- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
igen ez adta az ötletet, de a megvalósítása egy vicc és kész csoda hogy nem pukkantja el a prociját, lapját... összeköti két független szinkronizálatlan kapcsüzemű IC kimenetét had gerjesszék egymást a 3.14*be...
végigtúrtam sok lapomat, felírtam az IC-k típusait, kitúrtam az adatlapjaikat hogy melyik olyan rugalmas ami miatt már érdemes kisujjat mozdítani plussz még beszerezhető is, és egyelőre az LM2636M tűnik a befutónak: a gyári kapcsolása szerint 14A legalább (bár erősebb induktivitásokkal sztem jóval többet is elvinnének a FET-ek) amivel túlteljesíti az összes K6-2 és K6-III igényét, a feszültséget pedig 1.3 és 3.5V között lehet beállítani 2.1V-ig 50mV, felette 100mV lépcsőkben
plussznak most olyanok jutottak eszembe, hogy áramfelvétel monitorozás, CPU hőmérő, venti szabályozás - mindezeket vagy egy kis oled kijelzővel, vagy akár egy ESP8266-on keresztül telefonról nézhetően - de ha volna még ötlet azt szívesen venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SörcsaPH!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged