Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-12 12:27:04

LOGOUT.hu

Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66401) zsozsa74


zsozsa74
senior tag

A Simagic valóban nagyot megy a napokban itt a topikban.

Mondjuk engem már a P1000-es pedál minősége meggyőzött egy fél éve. Azóta persze járt nálam egy defektes gázra való damper, ami visszaküldős volt, na de a legjobb családban is megesik. Volt, hogy Fanánál bázist kellett visszaküldenem rögtön kicsomagolás után, szóval azért nem sokkolódtam le.

Na hát van itten nekem egy "Drága Barátom" :D aka GalaHU, aki ugyan csak egy P1000-es pedált akart venni, de megcsúszott az egérmutatója a rendelés oldalon és véletlenül fullra bevásárolt Simagic-ből. Többek között egy Minit, egy Neo-t, egy bőrös karikát a pro hub-al, egy kézit és egy H/szeki váltót.

Na most én jó szokás szerint elmentem hozzá kipróbálni a cuccost (anno a DD1-et is nála), mert az ember mindig érdeklődik és azért az ritka alkalom, hogy más típusú DD-t próbálhatok. Ráadásul szinte hazai körülmények között, ugyanúgy Quest 3-al vr-ban, ugyanolyan fék pedállal stb, full kényelemben. Na szóval így már lehet koncentrálni a vezetés élményre, meg lehet hasonlítgatni a bázisokat, amikor tényleg csak arra kell figyelni.

Azt elmondhatom, hogy a GT Neo-ba már első látásra beleszerettem, mind kinézetre, mind anyaghasználatra, plusz ezt az én kezemre méretezték. Viszonylag kisméretű kézfejem van, és mindent tökéletesen elérek rajta a legkisebb erőfeszítés nélkül, számomra jó a fogása, nem irtózom a fogantyú érintésétől sem, én a Meki hasonló felületét is kifejezetten csíptem, mondjuk a kezem nem izzadós. Amikor meg be is kapcsoltuk, szerintem nincs ember, akinek ne tetszene legalább egy kicsit az a sok csilivi, főleg miután az eddigi Fana kormányaim nem tudtak ilyet. A pillangó jól kattan, a kuplung karok is fémek, annyi gomb és tekerő van rajta, hogy mindent is rá lehet állítani és még azon felül is... A két vertikális tekerőt a fogantyúk mellett imádtam. Ilyenem még sosem volt és hát rohadt jó.

A döbbenetesen kisméretű bázisra meg nagyon kíváncsi voltam, hogy mit is bír valójába. És ide tartozik, hogy amikor a DD1-el vezettem és ránéztem a nm értékekre, ez általában 5-8 nm volt. Szóval nem mondhatni, hogy kihasználtam a birkózógépet.

Gyorsan kértem is egy AMS2-t, ami esetemben nem meglepő és a kis kínai tudósok által összetákolt, a Simpro-ba játék presetként előre betáplált beállításokkal mentem. Egy jó két és fél órát... Vr-ban és monitoron is. Kipróbáltam többféle kategóriát, kicsit állítgattunk az erőkön, mondjuk sokat nem kellett, mentem egy jót az LMU-val és egy nagyon bénát (ez csak miattam) az EA WRC-vel és hát úgy szálltam ki, hogy eléggé lenyűgözött a cucc. Erőben hozta ugyanazt, ahogy én használtam a DD1-et, és - nyilván itt megint érzésékről beszélünk - hozott valami plusz finomságot, ami nálam a DD1-en valahogy nem annyira volt. A próba végére kicsit langyi volt a bázis, de hát ennyit engedjünk meg neki, nem befolyásolt semmit az erők kapcsán, nem éreztem olyat, hogy gyengült volna.

Persze kipróbáltam egy kerek kormányt is a pro Hub-al, amin még egy fokkal minőségibb volt a gombok nyomáspontja, nem volt hangos kattanás sem, a pillangók is nagyon jó érzetűek voltak. Szóval az is nagyon jó cucc volt, persze az ára is jócskán Fana ár fölött figyelt.

Ha már ott voltam, persze H váltóztam is kicsit. A sebességekbe rakásnak marha jó érzete van, csak-csak... a gangok meglehetősen távol vannak egymástól. Nem olyan durván távol, mint a TM H váltóján, valahol félúton aközött és a Fana H rövidebb távjai közt. Sokszor sikerült melléváltanom, azt úgy jobban tanulni kell. Persze, ahogy Gala is írta, a váltó elhelyézese jelenleg még nem ideális, az is számíthat. De tény, hogy nem volt meg az a sportos rövid váltás érzet, mint a Fanánál.

Szóval nagyon jó élményekkel távoztam és nem csodálom, hogy egyre népszerűbb a topiklakók közt is a Simagic brand. :)

Folyt. köv.

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66402) zsalesz válasza zsozsa74 (#66397) üzenetére


zsalesz
tag

Persze plusz táp is jött hozzá. Itt aztán fel lesz adva a lecke a garanciásztatással kapcsolatban.
Jelenleg hibás lehet:
- P1000 elektronika amihez be vannak kötve a reaktorok.
- A reaktorok (bár annak kicsi az esélye, hogy mindkettő)
- A reaktorok tápja

Kellett nekem váltani egy hibátlanul működő rendszerről.. :W

(#66403) zsalesz válasza kozmy (#66398) üzenetére


zsalesz
tag

Nem tudom, de most ez az egész úgy elvette a kedvem... :W

(#66404) zsozsa74


zsozsa74
senior tag

És akkor a (várható) folytatás: :Y

A Simagic próba szerdán délután volt. Péntek délután meg ezek a képek már nálam készültek. Most már teljesen felültem én is a szimulátor mágia (aka Simagic) hype vonatára...

És akkor itt azért meg kell említenem a SimHome részvételét a dologban. Csütörtök délelőtt felhívtam "SimHome" Istvánt a kérdéssel, hogy ha egész véletlenül rendelnék most egy Alpha Minit, meg egy Neo-t, akkor az mikorra lenne meg. Válasz: "Holnapra. Úgyis jövök Pestre, mert többeknek is hozok."

Na bammeg! :W Mert ha legalább azt mondta volna, hogy 1 hónap, az biztos lehűti a lelkesedésem... Na jött az egész napos agyalás, amikor is csütörtök este fél 12-kor, miután még megnéztem egy rivjú videót az öreg Shaun Cole-tól, meg Dan Suzukitól, meg még kitudja kiktől és ezek egyáltalán nem akartak eltántorítani a dologtól, hát elhatároztam magam. De sajnos a SimHome oldalának éppen valami problémája volt, nem engedett rendelést elhelyezni. Írtam nekik egy emailt, de a méler démon meg visszírt, hogy megtelt a postaládájuk, az enyém már nem fér bele. Na akkor írtam még egy SMS-t is Istvánnak, hogy mindenképp hozzon nekem is cuccot, ha jön, aztán majd rendezzük. Másnap délelőtt fel is hívott, le is ügyeztük a dolgot, kora délután meg már kezemben is volt a cucc. A vásárláshoz még egy 3%-os kupont is használtam, plusz még szállítási költség sem volt. Ezúton is köszönet neki a hozzáállásért és a rugalmasságért! :R

Azóta már "kitanultam" a Simprot, állítgatom a ledeket, felmatricáztam a kormányt, különböző ffb beállításokkal baszkuráltam, áhh, nagyon élvezem az újdonságot. Összességében egy árkategóriával a Fana felett van, de ezt az érezhető minőségi ugrás akár indokolhatja is. A Simpro szoftver rohadt jó. Letisztult, értelmezhető, használható. A Fanalabot bár évek óta használom, néhány dolgot nem nagyon sikerült megértenem azóta sem. Szerintem "felhasználóbarátságból" is tanulhatnának kicsit. (vagy csak én vagyok hülye)

Ja igen, már én is V3-at kaptam, szóval a max. 10 nm-el, de számomra ez érdektelen.

Azért három apróság, amiért jár a faxkorbács a kínai mérnököknek. :K

- A már Gala által említett "nagyanyám is ezt használta" típusú bekapcsológomb, olyan elhelyezéssel, hogy még véletlenül se lehessen értelmesen, elérhető helyre rakni.
- A kis készenléti zöld led, ami egy fénykard energiájával égeti ki a retinámat, ha épp nem Vr-ban játszom. Mert ezt ugye pont szembe kell elhelyezni, a tengely fölé.
- Az elektromos és usb csatik oldalsó elhelyezése. Nálam mint az egyik képen is látható mm-eken múlt, hogy elfért a cockpit kormánytartójának széle mellett. Így is nyomja a vezetéket felfelé. De ha már oldalra rakták, akkor miért öt centi hosszú egyenes, majdnem teljesen merev dugaszt tettek a vezetékre?

Mivel az én cuccom is már V3 és azért ezek két-három éves bázisok, lett volna alkalmuk orvosolni a dolgokat, gondolom nem én vagyok az első júzer, aki anyázik ezek miatt. Ez még nem sikerált nekik. Na majd a V4-nél! :D

Na de, a dugó végül elfért, VR-ban nem látszik a led, csak a kapcsolóhoz kell tennem két lépés egészségügyi sétát, szóval ennél nagyobb bajom ne legyen! :)

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66405) zsozsa74 válasza zsalesz (#66403) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Ez sosem öröm és hát előfordul sajnos. Biztos 100.000-ből egyszer, na de ha te vagy az az egy ugye...

Én anno egy 9 oldalas regényt írtam, hogy mit szívtam 2015-16-ban a Fanával. Aztán persze orvosolták, na de az ideg, meg a kezdeti csalódottság.

Biztos vagyok benne, hogy gariban rendezik a dolgokat. Szóval kitartás!

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66406) kzolee216 válasza Laby (#66379) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Itt lennének az első körös beállításaim:

(#66407) kozmy


kozmy
őstag

Úgy látszik hogy sokakat elkapott a Simagic gépszíjj

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66408) zsozsa74 válasza kzolee216 (#66406) üzenetére


zsozsa74
senior tag

De melyik szimhez? Olyan nincs, ami mindenhez jó...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66409) Találtgyerek válasza zsozsa74 (#66404) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Köszi a beszámolót! Jól néz ki a szett. Más kormányt nem tervezel venni hozzá? Az EA WRC próba nem fogott meg annyira, hogy játsszál vele?

[ Szerkesztve ]

06-3o/9759I39

(#66410) zsozsa74 válasza Találtgyerek (#66409) üzenetére


zsozsa74
senior tag

De mindenképpen, lesz másik perec is, egy kerek bőrös. Úgy teljes a kollekció. És ennyi elég is nekem. Fanából is volt a Meki és az RS wheel. Csak most még hirtelen ott vagyok, hogy adom el a Fana cuccaimat, nem akartam előre teljesen kiköltekezni.

Hát a rally az nem annyira az én világom, néha elkap a hév, és akkor megyek kicsit valami rally játékkal, de megállapítom a szim alapján is, hogy ez őrülteknek van! :D Ha az EA WRC-ben a VR-t rendbeteszik, akkor szerintem azzal fogok menni azért. :) De inkább aszfaltbetyárkodom...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66411) kzolee216 válasza zsozsa74 (#66408) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Bocs, ACC. ;]

[ Szerkesztve ]

(#66412) JulesTS válasza zsozsa74 (#66405) üzenetére


JulesTS
őstag

Mindhárom DD tömeggyártóról olvastam garis/supportos rémtörténetet. Előfordul az ilyen, főleg ha nagy tételes tömegtermelés van. Az a szar ügy ha éppen velünk fordul elő...
Nem azt mondom, hogy így jó, de ez van.
Fanával eddig két garis ügyem volt: CSP V3 firmware update megfagyott és utána téglásodott a pedál, se USB-n se bázisra dugva nem látszott, pár levélváltás után kaptam a postai feladó pdf-et és 2 és ½ hét múlva visszakaptam javítva. A másik meg a CSL Elite gázpedál kontaktos potija volt, ott is pár levél után küldték a csere potit (mondjuk azt nem kapkodták el), de egyébként kontakt spray még segített a rosszon is, és közben hallosra átalakítottam...

(#66413) András12345


András12345
aktív tag

Az én jelenlegi beállításaim (alpha mini)(iRacinghez, de gondolom másnál is jó lehet). Elsőre hülyeségnek tűnik a 100% inertia 100 WRS, de az érzete nagyon jó, én is úgy próbáltam ki, hogy ez rossz lesz, de azóta is ígyhagytam. V3 bázishoz lehet hogy elég az 1-es smoothness is. Frictiont is le lehet húzni, de én szeretem ha van egy kis súlya a kormánynak mindig.

[ Szerkesztve ]

(#66414) kzolee216 válasza zsozsa74 (#66404) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Mekkora a különbség DD1 és a Simagic között? Jól látom neked DD1 Podium-od volt?

(#66415) JulesTS válasza zsozsa74 (#66401) üzenetére


JulesTS
őstag

Na akkor már ketten is Fanatec Podium DD-ről váltottak Simagic-re.
Az rendben van. Hogy a DD1 újkori árához (vagy CS DD új árához) képest megéri inkább Simagic-et venni, de DD1 használt árát nézve is érdemes cserélni? Írd azt, hogy nem! Nem akarok abba a "hibába" esni mint Galahu

(#66416) Találtgyerek válasza zsozsa74 (#66410) üzenetére


Találtgyerek
addikt

Néztem a hirdetéseid. A DD-t nem is, de az RS-t biztos megvenném, ha még lenne Fanatec cuccom. Gala Puma+ Sparco szettje is nagyon csábító. Most jól jár, aki Fanatec cuccokat akar venni. Nagyon komoly cuccok vannak fent az aprón.

06-3o/9759I39

(#66417) JulesTS válasza kzolee216 (#66414) üzenetére


JulesTS
őstag

Nem tudom, de CSW V2.5-ről CSL DD 8Nm-re és CSL DD-ről DD1-re váltáskor is elsőre szinte semmi különbséget nem éreztem, aztán egy-két nap használat után jött elő, hogy bizony jobb és nem biztos, hogy megérte a többletköltséget, nem szívesen váltanék vissza. Valahogy így lehet a DD1 -> Alpha cserénél is...

(#66418) JulesTS válasza Találtgyerek (#66416) üzenetére


JulesTS
őstag

Ennyi Podium DD-t még nem láttam egyszerre hirdetni...

(#66419) kzolee216 válasza JulesTS (#66417) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Nem gondoltam volna (bár Fanatec-et nem is próbáltam). Azt hittem a 20nm DD1 kb egy szinten, hanem erősebb mint az Alpha 15nm. Viszont ez akkor nekem jó hír ;)

(#66420) zsalesz válasza zsozsa74 (#66405) üzenetére


zsalesz
tag

Köszi szépen a bíztatást. Biztos azért esik ez most ennyire szarul, mert szimes pályafutásom alatt még nem volt szerencsém hibás termékhez. Pedig volt T300, Csl Elite, GT DD Pro és azok kiegészítői (pedál, kézifék) és számtalan perec.
De ezt most nagyon nehezen élem meg.

(#66421) kozmy válasza JulesTS (#66415) üzenetére


kozmy
őstag

Akik ilyen kategóriát cserélgetnek azok soha nem az árát nézi ;) hanem a plusz élmény reményében cserélnek. Én végig mentem a Fana összes DD-jén és Simcub2Prot is nyuztam, most Moza R12 váltok Alpa 15nm. Én is az élményeket újdonságot meresem hoz tűzben.

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66422) zsozsa74 válasza JulesTS (#66415) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Mindig bukó van a cseréken. De azért most a használt DD1 és a Meki árából -amiket már el is vittek - már gyakorlatilag visszajött a Mini és a Neo ára. És még van egy RS wheel-em hirdetve. Nyilván így -10 nm. De ahogy írtam, nálam az kihasználatlan erő volt. Csak amikor én vettem 2021-ben, még nem nagyon volt más elérhető. Vagy inkább úgy mondanám, hogy nem volt nagyon más ismert cucc, nem igazán mertem volna Fanán kívül mást venni akkoriban DD-ből. Vagy a DD-khez tartozó perecek árai riasztottak el.

Ha te szereted a birkozós dolgokat, arra a Mini nem feltétlenül jó, bár itt is jönnek olyan erők, hogy csak nézek. A Neo már ütött akkorát a kezemre, hogy nem esett volna jól egy ennél nagyobb ütés... Nekem ez tökéletesnek tűnik. Még az Alphán gondolkodtam, de aztán "nem volt kedvem" egy 100-assal többet adni, csak a tudat miatt, hogy az már tényleg mindenre elég és csak ott ültem volna megint a feles nm-eken.

Nyilván én is azért keresem az újat, az új élményt és most a Mini a próba során mást (is) adott, mint a DD1. De ahogy írtam, maga a Neo is hatalmas vonzerő volt a cserénél. Nem győzök betelni vele. Ennyit már régen vezettem VR nélkül...

A hiba meg azért van, hogy beleessünk... :D :W

[ Szerkesztve ]

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66423) zsalesz


zsalesz
tag

Na csináltam egy videót a Reaktorok működésről, elnézést a minőségért.
[link]

Ez pedig a Simhub hibaüzenet:

[ Szerkesztve ]

(#66424) zsozsa74 válasza zsalesz (#66423) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Hát ez messze van az egészségestől. Irány a support!

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66425) kozmy válasza zsalesz (#66423) üzenetére


kozmy
őstag

Bakker :Y az csere.

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66426) zsozsa74 válasza kozmy (#66425) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Csak kérdés, hogy mit kell cserélni. 🙂

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66427) kzolee216 válasza zsozsa74 (#66422) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Én kb 35-40%-on Acc-ek az Alphaval és engem is megütött 1x jó nagyon :D

(#66428) zsalesz válasza zsozsa74 (#66426) üzenetére


zsalesz
tag

Erre utaltam feljebb... Ez bármi lehet sajnos. Ha tudnám, hogy a reaktor nem is nagyon érdekelne. De félek ennek a pedálhoz lesz köze.

(#66429) Laby válasza kzolee216 (#66406) üzenetére


Laby
őstag


Először én is csicsáztam minden beállítással, aztán rájöttem hogyha semmi pluszt nem rakok rá akkor a legjobb. :D
(iRacing)

(#66430) kzolee216 válasza Laby (#66429) üzenetére


kzolee216
aktív tag

Other effect is minden off? Köszi, kipróbálom.

(#66431) kozmy válasza zsozsa74 (#66426) üzenetére


kozmy
őstag

Ha egyszerre vette a reaktorokat a pedállal akkor, csere minden. De 100%-ra a reaktorok tápjára gyanakszom. A pedálnak semmi baja. Ha külön vette a traktorokat azt cseréltetném egy másikra. Ha az is rossz akkor a pedál. Sajna így hosszú idő lesz.

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66432) zsalesz válasza kozmy (#66431) üzenetére


zsalesz
tag

A pedál már 2 hónapos, eddig semmi gond nem volt vele. Csak szuperlatviuszokban tudok róla beszélni. Számomra a Fana V3-hoz képest is nagy ugrás, Kb. mindenben.
A reaktorok és a táp szerdán érkeztek, de tegnap este jutottam el addig, hogy fogalkozni tudjak vele.

(#66433) kozmy válasza zsalesz (#66432) üzenetére


kozmy
őstag

Értem! Tuti a példállal nincs gond. A motorok tápjára tippeltek. Nyilván garis, küld vissza.

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66434) zsozsa74 válasza zsalesz (#66432) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Hol laksz? Azért van itt párunknak táp kipróbálni. Ha pesti vagy környéki vagy, én fel tudom ajánlani.

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66435) zsalesz válasza kozmy (#66433) üzenetére


zsalesz
tag

Ja az lesz! :R

Zsozsa74!
Sárosdon élek, Székesfehérváron dolgozom.
Budapest felé ritkán járok, de tényleg nagyon szépen köszönöm a felajánlást! Igazán jó fej vagy! :R

(#66436) kozmy válasza zsalesz (#66435) üzenetére


kozmy
őstag

Ha egy picit műszakis vagy veszel egy tápot és meg van oldva a gond. Ugyan is a Reaktorok nem motorok,hanem elktrómágneses rezgés gerjeszt ezért ad ki sípoló hangot,a trafóban nincs megfelelő erő.

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66437) zsalesz válasza kozmy (#66436) üzenetére


zsalesz
tag

Az elektromosság távol áll Tőlem de látom te benne vagy. Őszintén bízom abban, hogy igazad is lesz és egy táp hibával megúszom. Az igazat megvallva most hogy alig 3 napos a táp nem szeretnék venni, ez szerintem így minimum cserés. Addig amíg ez le nem tisztul nem lesz reaktor. :R
De Neked is nagyon hálás vagyok, hogy sokat segítesz! :R

(#66438) Lac-coo


Lac-coo
őstag

Tm 488 kormanykereket mennyiért lehet eladni használtan mi a reális ár ...?

(#66439) kozmy válasza zsalesz (#66437) üzenetére


kozmy
őstag

Azért is vagyunk hogy segítsünk egymásnak.

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66440) zsozsa74 válasza kozmy (#66439) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Igen. Az alkalmankénti leszarozás mellett ez is a célja a topiknak... :D

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66441) kozmy válasza Lac-coo (#66438) üzenetére


kozmy
őstag

Olyan 45-50k a használt ára

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66442) kozmy válasza zsozsa74 (#66440) üzenetére


kozmy
őstag

Aki leszaroz az számomra kevés tapasztalattal bíró ember :DDD :DDD :DDD

Privát üzenetre illik válaszolni :)

(#66443) Lac-coo válasza kozmy (#66441) üzenetére


Lac-coo
őstag

Köszi :R

(#66444) bence1885 válasza zsalesz (#66435) üzenetére


bence1885
tag

Én is épp azt kérdeztem volna, hogy merre laksz. Kipróbálhattad volna itt is. De sajnos Pest megyei vagyok én is.

Ahogy kozmy mondja én is tápra gyanakodnék. Elektronikus vagyok. Ugyanis, valóban mintha nem kapna elég delejt l, hogy megszólaljanak a reaktorok ezért csak zizegnek.

(#66445) bence1885


bence1885
tag

Ja még azt akartam. Ha tudsz mérj rá a tápra.

(#66446) zsalesz válasza bence1885 (#66444) üzenetére


zsalesz
tag

Neked is nagyon szépen köszönöm! Ez már tényleg jó jel, hogy ketten is ezt mondjátok, ráadásul azért elektronikusként van rálátásod azt hiszem. :K

Műszerem igazából van (multiméter), de nem tudom egy táp kimérése miként múködik. Amire itt a ház körül használom az kimerül a feszültség mérésben, szakadásmérőt szoktam még hazsnálni no meg az autó akkumlátorára mérek rá néha. :B

(#66447) bence1885 válasza zsalesz (#66446) üzenetére


bence1885
tag

Ha itthonról vetted a cuccokat, hamar tudsz szerintem kérni cserét. Vagy ha nem akkor, szerintem vegyél egyet innen ha gyorsan kell másik sokat nem vesztesz rajta. Első körben akkor tápot gariztatnám, az gyanúsabb és utána talán annak az összegét vissza is kapnád így nullán leszel. Multiméterrel tudsz feszültséget mérni, áramerősséget lakatfogóval kellene működés közben.

[ Szerkesztve ]

(#66448) zsozsa74 válasza zsalesz (#66446) üzenetére


zsozsa74
senior tag

Ahogy olvastam, friss netes vásárlás. Állj el a táp vásárlásától. 2 hétig megteheted indoklás nélük. Mondjuk a visszaküldés a te költséged. És rendelj is egy újat mielőbb. Bár anyagilag lehet jobb a gariztatás, mert akkor a szállítás is az övék, de ki tudja meddig tart.

De ha esetleg itthoni SimHome-os vásárlás, szerintem István (a tulaj) gyorsan megoldja neked.

[ Szerkesztve ]

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66449) zsozsa74


zsozsa74
senior tag

Na most én kérnék kis segítséget. Aki megvette a garis Fana DD1-emet, szeretné beregelni a cuccot az ő Fana profiljár a gari miatt. Van minden, szériaszám, a számla tőlem pdf-ben, vásárlási dátum. De azt mondja, hogy nem történik semmi. Én még nem csináltam ilyet, mert nem vettem kéz alól Fana cuccot. Esetleg nem tudja valaki, hogy hogy működik ez pontosan? Persze most bementem az accomba és megnéztem, hogy működne. Egy dolog nem világos, amikor az ember beír mindent és feltölti a számlát, akkor alul két gomb van "change product" és "add product". Na most ebből melyik? A change-eset nem bírom itt értelmezni...

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

(#66450) kozmy válasza zsozsa74 (#66449) üzenetére


kozmy
őstag

Annyit kell csinálni ha van fana regije hogy második féltől származó termék számla pdf-jét fel kell tölteni és ennyi. A change-re kell kattintani. 2 magán személy között cserélt garanciális termék

[ Szerkesztve ]

Privát üzenetre illik válaszolni :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.