Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Nem találok infót az összefoglalóban: ha lengyel raktárból rendeltem a Cainiao Warehouse Express Shippingel és CTxxxxxDE trackingot kaptam, és Rüdersdorfban van a csomagom, de a másik nyomkövető szerint meg már itt van magyarban, akkor ezt most nem is a lengyel raktárból küldik? Vagy tök mindegy melyik EU- s raktárat választom, úgyis onnan küldik ahol épp van raktáron?
Ha a német DHL - nél lett feladva (ugye ez a német normál posta), akkor ezt most a magyar posta vagy futár fogja hozni? -
válasz
mgTerminator #55555 üzenetére
Ha holnap 7 óra körül sem kapod meg akkor 8 óra után felhívod őket és elkéred a kódot. A 48 órába beleférsz még. A 06-1-421-7235 telefonszámon 3-as vagy 4-es gomb, lehet hogy 5-10 perc lesz mire emberel beszélsz.
-
válasz
luciferk #55553 üzenetére
Miért akarod online befizetni? Ennyit kérnek, nem a 799 Ft-ot az utánvétes kézbesítésért. Elszúrtak valamit és ezért az egyébként online fizetendő 399 Ft-ot kérik kp-ban, szerintem ez így is jó. Persze 1 Ft veszteséged lesz mert csak 400 Ft-ot tudsz a postásnak adni.
Gondolom az igazi postai nyomkövető sem ír online fizetési lehetőséget?
De az is lehet hogy holnap reggel 7 óra után kapsz értesítőt. -
Az első FEDEX téma ezzel a számmal van náluk 283481687634 és velük kéne egyezkedni, de ez van, ma lett volna szállítva, de késik.:
A másodiknál jobb lett volna a nyomkövetési szám mert ebből semmi nem hámozható ki.
Bekerül, de majd akkor lesz valami ha itt Budapesten a Cainiao logisztika átadja nekik a megérkezés után, 10. óta a Cainiao-nál van. -
válasz
farkas-j #55547 üzenetére
Akkor rá kell kérdezned.
A felügyeleti szerv a NMHH és ezen az oldalon kell indítani a panaszt, egy a bökkenő 3000 Ft a díja. Jól ki van találvaEzért kellene előbb a postát nyaggatni.
Másik lehetőség a NAV-Vám, de ahhoz tudni kellene hogy a Posta részéről hogy is áll. -
farkas-j
őstag
Van már 4 olyan Aliexpress-es csomagom amit a királyi Posta újra ÁFA-ztatott. Mindegyiket megreklamáltam a weboldalukon, csatolva az összes szükséges dokumentumot. Két csomagnál már letelt a 30 nap, de se válasz se pénz. Hová érdemes fordulni panasszal? Nem az 1-2 ezer Ft plusz költség fáj leginkább hanem, hogy szarul végzik a munkájukat. Hónapok óta tudják, hogy szar a rendszerük és tojnak rá. Nagyon dühít!
-
veze
őstag
sept 03 án rendelt RVxxxCN csomag ma esti státusza:
Feldolgozás, A vámkezeléshez szükséges dokumentumok bekérése (ügyfélre vár)
2021.09.22. | 19:04NPKK Vam
Ilyen még van? Hát nem automatikusan történik mégsem a dolog?
és akkor most küldjem be az alis számlát hogy vásárláskor fizettem már áfát??
most akkor hol marad az IOSS meg a többi automatikus rendszer?
megérkezett egy Vanutau-ból postázott csomagom is. arra kiküldték a 400 forintos lehetőséget plusz felszámoltak rá 178 Ft áfát... Pedig annál is megfizettem vásárláskor már az áfát... Most 178 Ft-ra menjek rá és reklamáljam?...
pedig jogtalanul kérik
vagyis szerintük értelmezhetetlenek az elküldött adatok, nem hibáztak, kérjem az eladótól.. ez a sablon szöveg... -
válasz
internetezoo #55541 üzenetére
Nem, a helyi postások szórakoznak, "ellenőrzik" az NPKK munkáját, néha azt csinálják hogy visszaküldik oda, ott újból úgy döntenek hogy Belgiumba lett feladva, nem vámolós téma, beírják hogy kiadható és visszaküldik a helyi postára és azután azok kézbesítik neked.
Azt mondják hogy a helyiek valamiért nem látják a központi küldemény adatokat, ahol az van beírva hogy Belgium a származási ország.
Én azt mondom hogy néhány vidéki postán nem képesek tudomásul venni, hogy ami egy EU-s országban lett feladva (az hogy ez is Kínából indult eredetileg az nem lényeges) az akármilyen címke is van rajta kézbesíteniük kell. Ehhez hozzáadódik az is hogy nem tudják hogy mely országok tartoznak az EU-s országok közé. -
internetezoo
senior tag
UH...BE, postai nyomkövető szerint "levél". Ma 9:02-kor létrejött egy "Továbbítás kézbesítésre, helyi posta" bejegyzés. Nem jött semmi, bementem a postára. Azt mondja, hogy a vámadatok lettek lekérdezve, fizikailag itt van a helyben. Na most ez útnak indult a kézbesítővel és rossz helyre dobta be vagy várni kell a vámolást/sms/emailt (mert ezt is mondta) ?!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest