Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67151) manu75 válasza SunMount3r (#67149) üzenetére


manu75
aktív tag

Köszönöm :R és junkpodnak is a segítségeteket. Telepített valamit mikor bepipáltam és jó lett elérem a pc-t vele. Nagyon hálás vagyok. Nem akarok telhetetlen lenni arra lehet megoldás, hogy a pc-ről újra lássam a lejátszóra kötött merevlemezt? Nem nagy gond, mert néha leszerelem ha kell csak hátha.

(#67152) univerzita válasza ssgt1981 (#67150) üzenetére


univerzita
addikt

Médialejátszóhoz nem kell a plex. Legtöbnek van saját beépített lejátszó.Vagy teszel fel Koditt,ZDMC -t. Én Zidoot használok. Meg esetleg fontos lehet hogy a TV-d támogat DV-t.

[ Szerkesztve ]

(#67153) blakey válasza univerzita (#67152) üzenetére


blakey
titán

Nem csak lejátszáshoz jó a Plex, aadatbázisnak is kiváló. Plex/Emby az adatbázis és Kodi/MrMC/Infuse meg ugye a saját klienseik is lehetnek a lejátszók. Tehát a Plex/Emby nem csak lejátszóként lehet jó, tehát igenis, médialejátszóhoz nagyon jó egy ilyen adatbázis. Használom a legnagyobb megelégedéssel, Kodival vagy forkjával sem kell vacakolnom, hogy jó legyen az adatbázis, szépen egy helyen van minden és minden eszközön ugyanazt érem el.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#67154) univerzita válasza blakey (#67153) üzenetére


univerzita
addikt

Értem,és elnézést a fórumtársunktól hogy rosszul informáltam.

(#67155) SunMount3r válasza manu75 (#67151) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ez már hálózati kérdés, van ennek is Topic-ja, de szerintem ha az összes SMB-re vonatkozó dolgot bepipáltad, akkor "fordított irányban" is érvényesnek kell lennie. Próbál újra indítani mind két gépet, a Windows Hálózat kezelőjében pedig a "Hálózati felderítés" legyen bekapcsolva. Próbálkozhatsz még Total Commander-ben is a meghajtóknál a Network részt kiválasztva. Lehet még az is, hogy a két gépet egy Munkacsoport-ba (Workgroup-ba) kell rakni. És ajánlott fix ip címet kiosztani a router-edben mindkettőnek. Ill, lehet még tűzfal beállítás gond is, ha blokkol valamit. De az biztos, ha oda működik, akkor vissza is működni fog valahogy.

[ Szerkesztve ]

(#67156) ssgt1981 válasza univerzita (#67154) üzenetére


ssgt1981
senior tag

Köszi szépen a válaszokat. Elsősorban az adatbázis miatt kellene a Plex. Konkrétan milyen lejátszó jöhetne nekem szóba?

(#67157) migabi24


migabi24
nagyúr

Szeretek Youtube-ról zenét hallgatni, van egy komoly sztereó rendszerem amire jelenleg egy Samsung smart tv küldi optikán a hangot, gondolkodok rajta, hogy érdemes volna-e más forrás után nézni, lehetne-e mégjob hangot kinyerni egy ilyen médialejátszóbol valakinek van tapasztalata a témába?

(#67158) SunMount3r válasza migabi24 (#67157) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Talán egy Hi-Fi Berry jobb eredményt hozna, azt telóról lehetne vezérelni is, de hogy a hozzá való rendszerek közül melyik tud YouTube-ról stream-elni azt talán mások jobban tudják.

(#67159) migabi24 válasza SunMount3r (#67158) üzenetére


migabi24
nagyúr

Ja azt nem írtam, hogy kép is kell, csak a hangból szeretném a maxot kapni

(#67160) YxVs


YxVs
senior tag

S905X lejátszóval CE alatt is full kiégeti a lovak mögötti hátteret. Full fehér a kép. LG B8 oled. DTM-et is ki-bekapcsolgattam, de ugyanaz. LG belső lejátszóval ok.
Nem úgy volt, hogy CE-vel jó a HDR 10?

(#67161) Szatura


Szatura
tag

Sziasztok
Mindenevő, dobozból kiveszem, külső merevlemezt csatlakoztatom és használom média lejátszóra lenne szükség, virágboltos UHD HDR tartalmak lejátszására.
Ajánlanátok ezt-azt?
Köszönöm

(#67162) djnice válasza YxVs (#67160) üzenetére


djnice
veterán

Az előző gen. még nem küldi ki rendesen a metaadatokat, csak az S905X2, X3, S922X.

(#67163) SunMount3r válasza SunMount3r (#67158) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Out-of-the Box csak a Zidoo lejátszói közözz vannak amiknek az átlagostól jobb DAC-juk van (analóg kimenet esetén) és nem vágják szét a CD minőségű zenék mintavételezését Android alatt SPDIF-en sem (ha nagyon számít a minőség). De ezek baromi drágák. (Az olcsóbb Z9S-en és Z10-en is fapados DAC és analóg kimenet van, de a többi érvényes rájuk).

Mókolósból talán az Amlogic vonal CE-vel és egy normálisabb külső DAC-al (USB-s hangkártyával) megoldás lehet, de CE alatt a YT egy kicsit más, mint azt Android-on megszokhattad. De ott van még ezeknek a Box-oknak az Android-os része, egy külső hangkártya talán oda is megoldás lehet, de szerintem ez az átsapmler-ezés alapból ott nem kerülhető ki (44.1kHz-et átkonvertálja 48-ra és néha a 24bit-et 16bit-re, ez egy alap Android-os limitáció, kevés eszköz/gyártó van ahol ez ki van javítva). Lehet egy jobb hangkártya esetén ez nem is számítana annyira, de egy audiophil mély vizes szaki biztos a falnak menne a gondolatától is :D ...

Summázva: A legolcsóbb és már legjobb megoldás egy Z9S + valami jobb külső hangkártya lenne. Ezekről a Zidoo és a DAC-os Topic-okban érdeklődj, hogy merre meddig.

[ Szerkesztve ]

(#67164) migabi24 válasza SunMount3r (#67163) üzenetére


migabi24
nagyúr

Félreérthető voltam a jó hifibe a dac is benne van, tehát csak jobb jel kell, jó lenne ha olyan írna akinek saját tapasztalata van ez ügyben, agyalni én is tudok😁

(#67165) evitiguF válasza djnice (#66978) üzenetére


evitiguF
senior tag

töröltem, elolvastam még egyszer, és értelmeztem

[ Szerkesztve ]

(#67166) SunMount3r válasza migabi24 (#67164) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Ja, hogy ezt te már mind tudtad? Bocs...

(#67167) manu75 válasza SunMount3r (#67155) üzenetére


manu75
aktív tag

Most délután volt időm újra bekapcsoltam és oda vissza működik minden, úgy látszik még egy újraindítás elég volt. Még egyszer köszönöm.

(#67168) migabi24 válasza SunMount3r (#67166) üzenetére


migabi24
nagyúr

Tudás van csak tapasztalat nincs, nem szeretnék találomra vásárolni, mert másra nem használnám, szóval még mindig reménykedem, hogy valaki hasonló cipőbe járt már itt, vagy esetleg ha valakinek van rendes hifije, médialejátszója, okos tv és optikai kábel az azonnal tudna nekem válaszolni van-e különbség a kimenetek közt, nem akartalak megsérteni :R lehet kicsit nyers voltam elnézést :B

(#67169) SunMount3r válasza migabi24 (#67168) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Még SPDIF kimenetek esetén is lehet különbség, főleg a TV-k és az ilyen "megfizethető" Android-os lejátszók esetén lehetne írni, van ezeknél sokkal jobb elektronikájú is. Amit az Android-ról írtam pedig nem találgatás. Ha Android-os az okos TV-d akkor valszeg ugyanez érvényes rá. És mivel a legtöbb lejátszó ezekbe esik, más opció tehát nem nagyon van a hangkártyán kívül IMO, a hangkártyának pedig lehet ugyan úgy optikai kimenete is. Szerintem ezeket mind jó tudni hozzá, még akkor is, ha csak később fog valaki valami konkrétat írni és összevetni azzal. De írtam, hogy a Zidoo-sokat megkérdezheted, hogy mik a tapasztalatuk pl. konkrétan a Z9S vs TV optikai kimenetének minősége tekintetében.

(#67170) univerzita válasza migabi24 (#67168) üzenetére


univerzita
addikt

Nemtudom mire gondolsz. A TV kiküdi a zenét FLAC formátumba Is?

(#67171) evitiguF válasza djnice (#66978) üzenetére


evitiguF
senior tag

Mégiscsak felteszem itt a kérdést, hátha Te, vagy valaki más meg tudja erősíteni/cáfolni.

Kodi topikban [érdeklődtem] és alatta azt a választ kaptam, hogy android alapú TV nem tud jól együtt működni a Kodival, így nem vált megfelelő képméretre és frekvenciára, illetve nem tud kadenciahelyes lejátszást.
Viszont a TV Boxok igen.

Kérdésem az lenne, hogy az nVidia Shield TV Pro illetve az S905X3+CoreELEC ezeket rendesen tudja kezelni?
Az összefoglaló táblázat szerint igen.

Főleg a 4K HDR kezelés érdekelne, hogy azok rendben mentek-e. Kodi is azt a felbontást jelezte vissza?

[ Szerkesztve ]

(#67172) migabi24 válasza univerzita (#67170) üzenetére


migabi24
nagyúr

Youtube-ról beszéltünk

(#67173) djnice válasza evitiguF (#67171) üzenetére


djnice
veterán

Igen, mindkét opció jó, az Nvidia-t akkor érdemes választani, ha Dolby Vision is kell.

(#67174) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Sziasztok!

A Beelink Mini lejátszót néztem ki az X96 utódjának, mivel lesz új TV 4K HDR lejátszással.

Szerintetek erre a célra megfelelő, vinni fog mindent gond nélkül? Coreeleccel szeretném majd használni mint az X96-ot is.

Vagy esetleg felesleges a beelink miatt a felár és vegyek vmi noname-t ugyanezzel a chipsettel(S905X3)? Ha igen linkelnétek valamit fontos a gigabites lan.

:R

(#67175) Dani0504


Dani0504
tag

Sziasztok!

Olyan médialejátszót keresek, ami kicsomagolok és használom. Max egy Vlc-t vagy valami lejátszót telepítek és kész.
Utánaolvastam több topicban is, de mindenhol azt olvasom, hogy ezt telepítsd, azt telepítsd. Ilyen rendszer olyan rendszer. Rájöttem, hogy erre nem vágyom.
Amit szeretnék, hogy kezelje a külső HDD-t 4TB(WD külső tápos), 4K működjön. Későbbiekben szeretném, ha a kiépítésre kerülő Nas-sal tudna dolgozni.

Éljen az egyszerűség!

Köszi, pacsi! :)

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67176) kezo0 válasza Dani0504 (#67175) üzenetére


kezo0
addikt

Szia,
szerintem manapság bármilyen műszaki cikket veszel, legyen az egy okostévé, egy házimozi-erősítő, vagy akár csak egy közepes tudású karos kávéfőző, azt az első használat előtt alaposan be kell állítani, hogy úgy működjön, ahogy te szeretnéd. Persze használhatod azt a kávéfőzőt úgy is, hogy az első bekapcsolás után rögtön főzöl vele egy kávét, csak a végeredmény valószínűleg szar lesz. :) Hát így van ez a médialejátszókkal is. Nem bonyolultabb beállítani őket, mint a tévét az első használat előtt, de meg kell tenni. A NAS-t se fogja látni, ha nem állítod be, hogy lássa a NAS-t, de ezt is csak egyszer kell majd megtenni, szóval ne félj tőle.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#67177) Dani0504 válasza kezo0 (#67176) üzenetére


Dani0504
tag

Őszintén valahogy ez a coreelec és libreelec-kel való molyolás az ami "nem tetszik". Nem értek annyira hozzá, hogy örömmel nekiálljak.
A beállítás az egy dolog, mindent finomhangolni kell vétel után, de nem újrahúzni rajta egy komplett rendszert, mert nem tetszik ami rajta van/ nem működik jól. Minek is veszem meg, ha még nekem kell helyre rakni a dolgokat? :F
Remélem így érthetőbben leírtam, hogy mire is gondoltam.

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67178) kezo0 válasza Dani0504 (#67177) üzenetére


kezo0
addikt

Értettem én, hogy erre gondolsz, de hidd el, ez az „újrahúzás” nem bonyolultabb, mint a meglévő rendszer beállítása. Ráadásul a meglévő rendszerhez (ami többnyire valamilyen Android verzió) is szoktak érkezni időnként firmware upgrade-ek, amiket azért többnyire érdemes ráereszteni a boxra – ahogy egy mobiltelefonra is szokás.
Az ominózus „újrahúzás” pedig csak annyi, hogy letöltesz egy fájlt, azt rámásolod egy sd-kártyára, a kártyát meg bedugod a boxba, és úgy indítod el a boxot, a többi megy magától. Végeredményként pedig lesz egy MÁSIK rendszered is a lejátszón az eredeti MELLETT, és nem helyette. Aztán bármikor választhatsz, hogy épp melyiket szeretnéd használni. Biztos van, amihez az Android jobb, de azt eredetileg elsődlegesen nem médialejátszásra fejlesztették ki.
Ettől függetlenül, ha bizonyos dolgokra nem vagy kényes, a gyári Android rendszerrel is meg tudsz majd nézni filmeket, ahogy azt rengetegen teszik, akik ilyen boxokat vásárolnak a világban. Te viszont abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy e fórum látogatójaként birtokában vagy az infónak, hogy egy minimális mókolással lehet az a filmnézés még nagyobb élmény is. :) De persze te döntesz.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#67179) Dani0504 válasza kezo0 (#67178) üzenetére


Dani0504
tag

Tehát, ha jól értelmezem, olyan, mintha egy virtuális gépet futtatnék az sd kártyáról az androidon, annyi különbséggel, hogy itt már bootolás az sd kártyáról történik. Amennyiben ez így van már nem tűnik vészesnek a dolog. Ennél bonyolultabbra gondoltam, de ezért is írtam, hogy elvesztem a topicok között... :)

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67180) Phülöp válasza Dani0504 (#67179) üzenetére


Phülöp
addikt

Igazából még ennél is egyszerűbb: sima dual boot, a kártyán az egyik, a gép belső háttértárján meg a másik.
Ha nincs bent kártya, akkor az android indul. Ha van bent kártya, akkor a Coreelec indul.
A Coreelec kilépés menüjében külön menüpont a reboot a gyári rendszerrel - így tudsz váltani.

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#67181) Dani0504 válasza Phülöp (#67180) üzenetére


Dani0504
tag

Így már világos és egész egyszerűnek tűnik. Köszönöm, a számomra is érthető és egyszerű választ! :D
Na szóval akkor milyen gépet is érdemes választanom? :F

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67182) djnice válasza SzlobiG (#67174) üzenetére


djnice
veterán

X96 Max+ 4/32 is ugyanolyan jó lesz: [link]
Dani0504: Neked is.

(#67183) evitiguF válasza djnice (#67173) üzenetére


evitiguF
senior tag

Köszönöm!
a TV nem DV képes, így meg is van a választás.

bemásolom ide is, hátha itt kapok is rá választ:

Sziasztok,
X96 Max+ (Max plus - S905x3) esetén hogy 4/32-es vagy hogy 4/64-es az mit befolyásol?
Naívként a 64-es választanám, "mert az nagyobb..." és csak egy ezressel drágább, de ha azzal nagyobb a szívás, mert kevésbé támogatott vagy egyéb gondok vannak vele, akkor maradnék a 4/32 mellett.

[link] - ez jó választás, vagy mire kell figyelni?

4K HDR filmek lejátszására és HD hangok erősítő felé átengedésére lenne használva.
Lejátszás USB-ről, vagy külső USB-s merevlemezről.
És ahogy itt a fórumban is ajánlják, CoreELEC-el szeretném használni, hogy a Kodi megfelelően működjön.

na az előző hozzászólást kb egyszerre írtuk, így meg is kaptam a választ!

Köszi ismét! :R :R

[ Szerkesztve ]

(#67184) SunMount3r válasza evitiguF (#67183) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Az csak a belső memória mérete és kb. semmit nem befolyásol, CE alatt főleg nem. Android alatt lenne jelentősége, ha olyan nagyon sok app-ot akarnál rátelepíteni, ezt te tudod majd, de hétköznapibb használatra bőven elég a 32GB is. A másik szám (4GB) viszont a RAM mérete, ez is csak Android alatt fontos, de ide szerintem elkél legalább ennyi (és több se nagyon kell).

(#67185) YxVs válasza djnice (#67182) üzenetére


YxVs
senior tag

Ha már S905X3, akkor az X96 Max+ és Air között mi a különbség?
Ha jól látom az Air-nek 3 USB csatija van, a Max+nak pedig csak kettő.

(#67186) Szatura válasza Szatura (#67161) üzenetére


Szatura
tag

Ok....himedia , zidoo, x96 vagy beelink?
Ezek közül melyik típus ami külső merevlemezről UHD HDR tartalmak mellett hosszabb távon megbízható egy drágább oled tv kiszolgálására?

(#67187) junkpod válasza migabi24 (#67164) üzenetére


junkpod
nagyúr

YouTube nem küld konstans stream minőséget és még a legjobb hangja sem hifi minőségű.

Box's don't touch!

(#67188) migabi24 válasza junkpod (#67187) üzenetére


migabi24
nagyúr

Szerinted, nálam piszok jól szól, amiket hallgatok csak full hd vagy 4k, hatalmas térrel és érzelemmel ahogy kell, neked kéne egyszer egy rendes cuccon meghallgatni mit lehet kihozni a szarnak kikiáltott youtube-ból, és megváltozna a véleményed ;)

[ Szerkesztve ]

(#67189) junkpod válasza Dani0504 (#67175) üzenetére


junkpod
nagyúr

Asztali BD player.
Éljen az egyszerűség.
Köszi, pacsi.

UI.
Neked és a többi lelkes topiklakonak: lejárt a viragbolti filmlejatszok aranykora amikor piaci cégek éltek meg abból, hogy kalóz filmek lejátszására alkalmas videólejátszót terveztek és árultak.
A legális fejlesztések a streaming-re történnek.

Ha maradsz a viragbolti forrasoknal akkor bizony ezt-azt telepíteni kell. A manapság erre a célra való boxok egy korlátozott képességű htpc-nek felelnek meg. Videóban és hangban hozzák a majdnem maximumot, streaming-re is képesek többé kevésbé (bár ez küzdelmes, a szolgáltatók ezt nem szeretik).
Erre most a bármilyen Elec támogatású boxok a legjobbak: kapsz egy jó hardvert amire telepíteni kell egy új oprendszert kb fillérekért.

Vagy elfogadjatok ezt vagy nem, de ez a valóság.
Ezért nem értem, hogy sokan jönnek a "nem akarok telepíteni vagy mokolni" kéréssel, de közben torrenteznek, feliratokat töltenek le külön, masolgatjak a gigabajtokat hdd-k között...
Egy stabil Coreelec maximálisan kiszolgálja a mindennapi házimozi élményt meg a legkomolyabb megjelenítő és hangrendszer esetén is.

Box's don't touch!

(#67190) ctrlaltdel13 válasza migabi24 (#67188) üzenetére


ctrlaltdel13
őstag

A full hd, és 4k az milyen zenei formátum?
Nem ismerem.

(#67191) junkpod válasza migabi24 (#67188) üzenetére


junkpod
nagyúr

Nem írtam még csak hasonlót sem mint ahogy te indulatosan fogalmaztál.
Technológia tényt írtam le. A YouTube csak tömörített formátumban stream-el, aminek a minőségi szintjét autorikus módon saját maga dönti el az aktuális stream kapacitások és a lejátszó hardver függvényében és még legjobb esetben sem lesz hifi minőségű.

A másik felvetésére válaszolva: nem hifistanak mindennapi zene elvezetre ez is teljesen alkalmas, végtelen számú zene számot tartalmazó gyűjteménnyel. Én is minden nap használom. Sőt yt music előfizetésem is van, autóban telefonról bt-n keresztül is használom élvezettel (pedig ez már tényleg többszörösen hátrányos konfiguráció zene szempontjából...)

Szóval nem írtam olyat amit te olvastál.

Box's don't touch!

(#67192) junkpod válasza SunMount3r (#67184) üzenetére


junkpod
nagyúr

Egy kicsit árnyaltabb a kép, nem baj a több háttértár, egy belső memóriában futó, felezos módszerrel telepített coreelec esetén jó lehet a több háttértár.

Box's don't touch!

(#67193) djnice válasza junkpod (#67189) üzenetére


djnice
veterán

"Vagy elfogadjatok ezt vagy nem, de ez a valóság."
Ezt már csak pár, megrögzött hívő nem fogadja el, de ők is csak addig, amíg ki nem próbálják (persze direkt nem fogják).
Ezért is ajánlottam fel annak aki kéri, hogy elküldöm ingyen az én boxomat tesztre.

(#67194) SzlobiG válasza djnice (#67182) üzenetére


SzlobiG
félisten

:R

(#67195) Jegesmaci81 válasza migabi24 (#67188) üzenetére


Jegesmaci81
aktív tag

Na neee!!! Most már kiváncsi vagyok hogy mivel szól olyan szenzációsan a YouTube! :W

(#67196) univerzita válasza migabi24 (#67188) üzenetére


univerzita
addikt

Először ennézést kérek tőled és azoktól is akik olvasni fogják a hozzászólásomat a helyesírási hibákért. Én elhiszem hogy a You Tube erősítőn keresztűl jól szól. De csak a TV hanjához képest. Most néztem a számítógépen hogy mijen a hang minőség de sehol nem találtam. Na most egy hang rendszer annyira szólhat jól amennyire a leggyöngébb ,, láncszem " engedi. Én elhiszem hogy nagyon jó a rendszered( nem írtad hogy sztereó vagy töbcsatornás) de nálad a leggyöngébb láncsem a forrás( You Tube.)Felesleges beruháznod egy média lejátszóra.De! ha tobcsatornás rendszer van ( vagy lesz) akkor bizony már megéri.Mivel optikán csak ( veszteség mentes és tobcsatornás DD,DTS) megy átt akkor a igazi koncert felvételekre kell a média player( főleg a DTS-MA) hangzáshoz. No itt már van hangzás( dinamika,térhatás stb.) Tudom most a hifisták megköveznek. Van több felvételem( Duran DuranACDC,Pink stb.) . Nos ezeknek a minőségit nem hiszem hogy megkapod ott.Csak ennyit ( még egyszer a helyesírásért elnézést.)

(#67197) Dani0504 válasza junkpod (#67189) üzenetére


Dani0504
tag

Ezzel abszolút egyetértek, a világ változik. A fizetni nem akarók kreativitása pedig újabb csúcsokat dönt. :DD AZ asztali BD lejátszó sajnos nem alternatíva, mert ez a drága jó Sony lejátszónk egyben az erősítője is a házimozinak.
Véleményem szerint nem egy kategória a torrentezés és a mókolás.

Amúgy mióta felvilágosított kezo0 és Phülöp azóta nem tartok a Coreelec-től.

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67198) Beni2360 válasza Dani0504 (#67179) üzenetére


Beni2360
félisten

Na itt van egy szerény bemutató videóm a CE kiírásra.
Én évek óta így csinálom és 65 éves fejjel kezdtem bele.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#67199) Dani0504 válasza Beni2360 (#67198) üzenetére


Dani0504
tag

:R

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#67200) junkpod válasza Beni2360 (#67198) üzenetére


junkpod
nagyúr

ok, de ez nem érve, mert te sokkal tech-okosabb vagy mint az átlag 65 éves :)

Box's don't touch!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.