Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #80985 üzenetére
Nekem az ASUS M4A785D-M PRO alaplapom volt ilyen. Mikor megvettem le volt benne merülve az elem. Pár hónap után vettem beée másoikat, de az is azonnal "lemerült". Kicsi volt az esélye, hogy rossz elemet fogtam, de vettem egy harmadikat is, és az is egyből "lemerült". Úgyhogy megtanultam vele együtt élni. (elvileg vadi új lap volt, nem akartam garba csak ennyiért visszaküldeni és hetekig gép nélkül maradni).
Utána olvastam akkor PCB trace szakadást jelöltek lehetséges hibának, de mivel más gondom nem volt, mint az F1-et nyomkodni induláskor (bios defaultot töltsön be) nem foglalkoztam vele. Pláne, haa tápot le sem kapcsoltam meg ilyesmi, akkor még ez sem volt vele probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest