Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92694) FollowTheORI válasza NyMRooD (#92692) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Hát ez most egy dolog, de akkor is azt jelenti hogy lesz egy telejesen jól működő windowsod... elvileg semmi hátrányt nem szenvedve ezzel a legális felhasználókhoz képest (az új kiegészítést figyelembe véve is). Az hogy nem támogatott... nos az OEM eddig se volt "támogatott", saját magad tetted fel és problémákat kezeltél magad. Benne is volt a feltételekben a system builder licensznél.

Illetve kérdés hogy mit jelent a "nem támogatás", nem lesz rá frissítés vagy egyes szolgáltatások nem fognak működni... ez megint csak fából vaskarika. :D
Szóval nem konkretizálta megintcsak mit jelent ez valójában... a többi rész alapján meg simán futó teljes és működő windowst kapsz, hú nincs róla papírod... hát kit érdekel igazán? :D

De ettől független is érdekel hogy legálisan is hogy lesz ez lebonyolítva.
A legtisztább az lenne ha kulcsokat adnának és azzal aktiválhatod, vagy a régebbi kulcsokkal aktiválni lehetne a 10-et is ugyanúgy.

De félek itt lesz egy olyan tool, mint ami a 8-nál volt az upgrade/telepítő segéd vacak... és az majd szépen frissíti vagy telepíti neked és ennyi. Aztán egy év után meg ez a tool már nem fog frissíteni/működni tovább, hanem szépen el kell menned a boltba venni egy normál telepítőt + kulcsot. :)

Persze ne legyen igazam.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.