Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jokeph

nagyúr

válasz KROK640 #87313 üzenetére

Ha már soltek alaplap: Soltek SL-B7A-F. Lehet mégicsak szerencsém lesz vele, nemrégiben elég jól szivatott és félretettem.
    Vicces, de úgy emlékeztem hogy az IGP halott rajta (X éve mikor barátom elbénázta a DSUB csatival - rákínálta fordítva, meg sem nyikkant, évekig LAP partyztam vele dVGA-val). :U

Ez egy aranyos barebone kivitel amúgy, GF4 MX400-as IGP-vel, s462, nForce2 elég fullos chipsettel és nVdia Sounstormmal megtámogatott audio-val.
    Változás: most elfogadja a ramot az 1. ramslotban is.
    Illetve megvan, hogy miért oldott le random, túlmelegedett a CPU, áldom az eszemet, hogy legutóbb BIOS elem csere után a BIOS-ban visszaaktiváltam a védelmet és a beállított 84 foknál szépen kikapcsolta magát. Nem volt gyanús első körben, nehezen jöttem rá hogy a BIOS-ban ABSII temp-nek írt szenzorhoz - pont volt annyi időm hogy rálessel és lássam hogy 80-tól lép felfelé - tulajdonképpen a CPU maghő tartozik. :D
    Hűtő le, pucol, paszta, másik hűtő fel és vo-á-lá.

Bátor leszek, és keresek a ramnak egy párt, majd rákötöm a PCI-os SI3114R vezérlőre a bejáratott DS XP SP3-at tartalmazó SSD-t. :U

Új hozzászólás Aktív témák