- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
Ez sajnos így van.
De az érzés teljesen más...hogy egy gtx 580 3Sli rendszered van ami fél év alatt 200 ezret buksz, igaz...
Vagy egy szerény 5770 es....
Ki mit engedhet meg magának... szerintem amióta fejlesztem a gépem... egy jobb autót kaptam volna már bármelyik márka kereskedésben!Az egész piac a felhasználókért van, legjobban a középkategóriát akarják megcélozni azt a bűvös 35-40 ezer forint környéki árakat... mert ez teszi ki a felhasználok 60% át...
Az ilyen GTX 580 meg hasonló konfigurációs rendszerekkel egyik cégse keres túl sok mindent... Hiszen valljuk be... 100 avagy 1000 emberből 1 nek tellik zsebből 150k csak egy videó kártyára...
De amíg megveszik addig el is fog értéktelenedni az összes, mert fejlesztenek...pont ez miatt, hogy ha a csávó megvette 150 ezeré a jó kis nvidia kártyát... megveszi a 680 ast is majd 150 é... és így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Egérpad topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest