- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Csordi_
csendes tag
válasz
frescho #86583 üzenetére
Bár elég sok 8 bites gépem van, de szerintem maradjunk a x86 vonalon itt a topic keretein belül. Pillanatnyilag az LGA 775 -ös platformon élem ki magam a cpu tuning terén, mivel rengeteg 775-ös CPU van most a "piacon" gyakorlatilag fillérekért, így ideális CPU tuning platform. Nem kell aggódni, hogy mi van ha tönkremegy valami, azon sem kell aggódni, hogy rámenne az egész fizetésem.
Ma volt egy kis időm és egy Pentium 4 631-et szerettem volna 5ghz fölé tornázni. Ami végül sajnos nem jött össze, de 4993Mhz -en teljesen stabil volt a gép. Holnap még lehet futok ezzel a CPU-val egy újabb kört, de sajnos jó DDR3-as tuning lapom nincs LGA 775-ös CPU-khoz, így a mókának gátat szab, hogy DDR2 -es alaplapot kell használni és a DDR2-es 800Mhz-es ramjaim 1000Mhz -en már nem indulnak el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest