- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cskamacska #60484 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Helyből a Baby AT cuccoknak csak a töredékét emlegeted. Alaplapra csak a 486 legvégétől kezdték integrálni a cuccokat 1-2 kivételtől eltekintve. Az IDE vagy MFM vezérlőt meg már abba a slotba rakod amelyikbe akarod. Felvetett problem solved
Másik gond megoldása: Táp átalakítót egyszerűbb forrasztani, nem nagy mutatvány, de egy régi tápot átkondizni sem nagy etwas. Azok még javíthatóak.
A PPro azért megy, mert ritka. Mindig annak van értéke, nem azért mert használható.
Ugyanígy számomra a Pentiumos korszak már nem a DOS-ról szól. Ha igazán a DOS-os időszakot jelző gépet akarok összerakni ami szenvedés mentes, akkor DX2 66 vagy DX4 100. Valami ISA lap Tridenttel. De sokunknak nem ez kell. Bacsis szív azzal, hogy elinduljon az SCSI és az IDE ugyanarra a lapra kötve. Más arra panaszkodik, hogy nem tudja összeházasítani a két ellenséget, de úgy, hogy azok korban sem illenek össze. Én meg a C64 lebutított testvérét piszkálgatom, mert izgat, hogy mit tud 2 kB RAM-mal (a színramot nem számoltam bele, az még fél kB) De ez így van rendjén, különben sose jutna nekem mondjuk Z80.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest