Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Korábban kérdeztem itt egy EE végű nyomkövetési számról, hát 1-2 héttel az elméleti feladás után meg is jelent az, hogy információk beérkeztek a csomagról, ergo, csak akkor véglegesítette az eladó a TN-t. Feladva persze ez után lett, holott Aliexpressen lévő tracking rendszer alapján elvileg már tegnap megérkezett az országba, kaptam is róla e-mailt. Ilyenkor mi van? Ő egy másik TN-t adott be a rendszernek, mint amit valójában megjelentetett a rendelésemnél?! Kicsit magas ez még nekem.
Order date: 2019 06. 22. + "Seller Guarantees: ships out within 3 business days"
A 3 nap közelében sem volt, nem tudom alin, hogy csinálta azt, hogy mozgott elvileg.És akkor pár kép:
Tudom, nem kell még fosni megjön majd, nem is ezzel van a baj, hanem az elvvel, hogy lehet Ali szerint már az országban, mikor még csak most indult el a feladó országból? Fel sem adta időre?! Valami itt nekem bűzlik, de remélem valaki 2 sorral megnyugtat, hogy Alin ez normális. (Kötve hiszem mondjuk.)
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
luk88
tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem, lehet volt már ilyenről szó, de nem volt időm nagyon visszaolvasni.
Rendeltem egy eladótól több darabszámot egy adott tételből, kaptam nyomkövetési számot, nézegettem is hogy belőttek exportra stb. Viszont utána Returned to Sender lett a státusz, kérdeztem mi történt, azt válaszolta amint visszaérkezik a raktárba egyből újra inditja a küldést, azóta nyomkövetési szám nem frissült, 1 hét telt el. Holnapi nap az order zárúl, mit érdemes tenni, várni vagy lépni valamit ?
Előre is köszönöm. -
Gyulu25
tag
Sziasztok! Most kezdtem az Ali-val foglalkozni és egyből belefutottam egy ilyenbe:
Rendeltem egy szűrőt, kifizettem, és egyből Closed lett az állapota, és elindult a refund.
Kérdezem, hogy ez miért lehet, mit ronthattam el esetleg, a pénzt természetesen levonta számláról, ez mennyi idő alatt jön vissza?
Köszönöm -
Gyulu25
tag
válasz Turbobacsi #30305 üzenetére
Ok, azt értem, de mégsem tudom mi a baja...
suspicious activity - Ezt mire érti, mi gyanús??Mit tudok tenni, hogy tudja k ilyet venni (pl. mástól, hogy ne fussak bele mégegyszer ilyenbe)? És hány nap alatt jön vissza a refund.
-
atala
addikt
válasz Inhouse #30260 üzenetére
Meg néztem a rangszámot a posta oldalán, és ott írta, hogy postai letétben Tatabánya 1-es posta.
Valóban nem tudnak olvasni. Én sem értem. Amikor beérkezett a postához, valakit ki kellett volna értesíteni. Nem tűnt fel nekik, hogy akit ki kell értesíteni 100 km-re van tőlük?
Tévesen oda küldték, berakták a raktárba. A 10 nap elteltével vagy megnézték volna, vagy ment volna vissza Kínába.[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Ha AliPayen hiányzik a settings fül a kártyaadatok és a mobile alertek között, akkor mi a szöszt lehet kezdeni?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Flashy
veterán
válasz Gyulu25 #30306 üzenetére
nagyon sokszor előfordult már ilyen, bizonyos akcióknál bizonyos típusú kuponok használatakor jön elő. engedi használni, elvileg a te legjobb tudásod szerint a kuponnak érvényesnek kéne lenni arra a termékre arra az árra, mégis magától záródik a rendelés. a pénz automatikusan visszajön (pár nap), a kupon elveszett. az ügyfélszolgálat nem ad magyarázatot.
-
nightzone
aktív tag
59 napja rendeltem 3 terméket egy eladótól, kaptam tn-t de nem mozdult. Közben írtam az eladónak is, de válasz 1x se érkezett, ezután megnéztem és az eladó már nincs az oldalon, meg pesze a termékek sem. A rendelés details-ben azt írja "seller shipped your order". Reménykedjek, vagy holnap mehet a dispute?
