hd-ba, milyen lehet ha feltunningolom?
van benne tartlék, talán 1 Ghz is
de 900-950 mhz lazán benne van tehát még vagy +30-40%, a 4850be volt +8-10% erő
szerintem olyan 2,5x olyan erős ez mint a 4850, érezni a kraftot, nem kérdez, viszi
baró
szegény 4850-esemet nagy nehezen elpasszoltam egy tizesért, így 23 ezerbe fájt a csere, de megérte, legalább 1-2 évig ez lesz az fix
-
- = Zk = -
félisten
köszönöm Urak!
...
egyelőre vadászom folyamatosan. aggaszt, hogy ilyen 2-3 napos próbagarisok vannak. zacsiba csomagolva!...
aért megadnám a módját egy dobozos, 1-1,5 éves bolti garisnak. tudom, nem lenne olcsó, de a garanciának jelen életben ára van. -
Remus389
veterán
válasz
kisza25 #23281 üzenetére
jó a Sapphire mert ár/értéke jó
semmi bajom nincs velük, előző két kareszom tőlük volt és semmi bajuk nem volt, jó áron adtak minőséget
ugyanakkor ez az Asus is teljesen jó
elvileg drágább, de én olcsón jutottam hozzá, elvileg van hozzá ilyen Asusos progi amivel jól lehet tunningolni(még nem próbáltam, majd talán a crysis3-nál elkél), full HD-ban eddig jól vitt mindent maxon, fantasztikus
a hűtője igen halk, 40-45 fokon tartja a kareszt alapon, tehát minőséggel nincs itt se gond
szerintem tökmind1, ami számít az az ár és a hűtő csak ebben látok lényegi eltérést, egyébként ugyanaz szerintem, felesleges hűségesnek lenni
mondjuk amit utálok ebben az Asusban hogy mi a fenének adna ilyen batár dobozt
, a Sapphireben pont az tetszett hogy kicsi dobozt adnak, kidobni nem fogom a dobozt mert eladásnál számíthat, de mi a fenének ilyen drabális dobozt
-
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = - #23278 üzenetére
a márkák is változnak pl. a Gigabyte egy ideig a toppon volt, de most már nem az igazi, az Asrock régen gagyi volt most meg jó, az ECS és VIA szintén sokat fejlődött, az XFX etalon volt, most meg ontja a sz@rt... a Sapphire eléggé kiegyensúlyozott minőséget nyújt valóban, nem spórolnak le olyan dolgokat mint sokszor nagyobb márkák pl ventiszabályozó ic(giga,asus) nekem is Sapphire van és ez egy olcsóbbított változat, de még ez is tökéletes
-
Remus389
veterán
válasz
egyébként az upgrade-et én is sapphire-ban képzeltem el
dehát Asus lett, az is jó, sőt
ugyanígy teljesítene egy Sapphire Vaporx mint ez az Asus
ha egyárban van nem tökmind1? a chip ugyanaz rajta
de ha ragaszkodsz a Sapphire-hoz, szerintem semmiről sem maradsz le, ugyanakkor semmit sem nyersz
nyugodtan vegyél mást ha jó árban van és jó rajta a hűtő
mellesleg elképzelhető hogy a Sapphire nyákját is a Asus gyártja vagy fordítva tehát tökmind1
ami eltérés az a hűtő és az ár(ebben jobb a Sapphire, de én Sapphire árban vettem az Asust)
hűtő az mind2 halk, hasonló
tehát halálmind1 mit veszel szerintem
nincs eltérés
-
válasz
Ha AMD, akkor én is Sapphire párti vagyok, szóval nem vagy egyedül
-
Remus389
veterán
válasz
- = Zk = - #23274 üzenetére
énnekem a 3850esem és a 4850esem is Sapphire volt(referencia egyslotos, a 4850esem 3 évig kiszolgált, és ma is szolgálna ha nem újítottam volna a monitorom full HDre)
aztán úgy hozta a sors hogy az 5850-esem Asus lett, áron alul egy hónaposként vettem, directCU és nagyon megy
nagyon halk terhelés alatt is amit a referencia 4850ről nem mondhartó el(az csak alapon halk, terhelve hangos), ez meg terhelve is szinte kussban van fatasztikus
szerintem nem kell elzárkózni más márkáktól sem, ha jó áron jutsz hozzá
-
Speed®
titán
válasz
- = Zk = - #23274 üzenetére
Pedig oly mindegy..mindegyik dzsunka tömegcikk ;p
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #23270 üzenetére
Miért olyan fontos, hogy sapphire legyen? Most ha referencia modellt veszel, lényegében mindegy.
