Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc
    nagyúr

egyaltalan nem sugalltam ilyen marhasagot, hogy videken nincs egyetem, azt PELDAKENT hoztam fel, mint ahogy jeleztem is a hozzaszolasban (evekig eltem pl. Veszpremben es Gyorben, utobbi varosban foiskolai hallgatokent, szoval van fogalmam a videki egyetemi varosokrol)
    az emlitett varosokban egyebkent lenyegesen dragabb az alberlet mint kisvarosban/faluban
    es az egyetemistakat nem mint mindenek felett es mogott allo okot, hanem mint PELDAT hoztam fel... nyilvan nem fogok komplett szakdolgozatot idepakolni hozzaszolasban

valójában semmi nem akadályozná a cégeket, hogy árbevétel arányosan ugyanannyit fizessenek egy vidéki dolgozójuknak, mint a pestinek, ha azonos munkakörben azonos árbevételt hoz a cégnek

a ceg annyit fizet, amennyiert a munkat elvallaljak. ha van 5 jelentkezo, akik kozul ketto minimalberert is vallalja, es valoszinusithetoen el is tudja vegezni a munkat, akkor miert adna masfelszer annyit? BP-en meg valoszinuleg nem fogjak elvallalni annyiert, mert mashol tobbet kapnak...

ugyanez igaz az alberletre is: ha kiveszik dragan, miert adnak olcsobban?

a központi irányításban más munkát végeznek, mint vidéken
    na ezt viszont nem ertem... mit ertesz ez alatt?

Új hozzászólás Aktív témák