Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Repsol600
üzenetére
Itt írták, hogy kinek milyen gondja volt az 5850/70 seriaval, olvass utána, képhibák, fagyások, venti szabályozás stb. De nem akarlak lebeszélni én elmondtam a véleményemet, meg a tapasztalataimat. Ezt a topicot tényleg, nem tegnap óta követem és a HD58xx serival sok embernek meggyűlt már a baja (volt olyan is persze akinek nem). De én tavaly vettem a kártyámat és már előtte is olvasgattam a topicot. Több embernek volt már gondja vele, de persze az sem 100% hogy neked meg lesz. Én nem vennék a régi seriából ennyi.
jer1cho: Én nem is igazán a teljesítményt kifogásolom, persze tuningolva nyílván erősebb az 5850, de a tuning sincs garantálva... Inkább a hibákra hívtam fel a figyelmét amire sokan panaszkodtak.
De inkább azt mondom legyen rá korrekt garancia és akkor nincs gond.
Giot Neked is ugyan azt tudom mondani, eddig itt mondták hogy kinek milyen baja volt vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BinX
- Gran Turismo
- sziku69: Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi