Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9263) liksoft válasza szabi__memo (#9261) üzenetére


liksoft
Topikgazda

Akkor most tisztázzunk valamit, és részemről lezártam.

1. Te csak és kizárólag abban gondolkozol, és nem is vagy másra hajlandó, hogy a meglévő lemezen helyreállítani mindent, mert fontos, de nem annyira fontos.
2. Én erre nem ismerek programot, mint írtam azért nem, mert a sérülések szinte soha nem egyformák, és nem csak egy helyen szoktak jelentkezni. Ez alól a JOGOSULTSÁG az egyetlen kivétel számomra.
3. King Unique megengedőbb, mert Ő saját felelősség mellett megemlíti, van pár lehetőség, de.....

Következtetések:

1. Ha nem annyira fontos az adat, akkor miért nem formázod meg, és szerzed be újból azokat, egy tisztességes teszt után? Hiszen lehet, valahol hibás a cucc.
2. Ha vannak rajta fontos adatok, azoknak hol van a mentése? Ugyanis nem csak logikai hiba lehetséges, hanem egy műszaki eszköz bármikor meghalhat. Akkor mi van? Hiszen a fontos adatoknak egyszerre 3 fizikailag is különböző eszközön kell lennie, és ebből egyszerre CSAK 2 lehet a rendszerben, a 3. off-line a fiókban!
3. Ha meg a beszerzése az adatoknak macerás, így nem szeretnéd elveszíteni de nem akarsz venni hozzá másik tárolót, akkor kérdezz körbe az ismerősök között, ki tud kölcsönözni. Ebben az esetben viszont hívd fel a figyelmet arra, hogy csak üresen veszed át, mert ha Nálad vesznek el a haver adatai, akkor a haver lehet, többé már nem haver.

A fentiek alapján VAN választási lehetőséged, mostantól lépned kéne. Ha viszont a palettán megjelent egy újabb program melyet még nem ismerünk és Te rátalálsz, vagy máshogy sikerül megoldanod, akkor a többiek segítése miatt kérlek, írd meg. Hidd el, még nekem is lehet új, tanulhatok én is. Viszont jelen helyzetben és ismereteimmel a fentieket tudom csak írni.

További szép napot, és nagy kalappal hozzá!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.