Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100840) cskamacska válasza Csapoati (#100833) üzenetére


cskamacska
addikt

Komplikáltabb ez annál, hogy egyből a Slitherine, meg az EA félékhez soroljuk őket. :) A szerencsétlen ruszkik a Strategy First gittegyleten keresztül rakták fel Steamre a játékot már azután, hogy a Steam kezdett beengedni mindenkit. Azaz jó, ha a felét megkapják az árnak, ha egyáltalán kifizeti őket a SF, mert azt ugye nem szeret. :U SF meg Bethesda féle árazási taktikát követ, azaz magasan tartja az alap árat, de abból 80-85%-ot enged minden szélen, és Square-szerűen imád bundlizni.

DLC-k inkább kiegészítők(Steamen egyébként is minden DLC, ha nem standalone, a kisebb és a nagyobb tartalom csomagok között szándékosan maszatolják a határokat :((( ) saját új térképpel, oldalanként kampánnyal, új egységekkel(nyilván a hidegháborús kiegek nem WWII cuccot tartalmaznak, bár van átfedés, mert a bokorugrók tényleg használtak 40 éves ruszki ZiS-3-as ágyút a dél-afrikaiak ellen, és láttam náluk valami toli-taligás antik géppuskát is :)) )

A tank textúra csomag a játék horse armorja, alig észrevehető a különbség, a készítők is nem hivatalosan elismerték, hogy egy donate gomb feléjük a fanatikusok számára. :)

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.