Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nordic
    Közösségépítő

Igaz ez már nem tartozik túlságosan a topic témájához, de talán nem haragszotok meg érte, hogy leírom. Megvolt az első napom, hát...

...első tapasztalatban senkinek sem kívánok jobbat. Nagyon jó a munka, a környezet, jól éreztem magam(igazából jól is esett már dolgozni). A dolgozókról még nem tudok nyilatkozni, hisz csak 1 embert ismertem(aki betanít), de az elsőre feltűnt, hogy korrektül állnak az emberhez, tényleg embernek nézik egymást, ez az előző munkahelyen nem volt így(ott a 80%-a azt nézte, hogyan rakjon keresztbe a másiknak). Lehet hogy itt is lesz egy-kettő, majd kiderül. A másik meglepően jó dolog az pont fél órával a kezdés után történt. Jött egy faszi, lekezeltünk, mondta, hogy nyugodtan tegeződjünk. Hozott valami német faszit, akinek el kellett mondani, hogy mi a raktáros feladata(ezt persze a kollégám tettem meg), de persze közölte, hogy csak beszéljen a munkáról, nem baj ha kihagy valamit, ő majd úgyis azt fogja fordítani, amit a német hallani akar(gondoltam milyen laza). Miután elment akkor közölték, hogy ő a gyárigazgató:DDD.

A fizetésről annyit tudtam meg, hogy ha letelik a próbaidő, akkor olyan nettó 120 jön ki két műszakra, úgy, hogy a szombati műszak csak délelőttösnek van, az is csak 4 óra. Igaz ebbe nem fogok már beleesni, mert a próbaidőm 2. hónapja már 12 órás lesz ,de ennél gondolom nem lesz kevesebb.

Egy szónak is száz a vége, az első benyomás csillagos ötös. Van egy olyan érzésem, hogy ez egy olyan munkahely lesz, ahova nem úgy fogok bejárni, hogy gyomorgörcsöm lesz, még akkor se, ha elindul a folyamatos műszak. Remélem nem kiabálom el... :U

Sorry a hosszú kicsit nem idevágó hsz-ért. :B

Új hozzászólás Aktív témák