-
válasz
- = Zk = - #23270 üzenetére
Ezek így tényleg elég szigorú szabályok, szurkolok, hogy találj
De tényleg tarts ki az 5870 mellett... Én is próbálkoztam a 6870-nel, kétszer is, de adtam el, amint tudtam... Kisprórólták belőle a kraftot, nem az igazi az a kártya :/ Nem hiába adták ki szinte rögtön utána a 69xx szériát.
Már kicsit hozzászoktam a ehhez a karihoz, de néha megéri emlékeztetni magamat rá, hogy egy 2 éves kártyáról van szó, amit gondolkodás, visszakérdezés, és rábeszélő pofon nélkül viszi az összes mai játékot a legmagasabb beállítások mellett, akár FullHD felbontáson -
válasz
- = Zk = - #23268 üzenetére
Az 5870-esről írtad, hoyg nem kapni az elvárásaidnak megfelelőt. Én erre kérdeztem rá, hogy neked mi fontos egy ilyen kártyánál
-
válasz
- = Zk = - #23266 üzenetére
Milyet szeretnél?
Szabadidejében barátnővé változik, vagy mifene? -
válasz
- = Zk = - #23255 üzenetére
Ha megígéred, hogy nem 6870-et veszel, akkor nyilatkozok
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #23262 üzenetére
Én is visszavettem most 3.6-ra nyár van meleg van, ennyit megy 1.35el, és még bad company 2 alá is bőven elég.
-
X Factor
addikt
válasz
x4 tökéletes, pedig nekem is x6om és 5870-enem van, max rántsd meg 4 gigára, mert az jobban hangzik
-
bajaki
őstag
válasz
- = Zk = - #23259 üzenetére
4-0
Tökéletes lesz az.
-
CptMisi
őstag
válasz
X6 nem jobb, i7 sem játékban jobb igazán, bőven jó.
-
Gerisz
addikt
válasz
Nem kell neked az X6!
Egyébként játékban meg nem jobb mint a 4 magos.
Várd csak a Bull-t
Simán tudsz VGA limites beállítást csinálni a monitorodon. -
- = Zk = -
félisten
Mesterek, zavarnék pár hsz erejéig.
jelenlegi konfigomba gondoltam felújíto kezt azt. apránként, úgynézki.
jelen esetben 5870/6870 miatt érdeklődöm. tehát elegendő-e a jelenlegi 940BE-m az 5870 alá, vagy célszerű az X6-os processzor?....
jelenleg 3,5GHz-en használom a procit.válaszokat nagyon köszönöm!
-
Brumi˘
addikt
Hy all!
Sapphire 5830 xtreme kártyára fel lehet tenni az ac twin turbo pro-t? Ha igen akkor érdemes?
Válaszokat előre is köszi.
-
krystman
őstag
Nektek melyik driver a legjobb a 5850-hez? Nekem elég sokáig a 11.6-os volt fent, most az új win alá már az 11.8-at tettem fel. Viszont a Deus Ex annak ellenére, hogy meg van az fps, fura rangatózásokat csinál. És be van kapcsolva a V-sync is.
-
válasz
intercooler #23245 üzenetére
Kicsi az. Komolyan mondom az 5870 cfx-el 26" alá ne add. Főleg, hogy van is egy kormányod cockpittel.
-
fenergie84
addikt
válasz
intercooler #23245 üzenetére
Itt a monitor topikja: [link]
itt találsz infót... -
intercooler
őstag
válasz
fenergie84 #23244 üzenetére
Megkérdezhetem hol van leírva ez hogy kell megcsinálni?
igaz még nincs ilyen monitorom de gondolkodok rajta, viszont ha 75hz en megy fullon a kari az nem jó
legalább ha asztalon vagyok ne zabáljon annyit
-
-
Speed®
titán
válasz
fenergie84 #23242 üzenetére
Nem tudom, hogy az U2311Hsok tudnak-e segíteni, ha minden igaz, csatlakozom én is fizukor, hasonló módon szeretném megoldani, szóval remélem van mód rá. Mondjuk akkor sem van katasztrófa, ha nem megy..eddig is megnéztem 60Hzen a filmeket..
-
Speed®
titán
válasz
fenergie84 #23240 üzenetére
Mi miatt ragaszkodsz a 75Hzhez? 72 érthető a 24FPS filmek miatt.. Egyébként MPCben úgy rémlik lehet állítani egyedi frissítés/felbontást, nem lehet úgy belőni, hogy filmeknél menjen emelt frekin, 3Dben/asztalon meg alap 60on?
Szvsz pusztán emiatt tényleg nem érdemes hűtőt cserélni..mert bár emeli az órajeleket a kari, nem terhelve van, így a fogyasztás se vészes.
-
fenergie84
addikt
válasz
CptMisi #23238 üzenetére
Köszönöm (neked is: Speed(R) ) a válaszokat!
Azért fordult meg a fejemben, mert vettem egy Dell U2311H-t és a modolt driverrel egyfolytában max órajelen megy a kártya. Azért mert a monitor 75 Hzn használom és azt mondták ez azért van, meg is néztem, h 60 Hzn visszaveszi a 2d értékekre, de e fölött nem.
Szóval elgondolkodtam rajta, h kéne venni rá valamit, de nem merem reckírozni a gart... -
Speed®
titán
válasz
fenergie84 #23237 üzenetére
Ha nincs matricázva és nem barmolod szét a csavarokat, szvsz lehet.
A gyári szétszedés után a nagy lemezt visszahelyezve S1et ajánlok..
Egy alap ~1ks ventivel (AC F12) beszerezhető 5 körül és jól lehűtiA VGAhűtős direkt linkre válaszoltam, nem láttam, hogy írtak már ;p
-
CptMisi
őstag
válasz
fenergie84 #23237 üzenetére
Helló!
Ha nem barmolod szét, és nincs valami matricával leragasztva, akkor vissza tudod tenni a hűtőt, és nem fogják tudni. Zalman VF-3000A, Gelid Icy Vision 2, AC Extreme Plus II (ha kapható valahol)/Twin Turbo Pro/II. Esetleg VRM-re valamit, bár egy jól szellőző házban eszetlen OC nélkül nem hiszem, hogy lenne probléma. -
fenergie84
addikt
Szasztok!
Van egy garos 5850-em (ref1 hűtős), kérdésem az lenne, h lehetséges-e a hűtőcsere rajta a gar elvesztése nélkül?
Valamint, h milyen hűtőt lenne érdemes rárakni?
Mondjuk valami jó AC félére gondoltam... -
embe
nagyúr
válasz
Mittu88 #23231 üzenetére
Végül is még az éjszaka megoldódott a dolog. Uninstall majd reinstall. Eredmény ugyanaz, vagyis a tálcán nem működött az aero. Windows élményindex ismételt futtatása, és közben bekapcsolt az earo, vagyis a tálcán már működöt, és ismét a régi pontot adta, ami a videó teljesítményre írom csak: 7,6 és 7,6.
Passz hogy mi volt a gond. -
krystman
őstag
Feltettem a 11.8-as drivert a 5850-em alá. És nem tudom, hogy csak nekem-e, de a Battlefield alatt, egyszerűen se játékból, se driverből nem működik a V-sync. Ugyan úgy törik a kép ha be-vagy ki van kapcsolva. Most ez driver hiba, mert elég idegesítő így! Teljesen új rendszerre lett téve, nem volt előtte semmi régi driver. Idáig a régi rendszerrel a 11.6-os volt fent.
-
embe
nagyúr
Hali!
Kártyám: Sapphire HD5830extreme. Nekem az a tapasztalatom a 11.8 -as driverrel, hogy a W7 élményindexe kevesebb pontot adott:11.7 11.8
Windows aero asztali teljesítménye 7,6 6
3d munka és játék 7,6 6
Mi ez a pont esés - csökkenés?
Visszatettem a régit, de azzal meg most az aero nem működik, és az aero teljesítményre: 1 !!!! pontot adott. Miért van ez????
