- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Pentele #52163 üzenetére
"Ezt sem értem, hogy mégis mekkora esélye van egy helyes számra küldött sms elkavarodásának? "
Nem sok, de mikor saját SMSes értesítős rendszert szerettünk volna bevezetni, akkor több kolléga is akadékoskodott, hogy az SMS nem garantált és nem megbízható. Nomost nekem elég szép privát SMS forgalmam van, meg mindenféle kódok jönnek-mennek, néha akadtak csak furcsaságok. Pld. egyik telefonomról külföldről nem lehetett SMS-t küldeni, vagy egy bizonyos embernek nem ment el, vagy most pld. autópálya jogosultságot nem tudok venni de van egy gyenge tippem, hogy a telefonom csoda mesterséges intelligenciájával lesz gond.
Ott nekem sokszor a +36xxxx formátumot is átírja, vagy kiírta mellé a telefonkönyvben szereplő nevet és kitalált hozzá egy más formátumú számot.
Nagyüzemi küldéseket csinálunk, vannak ezer éves vacak dobozaink is és több 10 ezres nagyságrendben sincs probléma. Pár régebbi őskövület cuccnál akad mikor megmelegszik a végfok, vagy óránként X darabra érdemes korlátozni meg pihentetni, de reméljük a Postánál nem ilyen 20 éves vackokra bíznak 100ezer SMS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RoadCraft - Fókuszban a teherszállítók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest