Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sonarr és Radarr
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Ha már soltek alaplap: Soltek SL-B7A-F. Lehet mégicsak szerencsém lesz vele, nemrégiben elég jól szivatott és félretettem.
Vicces, de úgy emlékeztem hogy az IGP halott rajta (X éve mikor barátom elbénázta a DSUB csatival - rákínálta fordítva, meg sem nyikkant, évekig LAP partyztam vele dVGA-val).
Ez egy aranyos barebone kivitel amúgy, GF4 MX400-as IGP-vel, s462, nForce2 elég fullos chipsettel és nVdia Sounstormmal megtámogatott audio-val.
Változás: most elfogadja a ramot az 1. ramslotban is.
Illetve megvan, hogy miért oldott le random, túlmelegedett a CPU, áldom az eszemet, hogy legutóbb BIOS elem csere után a BIOS-ban visszaaktiváltam a védelmet és a beállított 84 foknál szépen kikapcsolta magát. Nem volt gyanús első körben, nehezen jöttem rá hogy a BIOS-ban ABSII temp-nek írt szenzorhoz - pont volt annyi időm hogy rálessel és lássam hogy 80-tól lép felfelé - tulajdonképpen a CPU maghő tartozik.
Hűtő le, pucol, paszta, másik hűtő fel és vo-á-lá.Bátor leszek, és keresek a ramnak egy párt, majd rákötöm a PCI-os SI3114R vezérlőre a bejáratott DS XP SP3-at tartalmazó SSD-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Horgász topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun