Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-06 17:10:11

LOGOUT.hu



Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9351) Nosam


Nosam
aktív tag

Bruhaha. Decemberben jön az oculus dash, kurva jó lesz :DD , több virtuális ablakot fog tudni kezelni, és akár játék közben is kezelhető lesz. :C

https://www.roadtovr.com/oculus-dash-is-a-total-interface-overhaul-for-rift-that-lets-you-use-your-pc-in-vr-oculus-connect-4/

(#9352) Zeller01


Zeller01
tag

Sziasztok,

tudnátok abban segíteni, hogy oculus rift+ touch eszközzel, amikor steam könyvtárban lévő játékot indítanék, mindegy mi az, végig látom a berajzol játszótér széleit. Egyszerűen ettől nem látom a játékokat. Nem is kockában látom, mint oculus játékok alatt. Ott rendesen jelenik meg, amikor közelítek a kontrollerrel, de steam alatt állandóan körülöttem van és olyan a hatása, mintha meg lenne nyitva elcsúsztatva egymástól még vagy 5 rács. Konkrétan nem látom tőle a játékot... :W Ki tudom ezt kapcsolni steam alatt, hogy csak a gyári oculus guard -ot lássam? köszi

. : Z E L L E R : .

(#9353) MlbMatic


MlbMatic
tag

FGaxom artika1 ,, level2 code az ajtóhoz ?????
hol a szarban van

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#9354) abydos


abydos
aktív tag

Nagyon keresünk Onward játékosokat, ketten vagyunk, de jó lenne még legalább 3 vagy egy magyar közösséget összehozni benne, mert írtó jó játék VR-ra :D Valaki?

VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

(#9355) kiskuplung válasza MlbMatic (#9353) üzenetére


kiskuplung
őstag

Mégsem 381? :-)
A pálya nevét írd meg kérlek, de ha ez a sötét rész a galériában, akkor az ajtóval ha szemben állsz, akkor nézz jobbra, ott van egy repedt fal, azt kell lőni.

(#9356) MlbMatic válasza kiskuplung (#9355) üzenetére


MlbMatic
tag

most talaltam egy 10 db kodot egy laptoban, csak mert unalmamban lövöldöztem, s talaltam egy titokszobat

986
138
546
097
834
442

most meg kinyilott egy liftkinyito panel, benne IC k, s nem csinal semmit,,
sok lesz a bajom az ilyen jatekkal

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#9357) kiskuplung válasza MlbMatic (#9356) üzenetére


kiskuplung
őstag

Mármint milyennel?

(#9358) MlbMatic válasza kiskuplung (#9357) üzenetére


MlbMatic
tag

talald ki dolgokkal

de kezdem elkapni

[ Szerkesztve ]

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#9359) chris0000 válasza Zeller01 (#9352) üzenetére


chris0000
őstag

Steam VR setup lépéseit végig beállítottad,ott nem jelzett hibát?

(#9360) fulton válasza abydos (#9354) üzenetére


fulton
addikt

En ha megveszem jövök nekem is tetszik

(#9361) kiskuplung válasza Zeller01 (#9352) üzenetére


kiskuplung
őstag

9285-ös hozzászólástól kezdj el olvasni, alig egy napja volt másvalaki aki ugyanezt kérdezte.

(#9363) Zeller01 válasza chris0000 (#9359) üzenetére


Zeller01
tag

Köszi, program hiba volt. Ki- be kellett kapcsolni Oculus-ban, hogy működjön a setup Steam-ben :(
De legalább megoldódott :)

. : Z E L L E R : .

(#9364) Dyingsoul válasza kiskuplung (#9343) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Jó, hát én is fejlesztő vagyok, nem kell ezeket az érveket hozni. :DDD De most én is fogyasztói szemszögből akarom nézni mivel a VR-ba belefogni alapból nem olcsó, én ennyivel tudom támogatni a piacot a részemről, hogy beruháztam rá és mutogatom az ismerősöknek is és javarészt akciókat figyelve vásárolok. :) De emellett teljes áron csak nagyon kevés gamet tervezek megvenni. (Pl Fallout 4 VR ami 60 euró szóval nem olcsó játék de '98 óta várok rá ezért megveszem teljes áron.)

"Ősi közhely, de ez a 8 pénz is annyi, mint egy mozis este ára. Akkor most melyik is éri meg jobban?"
Attól függ milyen csajjal mész moziba... :))

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#9365) chris0000 válasza izitom (#9362) üzenetére


chris0000
őstag

áhhh,már majdnem a sírás jött rám a nevetéstől...a szimulátorosok biztos a fejüket fogják...:)
azért figyelhetnének erre,h mivel prezentálnak...bár a lényeg,h talán működik :F

[ Szerkesztve ]

(#9366) asprey


asprey
tag

Szia! Futtasd a steam szoba beállítást utána már nem lessz ott!

(#9367) kiskuplung válasza Dyingsoul (#9364) üzenetére


kiskuplung
őstag

Amúgy a válasz a kérdésedre, szerintem mi éri meg és mi nem:

- Arktika.1 : 26 pénz volt, tökéletesen elégedett vagyok vele, rohadt jó a grafika, a nehézséget feltekerve ideális a kihívás, plusz vannak benne jó kis puzzlék, amiket egy 5 éves is meg tud oldani :P A kampányban kb 15 pálya van, darabja 20-40 perc, szóval ez is olyan 7-8 óra körül van. A sztori olyan, amilyen, szerintem akciójátékba ennél nem kell jobb. A társunk egy olyan csaj, mint a Halflife2-ben volt Alyx :) Nagyon sokféle fegyver van, amiket elég könnyen el is lehet érni, aztán mindenki lövöldözhet, amivel szeretne. Szerintem ez egy must-buy annak akinek Riftje van. A kampány végeztével én most el kezdtem újra, mint a Robo Recallt, ugyanis tele van csomó perkkel, amiket csak bizonyos achivementekkel lehet elérni.

- Arizona Sunshine : 20 pénz volt, és eddig ebben érzem azt, hogy kicsit rossz vétel volt még ennyiért is. Elég ronda a grafika az új generációs Riftes játékokhoz képest. Az irányítás finoman szólva is köhög, se a locomotion nem jó, se a teleport. Ez utóbbi atombugos, összevissza ugrál, csomó helyre nem enged, stb stb. A nehézséget kapásból HARD-ra toltam, ez így elég kellemes, főleg mire az első hídon átszenvedtem magam. Az átlag játéknál sokkal (úgy értem sokkal) jobban bünteti a játék, ha rosszul célzol. Most így 1 óra után kezdek ráérezni, végülis bele lehet jönni. De az egész játékot áthatja valami elmondhatatlan gagyiság, kicsit olyan érzésem van, mintha mobilos játékot nyomnék VR-ban. A hangulat egyelőre a béke segge alatt, annak ellenére, hogy a főhőst próbálták Duke Nukemes, poénkodóssá tenni :P Majd meglátom, hátha kialakul, de egyelőre ez egy gyenge közepes. Lehet, hogy a RoboRecall, Lone Echo, Mage's Tale, Arktika1 túlságosan elkényeztetett, és tényleg ilyen volt a VR kontent 1 évvel ezelőtt.

és végül:
- Wilson's Heart : kb 15 percet játszottam vele, az alapján nagyon is megéri a 10 EUR-t, főleg, hogy most nézem, a Don't knock twice is annyi. Ez utóbbihoz képest kb 2 nagyságrendi különbség van tartalom és minőség tekintetében, a Wilson javára. Ezt onnan lehet látni, hogy már az első pár percben lehet érezni, ha valami eleve VR-ra terveztek, és ez a Wilson olyan. Már az elején, ahol le vagyunk kötve egy székbe, és súlyok vannak a kezünkre rögzítve, már ott is olyan finoman van használva a Touch, hogy tisztán lehet érezni, mikor az egyik kezünk kiszabadul. Elég nehéz leírni, remélem érthető. Szóval a haptic feedback-et jól eltalálták. A grafikán pedig már egyből lejön, hogy mennyivel igényesebb, mint az átlag. Először kicsit meglepő volt ez a fekete-fehér stílus, de amúgy játszva nem rossz. Most még kicsit puttyogtatok felváltva Arktika/Arizona -ban, aztán lassan jön az 1 hónapos év végi szabim, akkor elmerülök ebben is :)

(#9368) Dyingsoul válasza kiskuplung (#9367) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Jó hát kb erre voltam kíváncsi. Amúgy megvettem. :P

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#9369) Raymond válasza Dyingsoul (#9368) üzenetére


Raymond
félisten

En is, majd szeretnem kiprobalni a napokban :D Egyebkent megvettem meg a The Solus Project-et is ami jol nez ki, de a survival genre nem a kedvencem ugy igazan (olyan a jatek mint a Subnautica igy az elejebol itelve). Azon kivul hosszu gondolkodas utan megvettem ezt is:

Hot Dogs, Horseshoes & Hand Grenades

Meg kell mondjak van benne anyag rendesen azert a 20EUR-ert. Ha erdekelnek kicsit is a fegyverek akkor ez kotelezo darab. Az iranyitast ki kell tapasztalni, van rendes Touch tamogatas, de azert megse olyan egyszeru vagy egyertelmu, de lehet csak a default beallitasok nem jonnek be nekem.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9370) MlbMatic válasza kiskuplung (#9367) üzenetére


MlbMatic
tag

azt hiszem teljesen egyet kell ertenem,,,,, most igy mar hogy rajottem az artika nem szimpla lovoldozos :))))))

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#9371) MlbMatic válasza Dyingsoul (#9364) üzenetére


MlbMatic
tag

s ez csak HTC re van ?? oculusra nem ::????

(\ /) (O.o) (>< ) /_|_\

(#9372) Márton válasza kiskuplung (#9367) üzenetére


Márton
nagyúr

Wilson's Heart:
komolyan végig fekete-fehér? :Y

Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"

(#9373) kiskuplung válasza Márton (#9372) üzenetére


kiskuplung
őstag

Nyilván nem játszottam még végig, de a videók és az első 15 perc alapján azt mondanám, hogy igen :K
Elég jól néz amúgy ki, és már ilyen kicsi idő után is hozzászoktam. Olyan mintha valami régi horrorfilmbe csöppentem volna.

(#9374) summers


summers
tag

Sziasztok!

Pár napja szereztem be egy oculus rift-et, és az lenne a kérdésem, hogy a grafikai beállításait hogy lehet megnézni, illetve módosítani?

(#9375) #54625216 válasza kiskuplung (#9367) üzenetére


#54625216
törölt tag

Nekem a Mage's Tale hasonló élmény, mint az neked az Arizona Sunshine... szeretném szeretni, de valahogy az egésznek olyan gagyerák feelingje van. Nem is feltétlenül a teleport vagy a locomotion miatt, hanem a textúrák, effektek, világítás azaz a hangulat tűnik gyengének mondjuk a Chronos vagy az Edge of Nowhere-hez képest. Ez pedig elsősorban nem technológia, hanem design kérdése.

#9369 Raymond:

Én is megvettem a The Soul Projectet és nekem bejön a túlélős, felfedezgetős műfaj, de a locomotion elég hamar rosszullétet okoz.

[ Szerkesztve ]

(#9376) kiskuplung válasza #54625216 (#9375) üzenetére


kiskuplung
őstag

Egyetértek, a fentebb felsoroltak közül egyértelműen a Mage's Tale a leggyengébb, bár nálam még épp megugrotta a szintet. Amikor megvettem, akkor még free locomotion se volt benne, és úgy teljesen használhatatlan, hanyagoltam is az első nagyobb patchig.

De ami ott engem legjobban idegesített, az az, hogy a Touch vezérlés valahogy olyan bizonytalan, ide-oda receg a kezem, meg csomószor nem tudok kinyitni egy ládát tizenötödik próbálkozásra se.
Ez mitől függhet?

Ezt nem értem ezekben a VR játékokban, hogy hogy lehetséges az, hogy egyikben jól működik a Touch, milliméter pontos, másikban meg receg, minden baja van, pontatlan, a haptic feedback szar vagy egyáltalán nincs. A leggagyibb az, amikor be van dugva az Xbox kontrollerem is, és annak a rezgőmotorját pörgeti a Touch helyett, szóval ki kell húznom a VR session idejére :)

Hát nem ugyanazt az APIt használja az összes játék? Mindenki egyedileg programozza le a vezérlést?

(#9377) Dyingsoul válasza MlbMatic (#9371) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Biztosan lesz Oculusra is támogatás, maguk alatt vágnák a fát ha nem lenne. Én Oculussal várom. :DDD

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#9378) Raymond válasza summers (#9374) üzenetére


Raymond
félisten

Itt mire gondolsz pontosan? Milyen grafikai beallitasokra?

(#9376) kiskuplung

Nem mindegy hogy van programozva valami. Az hogy nem tudod a ladat kinyitni mert nem akar passzolni valami az siman program hiba. A toleranciak tul kicsik igy hajszalpontosan kell valamit egybeilleszteni ami azert enyhe tulzas az ilyen jatekokban. A rezges/receges is ettol van - a ket object collider osszeakad es ezert ide-oda dobalja a kezed vagy a targyat amit tartasz.

Tehat az API ugyanaz, de a jatekmegvalositas mas, nem az API miatt receg hanem egy nem eppen idealis jatekfunkcio implementacioja miatt.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9379) tobias88888 válasza Dyingsoul (#9377) üzenetére


tobias88888
őstag

Ugyan ezt remélem a Skyrim VR esetén. Ha azt jóra megcsinálják, nem is kell más :D

(#9380) kiskuplung válasza Raymond (#9378) üzenetére


kiskuplung
őstag

Értem, de pont erre lenne jó a QA, ami úgy tűnik egyelőre nem erőssége az Oculus Storenak :)
Ezt a Mage's Tale-t se lenne olyan nagy kaland gatyába rázni, ha már ott villog az Oculus Studio a játék elején, én feltételezem, hogy legalább egy Oculus-os mérnök ül a InXile-nél és segít nekik az VR implementálásnál.

(#9381) Raymond válasza kiskuplung (#9380) üzenetére


Raymond
félisten

Neztem a jatekokat es ugy tunik van Oculus Studios es "Oculus Studios". Az utobbinal inkabb max valami penzinveszticio van csak egyeseknel esetleg egy kis konzultacio a VR implementacioval kapcsolatban de tobb nem.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9382) summers válasza Raymond (#9378) üzenetére


summers
tag

Túl pixeles a kép, nem éles, de találtam egy progit, az Oculus Debug Tool-t, amiben a Pixel Per Display Pixel Override-nál feljebb állítom az értéket és élesebb a kép. Amúgy egy GTX 970-em van, a specifikációban az ajánlott gépigénynél is ez volt, de szerintem ez baromi kevés hozzá. Nincs valami beállítási lehetőség, amivel optimalizálni lehet?

[ Szerkesztve ]

(#9383) Raymond válasza summers (#9382) üzenetére


Raymond
félisten

Jatekfuggo a dolog hogy mennyit bir. Az 1.2-1.3 beallitas mar szepen dob az elessegen igy jo ha legalabb az megvan. Egyebkent a PPDP mar most eleg sok jateknal a beallitasokban allithato (Pixel Density-nek hivjak alltalaban), olyankor erdemsebb ott allitani mar csak logisztikai okobol is mert akkor eleve ugy fog menni legkozelebb es nem kell elotte semmit allitgatni. Van egy Oculus Tray Tool is amivel csinalhatsz jatekonkent profilt ha a jatekban a PPDP nem allithato. Az is fontos hogy a HMD rendesen legyen a fejeden, volt itt mar parszor szo a pozicionalasrol, most hirtelen ezt talaltam: [link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9384) fulton


fulton
addikt

A wilson heart nálam 29,99 USD hoz, mikor volt 10 dodó?

(#9385) Raymond válasza fulton (#9384) üzenetére


Raymond
félisten

Tegnap 24 oran keresztul - daily deal.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9386) Dyingsoul válasza fulton (#9384) üzenetére


Dyingsoul
Topikgazda

Tegnap este 6-ig vagy 7-ig magyar idő szerint. Már lejárt az akció, de amíg akciós volt ott írta az ára alatt, hogy meddig tart az akció.

Egyébként azt néztem, hogy van amelyik akciónál ki van írva, hogy meddig tart és vannak amiknél nincs kitéve, csak hogy akció van. Ennek tudja valaki az okát?

Mondjuk azt sem bánnám, ha lenne a store-ban wishlist mint Steamen és jelezne ha a kiszemelt játék akciós. :U Lehet majd egy update-tel jön majd ez is, én nagyon várnám mert Steamen teljesen hozzászoktam és tök jó ha jelez hogy akciós egy várós játék.

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#9387) summers válasza Raymond (#9383) üzenetére


summers
tag

Elite Dangerous-el szeretnék játszani, le is töltöttem hozzá az EDprofile-t. Szerinted az jó hozzá, vagy van jobb is?

(#9388) Raymond válasza summers (#9387) üzenetére


Raymond
félisten

Jo lesz hozza, minden csak beallitasok kerdese. Nalam a 380X-el is ment pedig az joval gyengebb kartya. A Frontiers forumon talasz 970-es beallitasokat VR alatt mert eleg sokmindenkinek van vagy volt.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9389) fulton válasza Raymond (#9388) üzenetére


fulton
addikt

Hát én nem értem ezt az elite játékot.
Az űrhajóval sima sebességen k messze vannak a dolgok, ha meg valami hiperszuper seb re kapcsolok, túlrepülök rajta....

(#9390) Raymond válasza fulton (#9389) üzenetére


Raymond
félisten

Le kell lassitani :) Ott vannak a jobb oldalt lent a sebesseg es a (nalam) kek regioban kell tartani. Vannak videok hogyan mit kell csinalni, az itteni ED topic-ban talahatok info, de itt is vannak ha angolul is jo: [link]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9391) izomman1


izomman1
senior tag

Sziasztok!

Egy kis tanácsra lenne szükségem.. Tegnap megjött a Riftem..
Gépem az alábbi :

FX8350 - 4,7 ghz re húzva
GTX 1080 TI extreme
16 GB DDR3 1600mhz

Jelenleg 2 szenzorom van és úgy tudtam ( hosszas próbálkozás ) működésre bírni, hogy a HDMI a 3.0 USB be dugram , viszont van még egy 3.0 ás HDMI de abba ha beledugom az egyik szenzort nem ismeri fel a gép. Tehát mind a 2 szenzort a 2.0 as HDMI be dugtam.. 2,5 x 3 M en elég tűrhetően működik annak ellenére , hogy 4 méteres passzív hosszabbítóval van megoldva az egyik szenzor elvezetése (szoba két sarkába van feltéve) - Sajnos az Oculus a 3. szenzor rendelésem önhatalmúlag egész egyszerűen törölte nem küldik ki ( Gondolom azért , mert nem egyezett a kártya tulajdonosa és a kiszállítási cím tulajdonosa – vicc kategória )

De nem is ez a gondom, hanem az, hogy a Steam VR játékoknál (1.0 supersampling mellett ) szaggat jópár játék (nem mindegyik Onward pl egész jó) ha oldalra fordítom hirtelen a fejem. Ha egyenesen nézek előre ok..
Oculus home ba ok , de például az ingyenes Blade Runner esetén is szaggat oldalra fordulás esetén..
Mi lehet a gond? Processzorom túl gyenge és le kell cserélnem ( csak akkor akarom ha tényleg ez a gond) vagy kéne USB kártyát vennem a gépbe , mert a szenzorokat arra kéne kötni + aktív hosszabbító kábelt kéne beszereznem? Milyen fajtát ajánlanátok kábelre és USB kártyára? Magyar boltból is beszerezhetőek ezek a típusok? Ti hogy használjátok milyen USB portba a 2 szenzoros kicsi room scale megoldásotok? Processzor csere vagy USB kártya csere irányába menjek el? mi oldaná meg a problámát? Vagy több szenzor? (Felesleges beruházásba nem szeretnék kezdeni)
Köszi a segítséget előre is!

[ Szerkesztve ]

(#9392) Raymond válasza izomman1 (#9391) üzenetére


Raymond
félisten

Annal a lapnal fog kelleni a plusz USB3.0 kartya mert a chipset nem az igazi. A szaggatas nalam nincs, de olvastam hogy az ujabb meghajtokkal van ezert az emberek visszatertek a regebbiekhez. Nalam 382.33 fut, azt hiszem valameyik 385.xx verzioig meg nincs problema, de nem tudom pontosan melyiktol kezdodik.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9393) Alwares válasza Raymond (#9390) üzenetére


Alwares
aktív tag

Nagyon jó kis játék, de nem tudom hogy lehet ezt irányítani VR-ban. Max ilyen joystickokkal tudom elképzelni. Kontrollerel próbáltam de rengeteg minden nincs mappolva rá, és a billentyűzetet kellett nyomkodni... Nem az igazi. Pedig anno ez a játék miatt akartam VR-t.

(#9394) Alwares válasza izomman1 (#9391) üzenetére


Alwares
aktív tag

A több szenzor mindenképpen segít, főleg ha a tracking kapcsán veszel észre akadást. (főleg a touch kontrollernél van ilyen, a sisaknál még nem vettem észre) Kár hogy itthonról most kb lehetetlen beszerezni új szenzort.

(#9395) Raymond válasza Alwares (#9393) üzenetére


Raymond
félisten

Egy sima HOTAS X mar eleg hozza, van rajta eleg gomb foleg a shift funkcioval. Sokan jatszak XBO controllerrel, arra is vannak kiosztas ajanlatok attol fuggoen mit csinalsz a jatekban es mik a fontosak. Ha peldaul csak explore akkor nem kell semmi fegyverzet funkcio sehova mert minek, de azert ott nehez lenne billentyuzet nelkul megellni.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9396) izomman1 válasza Raymond (#9392) üzenetére


izomman1
senior tag

Akkor a processzor csere kizárható? Az elegendő kell hogy legyen?

(#9397) Raymond válasza izomman1 (#9396) üzenetére


Raymond
félisten

Igen, a procival nincs gond.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9398) izomman1 válasza Raymond (#9397) üzenetére


izomman1
senior tag

Milyen USB kártyát ajánlanátok? Magyar boltban kapható normális áron ? Aktív USB hosszabbítót is érdemes vennem? ( jelenleg egyik szenzor paszívbavan hosszabbítva 4 m en) 2.0 usb aktív usb hosszabbító elég vagy 3.0 ba gondolkodjak? ( ha szezort veszel úgy tudom 2.0 aktív hosszabbítót adnak hozzá..)
USB 3.0 ba kell használni a 2 szenozorom az a legtutibb? (Ha lesz USB kártyám)

(#9399) Raymond válasza izomman1 (#9398) üzenetére


Raymond
félisten

Van az osszefoglaloban ajanlas kartyara, de volt aki mast vett itt a topic-ban es mukodott majd akkor irnak mert nem is emlekszem milyen nevre kell rakereseni :)

A HMD-nek eleg az USB2.0, de a szenzoroknal nem art az USB3.0

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#9400) proci985 válasza izomman1 (#9398) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

innatek amazonrol, kb 3 nap alatt megjon

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.