-
Dtomka
veterán
-
Ombi5
őstag
udv. Allandoan osszeomlik a catalyst Xp illetve Win 7 alatt is egy 5850 kartyaval. Szerintetek mi lehet a baj? Itt a kep: [link]
-
pr1mzejEE
addikt
Én felraktam az ittaky által ajánlott drivert. 11.6b hotfix és metro 2033-ban kemény másfél fps-sel lett több.
Több a semminél nem elégedetlenkedem és természetesen köszönöm az ajánlást.Kipróbálom majd az 1.8-at is.Ezt benéztem, a gpu-z 11.7-et ír még mindig. Akkor mindent vissza vonok, pedig volt uninstall, aztán gépresi telepítés, és megint gépresi, szal nem értem
-
csongi
veterán
Tegnap feltettem a 11,8-at. Black Ops alatt valóban érezhető egy kicsit a gyorsulás. A minimum Fps nem esik vissza annyira. Ti mit tapasztaltatok?
-
dark_hmz
tag
válasz
bajaki #23192 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen kártyám van, kipróbáltam Trixx-el. GPU 940 Mhz-ig ment el stabilan feszültség emelés nélkül. Most egy pici emelés mellett (1.163V-ról 1.173V-ra) használom 970Mhz-en, ezzel a beállítással eddig stabilnak tűnik (memória nálam is 1250-en megy). Szerettem volna megcélozni az 1000Mhz-et, de ott már a Trixx által engedélyezett max feszültség mellett (1.195V) sem volt stabil.
-
olta
aktív tag
"2. szerias" 5830 xTreme kartyakon meg mindig nincs lehetoseg a feszultseg csokkentesere?
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm a tippeket, kipróbálom őket. Üdv!
-
kisza25
félisten
válasz
Rico45 #23210 üzenetére
pl. kmplyer-t elindítod, nem rakod ki teljes képernyőre, ilyenkor a tetején lévő csíkra kattintasz és nyomva tartod az egeret(mint akármelyik windows ablaknál), így az egeret jobbra, vagy balra mozgatva megy vele az ablak, attól függően, hogy jobbra, vagy balra van beállítva a másik kijelző(TV) abba az irányba át tudod húzni az ablakot,
most hirtelen ezt a videót találtam -
kisza25
félisten
válasz
Rico45 #23208 üzenetére
ha azt akarod, hogy ua legyen: másolás,
a kiterjesztett módban, csak az asztal háttere látszik,
ilyenkor áttudod húzni rá az ablakokat,
pl. elindítasz egy filmet kis ablakban, azt áthúzod a tv-re és ott kirakod nagyra,
a kiterjesztett előnye, hogy lehet más felbontást választani a TV-nek és a monitornak és lehet plnetezni a monitoron, míg a tv-n egy film megy,
míg másolásnál azonos a felbontás a két kijelzőn(ilyenkor általában olyan felbontás lesz amit mindkét kijelző ismer),
de ha nem akarod egyszerre használni a gépet és a monitort akkor benyomod a windows gombot és a p betűt ilyenkor választhatsz melyik kijelző legyen aktív -
Rico45
őstag
Sziasztok!!
(vgaHD5830)
Van a monitorom,és van egy nagyobb tv-m amihez vettem egy 5m-es HDMI kábelt!
Össze is kötöttem a kettőt.De hogy lehetne azt beállítani ,hogy a monitoron is és a tv-n is ugyanaz menjen??
Mert most úgy van hogy választani lehet ,hogy melyiket akarom fő monitorként így az egyiken csak a háttérkép van! -
csabika0001
senior tag
Nekem a 11.7 jó gyorsulást hozott főleg DIrt3 alatt.
-
Száni
tag
válasz
pr1mzejEE #23205 üzenetére
Nekem a 11.5b hotfix vált be ehhez a kártyához.
-
pr1mzejEE
addikt
Üdv mindenkinek!
Van egy Giga hd 5850 OC kártyám, arra lennék kíváncsi, hogy melyik driverrel lehet a leggyorsabb? Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem a mostani 1.7-tel.
Anno a 4850 toxic a 10.3 alatt volt a legjobb, de már volt 10.7 vagy mit tudom én micsoda.
Játékbeli gyorsaságra gondolok, üdv és köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest