Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73151) Friczi válasza SunMount3r (#73147) üzenetére


Friczi
csendes tag

Szia! Tv WI-FI vel 5G-n simán megy( nálam max 295Mb/s-t mértem) a 4k HDR, vagy DV kép DD+7.1-ig. Én is így nézek filmeket, sorozatokat. A TV-m earc HDMI kimenetére kötöttem audio extractor-t (hangkivonó), mert a régebbi házimozi erősítőm csak arc képes, és nem jött átt csak a DD 5.1 hang max. Most szuper kép mellé akár DD+7.1-es hang is van. A TV-re Kodi-t töltöttem le, jól működik.

(#73152) Zotyipotyi


Zotyipotyi
csendes tag

Sziasztok!
Szüleim Samsung fullHD tv-jére (2015-ös,Tizen rendszerű) nem rakható HBO Max (HBO Go még ment), ezért kellene egy olcsó médialejátszó (emellett még Netflixet, meg Youtube-ot szoktak nézni, bár azok mennek a tv-n). Ac-s wifi router a nappaliban van.
Amazon Fire TV Stick Lite szerintetek megfelelő lenne erre a célra? Ha nem, akkor milyen egyéb lejátszó lenne jó 20e Ft alatt?
Köszi!
Zoli

(#73153) gippazoid


gippazoid
senior tag

Sziasztok!

Tegnap vettem észre hogy a Beelink GT1 mini-a box-on a Coreelec alá telepített Netflix add-on már nem működik, InputStream Helper-nek van gondja ascii kódolással vagy ilyesmi. Frissítettem minden add-on modult amit tudtam, de a hiba maradt.

Van erre megoldás? Mi?
Alternatív megoldás is érdekelne, mivel tele a hócipőm, hogy a box eredeti Android TV-s rendszerében a Netflix nem megy, a külön boot-olható Coreelec-en meg a YouTube nem megy alapból, csak a Netflix, illetve most már az sem.

Szóval mi az az eszköz, ami:
- Netflix képes
- YouTube képes
- le tudja játszani az Asus routeremhez csatolt HDD-ről a filmeket?

Köszi!

Gippazoid Novelties Inc.

(#73154) SunMount3r válasza gippazoid (#73153) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Legolcsóbban az Amazon Fire TV Stick 4K (Max). Ha nem kellenek a HD hangok.

(#73155) gippazoid válasza SunMount3r (#73154) üzenetére


gippazoid
senior tag

Az tudja a router-es HDD-ről a lejátszást?
Hol lehet kapni? Max-ot nem találtam eddig csak Lite-ot meg 4K-t.

Gippazoid Novelties Inc.

(#73156) SunMount3r válasza gippazoid (#73155) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ha a Router-ről SAMBA-val, vagy NFS-el osztod meg a mappákat, akkor tudja.

Amazon.de, de a szállítással trükközni kell egy kicsit, mert Hungary-ba nem szállítanak. Erről majd a többiek bővebben, vagy olvass vissza a Topic-ban, volt már itt róla szó. A 4K már elég jó, de még jobb egy fokkal a 4K Max.

(#73157) gippazoid válasza SunMount3r (#73156) üzenetére


gippazoid
senior tag

Ehhez kell még pl. VLC-t vagy más player-t telepíteni?

Gippazoid Novelties Inc.

(#73158) zseko válasza gippazoid (#73157) üzenetére


zseko
veterán

Szerintem, bár ez az én elképzelésem, a Kodit a legjobb.

HR24.hu

(#73159) gippazoid


gippazoid
senior tag

Thomson THA100 - van valakinek tapasztalata ezzel?

Gippazoid Novelties Inc.

(#73160) SunMount3r válasza gippazoid (#73157) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

A Kodi-t. Abból is azt a fajtát, ami direkt erre a stick-re készült. Ha visszaolvasol erről is találsz infó és linkeket. A Netflix, meg a YT pedig alapból megy a gyári app-okkal.

Thomson THA100-> Ilyeneket inkább ne.

[ Szerkesztve ]

(#73161) gippazoid válasza SunMount3r (#73160) üzenetére


gippazoid
senior tag

Köszi mindenkinek!

Gippazoid Novelties Inc.

(#73162) PishT


PishT
tag

sziasztok!
~100k-ért keresek médialejátszót.
DUNE HD REAL VISION 4K-t néztem ki, de ott a 2GB RAM elbizonytalanít.. néha HBO MAX, YouTube is menne (TV-csere csak később)
Legalább ilyen tudással mi jöhet még szóba? köszönöm!

(#73163) Tyrone89 válasza PishT (#73162) üzenetére


Tyrone89
tag

Nem vagyok benne biztos, de ez a médialejátszó nem a legjobb streamingre. (Egyébként ezt a modellt rendeltem múlthéten meg, igaz nekem csupán filmlejátstásra kell) Legalább is úgy tudom hogy netflix megy ugyan rajta elvileg, de csak max 1080p-ben, szóval nincs 4K és HDR. Gondolom HBO MAX-nál is hasonló lehet. Egyébként szerintem a 2 GB ram nem kevés(remélem) de majd megerősítenek vagy megcáfolnak. Lényeg, hogy ezek a médialejátszók nem a legjobbak ezekre a streaming dolgokra.

(#73164) SunMount3r válasza Tyrone89 (#73163) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Bármilyen Android-os kütyü esetén manapság már ajánlott a 4GB minimum. De attól is függ, milyen app-okat és mennyit akarsz még pluszban futtatni rajta, milyen gyakran stb. Ha csak, vagy főleg a Box saját gyári app-jairól van szó (amik pl. lehetnek a streaming app-ok is), akkor elég lehet a 2GB is.

[ Szerkesztve ]

(#73165) Tyrone89 válasza SunMount3r (#73164) üzenetére


Tyrone89
tag

Egyébként szándékozom telepakolni és használni mindenféle appokkal csak ami feltétlenül szükséges lehet. Emiatt írtam hogy a 2 GB ram ehhez még elfogadható gondolom. Persze biztos jobb és fluidabb a felhasználás több rammal. Nekem a streaming jó a tv appjaival. Nekem tényleg csak filmlejatszás a cél..az is csak külső HDD/SSD-ről

(#73166) PishT válasza Tyrone89 (#73163) üzenetére


PishT
tag

köszi!igen, ezt tudom, hogy streaming-en 4k-t nem tudnak, legalábbis netflixen tuti nem, lehet HBOMax-on sem, de most nem is baj. csak ezek főleg androidos appok, nem a sajátjuk. ne álljon már meg azért lejátszás közben, vagy ne tartson 1-2 percig mire betölt..ilyenek miatt "aggódom" :)

(#73167) Tyrone89 válasza Tyrone89 (#73165) üzenetére


Tyrone89
tag

nem szándékozom*

(#73168) divan válasza PishT (#73162) üzenetére


divan
senior tag

(#73169) zseko válasza PishT (#73166) üzenetére


zseko
veterán

HBO Max sok esetben még a HD-t sem tudja jelenleg, legalábbis nálam, a külön leszedett és telepített app-al a FireTV Stick 4K Max-on. Igaz, 4K tévén nem tudtam még kipróbálni, csak egy projektorba dugva használom, de a Dűne például csak 960x406-os felbontásban jött, de más film is. A Netflix meg a Prime Video az 1080p-ben jön simán.

A HBO-nál Kodi alól tudom csak elérni az 1080p-t, még az asztali pc-n is, böngészőből még ott sem jön FullHD, maximum az 1280x800p.

Ha gyári natív app lenne a Stick-re akkor lehet jönne nagyobb felbontásban is, a telefon és a tablet képi minősége alapján, csak azokon meg nem tudom megnézni valójában milyenben jön.

HR24.hu

(#73170) Ijk válasza SunMount3r (#73147) üzenetére


Ijk
nagyúr

Hát nem akar bejönni ez a beépített lejátszó. Wifin megszűnt a hálózati sávszél gond, de mozgásmegjelenítés nem jó. Ha kikapcsolom a cinemotiont akkor ugrik a kép, ha bekapcsolom akkor furcsa mozgása lesz.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#73171) blakey válasza zseko (#73169) üzenetére


blakey
titán

Az HBO Max érzékenyebb a net sebességére és a Netflixhez képest 2x akkora bitrátával "érkezik". Én kipróbáltam a Fire Stick-en is az app-ot és ment a 4K Dolby Vision/Atmos, de ilyen tartalom még elég kevés van. Kodi alatt viszont minden működik, az fps-váltás is.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73172) PishT válasza divan (#73168) üzenetére


PishT
tag

Jónak tűnik.
Az esetek 80%ban külső HDD/SSD-ről menne lejászás. A DUNE HD Real Vision 4K, vagy ez a jobb ebből a szempontból?
ShieldTV streamingben sokkal jobb, az látszik. köszi!

(#73173) PishT válasza zseko (#73169) üzenetére


PishT
tag

Na ez pozitív a Dunenek azért. HBO Max meg még lehet most éledezik. Ha nagy a szerver terheltség, akkor ugyanúgy rontja bitrate-et/res-t mint a HBO GO?

(#73174) zseko válasza blakey (#73171) üzenetére


zseko
veterán

Ezt én értem hogy érzékenyebb, na de ennyire? Igaz hogy csak 50Mbps-es netem van még jelenleg, de attól még az 1080p-nek csak illene mennie, szerintem, azt azért nem hiszem hogy akkora sávszél kellene még ahhoz. A Kodiban ~13Mbps-t ír a fullhd-hoz a Dűnénél, annyi azért simán jön bármikor.

HR24.hu

(#73175) blakey válasza zseko (#73174) üzenetére


blakey
titán

Ez van, minden fórumon, topikban vannak panaszok az HBO Max-ra, eddig egy filmet néztem meg, semmi gondom nem volt, ami ugye nem zárja ki, hogy előtte vagy utána ne lett volna gond. Nálam minden maximumon ment. A Kodi és az apk két külön app, egyik automatikusan az elérhető legnagyobb felbontást választja, a másik sávosan választ és figyelembe veszi a netet is. Ha nálad ilyen bizonytalan akkor használd a Kodit. Az apk amit felteszel az kvázi hivatalos a Fire OS-re is, az áruházból is ugyanazt tudnád letölteni, ha lenne rá lehetőség, nem azon múlik.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73176) SunMount3r válasza Ijk (#73170) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Akkor a Plex-et használod hozzá? Általában azzal nem szokott ilyen gond lenni, de ez a TV-től is függhet, nem feltétlen minden eszközön ugyan olyan és ugyan olyan jó a Plex. Esetleg a Plex app beállításaival is lehet jobban behangolni. Meg főleg persze a TV egyéni lejátszási beállításai, képjavítók és mozgásjavítók. Ezeknek a jó beállításairól a TV márkád Topic-jában kellene érdeklődni. De ha USB-s winyóról közvetlenül lejátszva ugyanazokat az anyagokat nincsenek ilyen gondok, és az összes képbeállítása a TV-nek megegyezik a forrásokhoz, akkor lehet nem sokat tehetsz. Eléggé esélyes, hogy a nem megfelelő kadencia helyességgel van a gond.

[ Szerkesztve ]

(#73177) Ijk válasza SunMount3r (#73176) üzenetére


Ijk
nagyúr

Kodi-t használok. Írták hogy beépített lejátszó csak 60Hz-et tud és ezzel bűvészkedik a cinemotion is hogy ne akadjon. Innentől kezdve akárhogy nézem külső forrás kell neki, amit a Vten el is lát, de FHD SDR a korlátja, sima 4k-nál már eldobja a képet nekem bármilyen kábellel próbáltam.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#73178) Zotyipotyi válasza Zotyipotyi (#73152) üzenetére


Zotyipotyi
csendes tag

Erre valaki esetleg?

(#73179) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Van egy nvidia Shield TV 2019-em (az olcsóbb cső verzió). Az a helyzet, hogy még nem tudtam teljesen testreszabni, mindent beálltani, de épp ez vele a problémám. Kb. 1 napot ott kéne ülnöm, hogy mindent az igényeimnek megfelelően beállítsak, KODI stb. Feleségem meg azt sem tudja, mit hogyan, ha használni akarná. Egyszerűen nincs erre időm, és idegzetem. Kiakasztanak olyan apróságok, hogy pl. Kodi-ban be vannak olvasva médiatárba a Filmek, Sorozatok, de mégsem találtam meg pl. a Matrix 4-et. Videók mappából kellett úgymond manuálisan tallóznom. Ha meg megállítom, és 5 perc múlva visszamegyek a TV-hez, a Shield háttérképe (képernyővédő?) van ott, és ha visszatérek, nem tudja onnan folytatni, ahol abbahagytam, előről kezdi, szóval tekergetni kell. Valószínű ez mind KODI beállítás kérdése, de épp ez a bajom. Túl részletes, aprólékos, én mondhatni a Plug&Play dolgok híve vagyok. Emiatt gondolkodom most, hogy lecserélem egy Zidoo Z9X-re. Shield előtt egy X8-am volt, szeretem a user interface-t, sokat tényleg nem kell vele mókolni, tök jól működött a Home Theater része (ami a médiatár úgymond), ill. a Media Center (=file kezelő) is tök jó volt, egyszerű. Ssaját lejátszó is szuper, nem kellett azon agyalni, hogy most vajon melyik lejátszó vált frekit, stb stb. Csak ne kerülne kb. 2x annyiba, mint amennyiért a Shield-et vettem :( Van, amiben a Z9X "rosszabb", mint a Shield? Netfliexet nézünk néha, de mondjuk az a TV-n is van (csak a HD hangok/Atmos miatt szoktam a lejátszóról indítani).

(#73180) SunMount3r válasza Ijk (#73177) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ha a Kodi-t a TV-n használod és alapból nem megy a kadencivaváltás, akkor valószínűleg azzal sem fog. De elég ritka is, hogy bármilyen TV-n jó lenne a Kodi erre, nincs rájuk optimalizálva. A VTEN meg nem tudom milyen típus, de még ha valamelyik 4K verzió is, akkor is lehet, hogy csak 1.4-es HDMI kimenete van (valami ilyesmi rémlik), ami meg csak max. 4K / 30Hz-ig adna képet. Ebben az esetben pl. azt lehetne megpróbálni, hogy az alap kimenetet 60Hz helyett 4K / 30Hz-re állítod be. A legtöbb film fps-e ugye úgyis ez alatt van. Bár akkor elvileg gyárilag nem is kellene olyan beállításnak lennie benni, hogy 4K / 60Hz, úgyhogy lehet ezt feleslegesen írom... De ha akkor pl. a 30Hz az alap, akkor esetleg 25, vagy 24Hz-re állítani. Lehet a TV nem tud 4K-n fogadni bizonyos frekvenciákat pl.

[ Szerkesztve ]

(#73181) Ijk válasza SunMount3r (#73180) üzenetére


Ijk
nagyúr

Nem fog, összes appot 60hz-re állítja.
Vten valamiért semmilyen 4k-s képfrissítéssel nem megy, 30hz a max, de 25, 24Hz-en sem akar. Menü megy, de ha elindítok egy 4k tartalmat újraindul.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#73182) Gabesz87 válasza Gabesz87 (#73179) üzenetére


Gabesz87
addikt

Hasonló árban van mondjuk a Dune HD Real Vision 4K is. Melyik jobb? EZ vagy a Z9X?

(#73183) PishT válasza Zotyipotyi (#73152) üzenetére


PishT
tag

jó lehet az amazon, ha csak streamingre kell. vagy még 20k alatt van a Xiaomi Mi TV Stick is.

(#73184) zseko válasza blakey (#73175) üzenetére


zseko
veterán

A HBO Max nem bizonytalan, egyáltalán nem hajlandó 960x408-nál nagyobb felbontásban menni.

Ha ezt tudja a beépített Silk böngészőből a Youtube akadásmentesen, stabilan percekig, akkor szerintem valószínűleg nem nálam van a gond, hanem a HBO Max-al:

4K beállítás, nincs frame dropping, 43Mbps. Hosszabb távon lemegy 20Mbps-ig, gondolom mikor hogy bufferel, de sem akadás, sem röccenés, sem megállás nincs. A netem stabil, szerintem, egy-két ritka esettől eltekintve, sosem mértem még 45Mbps alatt sebességet, a letöltések is stabilan, órákon át jönnek Steamről annyival amennyit bír a net.

HR24.hu

(#73185) blakey válasza zseko (#73184) üzenetére


blakey
titán

Nézz körül a fórumon, más topikokban, nagyon sok felhasználónál előjön ilyen-olyan probléma platformtól függetlenül, ezért bizonytalan, mi felhasználók vagyunk a tesztelők. Nálam megy a 4K, de az rajtad nem segít (HBO Max apk, Fire TV Stick 4K Max):

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73186) zseko válasza blakey (#73185) üzenetére


zseko
veterán

Én csak azt nem értem hogy miért nem hajlandó még 720p-ben sem menni. Fix 960x408-as felbontással fut a Stick-en, pedig rendes fullhd-s tévével is próbáltam. Na meg ugye a pc-s böngésző, ott is csak 720p a maximum, és az, amennyire tudom, kivétel nélkül mindenkinél.

De amíg Kodiból megy az 1080p addig különösebben nem izgat, mivel nincs 4k-s megjelenítőm, max csak így társalgás szintjén.

HR24.hu

(#73187) blakey válasza zseko (#73186) üzenetére


blakey
titán

Mert sz@r az app (ezáltal platformtól függetlenül bizonytalan a viselkedése), nincs normálisan megcsinálva, hogy megfelelően kezelje a megjelenítőt és a hálózatot. Nálam nincs korlátozva a felbontás és a net is bőven elég, így van ideje és "tere", hogy a maximumon menjen, nálad 1080p és 50Mbps, ez a kettő lehet, hogy elég ahhoz, hogy az egész app rosszul működjön.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73188) Joshi válasza zseko (#73184) üzenetére


Joshi
titán

Ezt az infósávot milyen lejátszóról nézitek?

(#73189) blakey válasza Joshi (#73188) üzenetére


blakey
titán

Fire OS

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73190) Joshi válasza blakey (#73189) üzenetére


Joshi
titán

Amazon Fire Stick 4K? És ott hogy lehet előcsalogatni?

(#73191) blakey válasza Joshi (#73190) üzenetére


blakey
titán

"developer tools menu" app az áruházból.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73192) Joshi válasza blakey (#73191) üzenetére


Joshi
titán

:R

(#73193) tomp válasza blakey (#73187) üzenetére


tomp
félisten

A hálózatot nálam is furcsán kezeli. Most minden streaming szolgáltatást a TV-n mobilnetről tolom(csak dísznek van most 1000-es koax net...) és szemre csak az HBO Max nem megy el 4K felbontásig!
Android TV-s app. Látszólag megáll fullHD-nál mert ha kábelnetet kap máris jobb lesz a kép igaz 5perc elteltével megáll "Hálózati hiba" üzenettel.
Netflix, AppleTV appban a mozifilmek és a Play Movies tökéletesen felmegy 4K-ra. Sőt a Play Movies 30-50Mbps között bufferel. Nem zavarja, hogy mobilnet.
Pl Play Movies Tenet 4K: 30GB
HBO Max Matrix 4: 14GB
A 2 film hossza között 2perc van.

(#73194) Joshi válasza blakey (#73187) üzenetére


Joshi
titán

Megnéztem a monitoring app-al, és lövésem sincs mi lehet a baja az HBO Max-nek. :F

(#73195) djnice


djnice
veterán

Egy kis érdekesség a Zappiti-ről: [link]

(#73196) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Gondolom slágerkérdéssel jövök közétek:

Eddig az Hbo Go-t Ps3 konzolról tudtam megoldani de az kuka lett, Philips Tv kiesik mivel Saphi rendszer fut rajta (50PUS6504) , Xbox Series X konzolon van applikáció de az is még dadog (Digis 1000-es net +
mTp-Link Archer C5 Ac1200 V4 routerem van) Lan hálózaton szinte csak SD minőséget kapok 5Ghz WiFi kapcsolat esetén beletekerésekkel tud használható lenni valamennyire.

Így hát keresnék valami okos kütyüt a Tvbe vagy a Tv mellé. Az hogy médialejátszó is legyen az nem elsődleges számomra. Totális homály számomra az eszközök tudása és fajtája.

Például nem tudom hogy az Amazonos Fire Stickek közül is miért van többféle 4K verzió és hogy mely lenne számomra okés.

Igazából amire kellene:
Hbo Max és Amazon Prime Video lejátszás lehetőség szerint 4K felbontásban, Netflix és majdani Disney+ támogatás.
Keret maximum 25000 forint és használt, jó állapotú is lehet.

Köszi előre is a segítségért!

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#73197) blakey válasza Bogyi007 (#73196) üzenetére


blakey
titán

Más rendszereken is előjönnek a problémák HBO Max esetében. A helyedben megvárnám, hogy az X-re is jöjjön javítás, szerintem értelmetlen egy másik eszközt is venni amivel szintén probléma lehet.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#73198) Bogyi007 válasza blakey (#73197) üzenetére


Bogyi007
veterán

Ebben igazad lehet, de jó lenne a Boxot kívánni a képletből, elég lenne ha a Tv és esetleg egy külső célhardver menne külön.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#73199) Balli


Balli
őstag

Sziasztok! Adott egy Sony Bravia Tv, és Synology DS409 NAS. A Sony jópár 4k tartalmat képes volt gond nélkül lejátszani, viszont sokat nem, illetve van amelyiket szaggatva játszik le, ezért keresnek egy lejátszót ami megbírkózik minden 4k tartalommal gond nélkül. Ehhez mit ajánlotok? Illetve a NAS nem lehet szűk keresztmetszet? Már nagyon régi modell, Sebességadatok a gyártó szerint Windows alatt SMB-t használva: írás: 37,94 MB/másodperc,olvasás: 55,68 MB/másodperc. NAS specifikáció: [link]

Athens 2004

(#73200) Multibit válasza Balli (#73199) üzenetére


Multibit
veterán

Ha a NAS csak adatforrás, akkor nem lesz baj vele. Ha Plexelsz és transzkódolnia kéne, na, az már mission impossible. A lényeg, hogy legyen egy jó lejátszód.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.