-
Ciccuka
veterán
Van valami általános kupon?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
diablo1984
veterán
válasz Intel fan11 #30315 üzenetére
Általában, ha vitás ügyem van, akkor meg tudok egyezni az eladóval, olyan mèg nem volt, hogy az alinak kelljen közbelèpni! Ha van indítva dispute, akkor ott lesz valami!
-
Intel fan11
őstag
-
Faterkam
addikt
4 éve rendelgetek Aliról, ezalatt az idő alatt 5x volt gondom velük, eltűnt termék, hibás termék, fel sem adott stb. Most május óta gyűlt össze 5 probléma az idén!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
K.Andras.Vfx
tag
Az új telcsim. Nem, nem a kezem marha nagy. Ez kérlek szépen ez a világ egyik legkisebb okos telefonja, amelyet úgy vihetek végre magammal (strandszezon van ), hogy nem kell egy féltéglát a zsebembe hordani. (Amúgy 4 magos, 3 giga ram 64 giga tár plusz egy 32 gigás kártya, van 4G-B20...) Pár napja van meg, nagyon jónak tűnik, nagyon gyors bár az aksit azért eszi szépen ha használod, de szerencsére marha gyorsan feltölt. Eddig elégedett vagyok vele, persze nyilván hosszú távú használat majd megmutatja, meddig fog tartani. Remélem sokáig. Nagyon szerethető ez a kis telefon, imádom!
-
Topikgazda
válasz K.Andras.Vfx #30319 üzenetére
Már valami optikai trükkre gondoltam
-
HornedReaper
senior tag
válasz K.Andras.Vfx #30319 üzenetére
Olyan kicsi, a vám sem fogta meg Kínából?
Keress kínai shopokhoz kuponokért
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz HornedReaper #30321 üzenetére
Eu-express küldte a bolt, először a svédekhez ment és onnan ide, így nem kellett vámot fizetni.
Jó fej egyébként a boltos akitől vettem (future life store - Wenmu Liu), beszélgettem vele whatsapp-on mert először rosszul adtam le a rendelést, más szín jött volna, és írtam neki... Szóval ha nagyobb értékű cuccot vesz valaki érdemes eu-express kérni a szállítást, mert akkor nincs vám!
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Spanyol raktárból nyugodtan lehet rendelni, eu s-nak számít vám és adó tekintetében? (4 db 17 dolláros egyforma terméket rendelnék, de egyben ugye túl drága lenne) vagy rendeljem kínából egyesével?
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok. Ha egy rendelt termék után visszaigényelem a pénzt, de új Payoneer bakkártyám van azóta, akkor is vissza tudom kapni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz littleNorbi #30327 üzenetére
Nem a bankkártyára megy vissza a pénz, a bankkártyád mögött volt egy bankszámla arról utalta el a bankod a pénzt, visszafelé arra a bankszámlára utalnak. Ha az is megszűnt volna, akkor is fel tudod venni a az adott bankban az utólag érkező pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
Növeltem + 1 héttel a várakozási időt! Holnap lesz 1 hete, hogy megrendeltem a linbell csengőt. Írtam neki, de semmi válasz. Nagyon kéne az a csengő. Mit tudok csinálni? Legalább írná, hogy kapjam be vagy vmi! Nagyon mérges vok. Többet nem rendelek erről az aliról az tuti!
Battletag: hojszi#2983
-
Watcher45
tag
válasz Intel fan11 #30330 üzenetére
Mit tett a szerencsétlen? Nem adta még fel az egy hét alatt vagy mi a gond? Az ali egy piactér mit tehet róla ha egy kereskedője trehány? A nem vásárolok többet az aliról olyan mintha azt mondanád "átvert egy kofa nem megyek többet a piacra". Melyik kereskedőről vetted mert a Linbell official store elég alacsonyra van értékelve
-
Intel fan11
őstag
válasz Watcher45 #30331 üzenetére
Igen tőle. Az a gond, hogy nem adta még fől 1 hét alatt. Multkor is rendeltem tőle,de akkor se adta föl visszakaptam a pénzt. Másiknál nem láttam ilyen linbellt, pedig nagyon szeretnék
De találtam
Ez jó eladó lehet?
Ez 1 nyomógomb és 2 csengő ugye? Nekem 3 csengő kellene
[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz Intel fan11 #30332 üzenetére
Ha jól gondolom ebből ha veszek 2 settet, akkor 1 nyomógombhoz a 4 csengőt tudom párosítani ugye és, akkor mondjuk lesz 1 tartalék nyomógombom?
