Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#82120) cskamacska válasza Lackki (#82111) üzenetére


cskamacska
addikt

Na elég erősen rátosztam én arra, a zárolt ajándék azóta is csak kallódik(azóta túl értékes lett a fiók, hogy kockáztassa a tulaj), Steam support elküldött a maci faszárú pipabotjára, a fejlesztők meg diszkréten hülyének néztek, hogyan tudtam cserekorlátos ajándékot cserélni. :U

Ettől független igen jó játék, de csak az alapjáték éri meg, a Deluxe Edition "Receive a slight XP boost for all factions in multiplayer to unlock units faster"-el ad többet, ami nagyjából azt jelenti, hogy a grindolós matchmakingben tud egy picivel gyorsabban boldogulni az ember, meg kap kulák csillagokat a játékon belüli avatarjára.

Emellett a Men of War Assault Squad első része már egyáltalán nem éri meg, multiját júliusban a Gamespy lelőtte, modok elsöprő többsége portolva és kibővítve lett az új részhez, majd felkerültek Steam Workshopba.

MoWAS2 további újításokat kap majd 1-2 hét múlva, DX9-es grafikus motor DX10/11-re lesz cserélve, bevezetik a spectator módot, beteszik a visszajátszásokat(ez MoW világban nagy szám :DDD ), multi játék indításnál plusz rahedli beállítás lesz, közöttük ki lehet válogatni az engedélyezett egységeket, 16 fős csatákat optimalizálják, meg lesz egységtapasztalat is, így rambózás kevesebb lesz, de szerintem az újoncok sírni fognak miatta. Lesz ezentúl 1-2 skirmish DLC is, meg még ki tudja mi más.

Viszont most is van Hungarian Pack mod magyar páncélosokkal, German Soldiers Mod XI(letöltés a MODDB-ről) multi mod játszható magyar oldallal, és nagy halom skirmish pálya szintén Workshopon.

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.