Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5092) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Az új peccs (7.4) eljövetele óta volt olyan 50 körüli csatám E-75-el és egyetlen egyszer nem gyulladtam ki, mondjuk rejtem is az alját, ahogy csak tudom, nem is akarok rá esélyt adni.

A KT lomhább lett, 27 km/h körüli végsebességet produkál az eddigi 32km/h helyett (vagy e-körüli, nem emlékszem pontosan de lassabb lett az biztos) és lassabban gyorsul...

Az Aladár is mintha lassabb lenne, de vele keveset játszottam, csak a napi duplázókat csináltam meg.

A KT-nak ez a fű alatti nerfelése kicsit érthetetlen számomra, nem igazán éreztem OP-nak ezt a tankot. Szerintem az IS-3 egy sokkal jobb gép, mondom ezt úgy hogy csak ellenfélként találkoztam vele, nekem nincs. Olvastam itt a fórumon, hogy többen is "szenvednek" jelenleg a KT-vel, tartsatok ki, az E-75 egy iszonyatosan jó gép lesz! Kinézetére (szerintem) a legszebb tank a játékban, szinte ugyan úgy néz ki, mint a KT, de ha eldugod az alját ez szinte sebezhetetlen és brutális az ágyúja is!

Aki farmolásra T-25-ben gondolkodik, az inkább válasszon mást. Az előző akció óta valahogy megváltozott az MM besorolása, tier 3-5 csatába elvétve kerül, jellemzően a lista alsó harmadába rak az MM, 7-8-as top tankos csatákba, ahol édeskevés az ágyúja. El lehet vele bohóckodni, de farmolásra nem jó.

Az új játékmódok nekem nagyon tetszenek. Ahol két olyan csapat jön össze, ahol jellemzően a sárga-zöld effes játékosok vannak többségben mindkét oldalon, ott nagyon élvezetes csatákat lehet menni! Sokan szidják a "támadás" módot, ahol szerintük mindig a védők nyernek. Ezt megcáfolnám, én eddig többször nyertem támadóként, mint ahányszor vesztettem. Prokhorovkán támadóként az összes csatám nyerő volt. Védőként részt venni csatában néha kicsit unalmas, volt már hogy az utolsó 5 perc anélkül telt el, hogy ellenséges tankot láttunk volna, 3-4 top heavy-jük kempelt a lerakópontjuk körül... Remélhetőleg 1-2 elég lesz a játékosoknak, hogy fölfogják miről is szólnak az új módok. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.