-
Intel fan11
őstag
Töröltem a megrendelést! Így visszautalják, majd a pénzem?
-
atala
addikt
Még az sem garancia. Én 4 db 20 dolláros terméket rendeltem. Ki volt írva az oldalra, hogy EU raktárból is tudják küldeni. Rendelés előtt is rákérdeztem, hogy tudja-e EU raktárból küldeni, azt írta igen, valamint a megrendelésbe is oda írtam.
Amikor beírta a nyomkövetés számát, akkor már gyanús volt, mert Singapur posta volt. Rákérdeztem, azt írta, hogy utána néznek, azóta sem válaszolt. Rá 2 hétre jött a csomag, természetesen Kínából, de szerencsére átcsúszott a vámon. -
Watcher45
tag
-
johniee
senior tag
Engem csak kiröhögött az eladó, hogy pluszban megkértem, hátha jobban be tudja csomagolni kínai barátunk
ezt a szülinapi torta gyertyát, miután mások is kaptak elég rossz állapotú küldeményt tőle."Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
internetezoo
senior tag
És ettől rövidebb lesz a kiszállítás ha orosz, török, spanyol kereskedő is lesz? Remélhetőleg keresés előtt lehet szűrni kontinensre.
[link] -
Topikgazda
válasz internetezoo #30339 üzenetére
Nézd ha Törökországból vagy Moszkvából jön akkor valószínűleg igen, mert kevesebb km-t kell utaztatni.
Most a változik a várható szállítási idő és a szállítás valós ideje is ha spanyol, német raktárból jön. -
andras966
csendes újonc
Sziasztok!
Ha egy terméket az alin 22 euró felett rendelek a Russian Federation-ból akkor is megvámolják?[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
Mi történt az Ali-n? Gyakorlatilag hiába ikszelem be a Free Shipping-get szinte nem ér semmit. Gyakorlatilag az olcsó termékeknél 2-3x plusz annyi a szállítás, mint maga a termék. Ma kapásból két termékért kellett átmennem az e-bay-re. (kábel és izzó.)
-
Khaosz55
addikt
Ma próbálok vásárolni de nem működik nekem a bankkártyás vásárlás.
Sokszor próbáltam, korábban gond nélkül ment. -
Khaosz55
addikt
Mobil applikáción keresztül sikerült.
-
zoltannagy
aktív tag
válasz Castell #30343 üzenetére
Ezt már vagy 1 hete kb. Én is észrevettem, valami történt a Magyarországi szállítással Alin?
400 Ft-os kártyára rátesznek 3-600 vagy még több szállítási díjat pedig mindig free volt, és a legtöbb eladónál is szállítási díj van már.
Ebayen viszont nem azért is kellett nekem is onnan rendelni, valaki tud valammit, hogy mi történhetett? -
Topikgazda
válasz zoltannagy #30347 üzenetére
Én nem látok ilyen problémát, van aki ingyen szállít, van ahol meg fizetni kell. De azt gondolom tudja mindenki, hogy ami nekünk ingyenes, az pénzbe kerül az eladónak. Lehet hogy már nem fizeti ki a kínai állam.
De ide hozzánk a sima levél alapdíja 50 g-ig az 209 Ft és azután 50 grammonként +3,36 Ft kiegészítő díj, a regisztrált levél az meg 294 Ft 100 g-ig és azután 100 grammonként +189 Ft kiegészítő díj és 672 Ft az ajánlott. A kis csomag az meg 100 g-ig 1260 Ft +100 grammonként +1134 Ft Jüanból átszámolva.
Szóval nem történt semmi, csak nem tudják lenyelni a költséget, de ahol kérnek ott sem mindig a teljes összeget kell fizetnünk.
Nálunk is emelt a Magyar Posta díjakat, a más ország postája is megteheti.[ Szerkesztve ]
-
Castell
aktív tag
Talán rendszerhiba volt? Ugye van opció az alin, hogy beikszeld, hogy free shipping, de hiába. Tegnapi példa: 400 Ft-os USB kábel szállítási díja +500-900 Ft között. Megnéztem kb. 10+ ajánlatot, de egy idő után meguntam és ugyanazt kábelt egyből sikerült megvennem az ebayen olcsóbban tegnap és szállítási díj nélkül.
A mostani állapot pedig, mobilon rákerestem ugyanarra a kábelre, és úgy néz ki "most már van" free shipping.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest