- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
igen ez adta az ötletet, de a megvalósítása egy vicc és kész csoda hogy nem pukkantja el a prociját, lapját... összeköti két független szinkronizálatlan kapcsüzemű IC kimenetét had gerjesszék egymást a 3.14*be...
végigtúrtam sok lapomat, felírtam az IC-k típusait, kitúrtam az adatlapjaikat hogy melyik olyan rugalmas ami miatt már érdemes kisujjat mozdítani plussz még beszerezhető is, és egyelőre az LM2636M tűnik a befutónak: a gyári kapcsolása szerint 14A legalább (bár erősebb induktivitásokkal sztem jóval többet is elvinnének a FET-ek) amivel túlteljesíti az összes K6-2 és K6-III igényét, a feszültséget pedig 1.3 és 3.5V között lehet beállítani 2.1V-ig 50mV, felette 100mV lépcsőkben
plussznak most olyanok jutottak eszembe, hogy áramfelvétel monitorozás, CPU hőmérő, venti szabályozás - mindezeket vagy egy kis oled kijelzővel, vagy akár egy ESP8266-on keresztül telefonról nézhetően - de ha volna még ötlet azt szívesen venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest