Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56101) T_Stark válasza jas39 (#56099) üzenetére


T_Stark
őstag

Zidoo-nak is van sajátja.

(#56102) junkpod válasza Joshi (#56100) üzenetére


junkpod
nagyúr

Egy picivel több bug volt felsorolva... És úgy tűnt, hogy komoly esély nincs a javításokra...
Szerintem ami hibát nem javít a gyártó 1 éven belül az már soha nem lesz jó.
Amúgy ha minőségi anyagot nézel az 99% feliratos, ha elég a rosszabb minőségű valakinek akkor nézzen szinkronosat, de akkor meg már mindegy a lejátszó minősége:)

[ Szerkesztve ]

Box's don't touch!

(#56103) synar


synar
őstag

Mostanában projektorhoz Raspberry Pi 2-t használtam hálózati médialejátszónak Kodi-val, HDMI-s erősítőn keresztül ment a kép és a hang is. Történt, hogy a kiváló Onkyo NR609 AVR erősítőm megadta magát és vidéki révén macerás és drága lenne a javíttatása, ezért gyorsan vettem egy Denon AVR-1306-t, amin nincs HDMI a digitális hangok fogadására. Az RPi előtt használtam egy Androidos M8s boxot, de azt már eladtam, így nem volt más választásom, előkerestem az évek óta fiókban pihenő, már nyugdíjazott Egreat R6s lejátszómat, hogy legalább optikai kábelen tudjam a HD hangokat is továbbítani. Ezt a készüléket eddig projektoron még nem próbáltam, így nagyon meglepett a kép minősége, ami jóval dinamikusabb és élesebb, mint a korábbi két Kodi-s lejátszó esetében volt, valamint a mozgás is sokkal folyamatosabb. Úgy tudom, hogy itt az Egreat még hardveresen oldotta meg a kódolást, talán ezért lehet ez a szembetűnő különbség. Csak sajnos mivel nem mai készülék, már nincs rá támogatás és nagyon válogatós lett a formátumok tekintetében. Tudtok-e a ma kapható lejátszók közt hasonló minőségű készüléket ajánlani, van-e ilyen tapasztalat? Köszi a választ előre is.

[ Szerkesztve ]

(#56104) Patice válasza synar (#56103) üzenetére


Patice
Topikgazda

Optikán nem fog átmenni a HD hang. Ahhoz HDMI kell.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#56105) gippazoid


gippazoid
senior tag

Sziasztok!

WDTV Live box-om kezd kiöregedni. 2017.06.30-tól már a Youtube sem támogatja, de előfordul, hogy bizonyos filmeknél már nincs hang és nyilván nem ismer már minden video formátumot sem. 2008 körül vehettem, azóta nem vagyok képben a média lejtászók terén és ahogy olvasom, nagyot változott a világ errefelé azóta.

Klasszikus és fárasztó kérdésem, hogy az alábbi igényekhez milyen kütyüt vegyek?

1. Full HD buta TV-n néznék Full HD filmeket.
2. ASUS N18-as router-hez WiFi-n kellene kapcsolódni, minél gyorsabban és a router-hez kapcsolt HDD-ről lejátszani a filmeket. Ezt az ócska WDTV is tudja most. N-es 300-as WiFi már jó lenne.
3. Legyen LAN portja is, ha lehet, Gigabit-es
4. Legyen optikai audio kimenete, ha nem túl nagy kérés, de ha ez mára már kikopott és leginkább S/PDIF csatlakozósok a készülékek, hát akkor ez van.
5. USB csatlakozó HDD-nek
6. Normális támogatás (pl. a WDTV-n a beépített 8 app közül már csak a Youtube működik, de az sem sokáig már)
7. HDD tároló rekesz nem kell, ahogy TV tuner sem, meg ilyesmik.
8. HDMI kimenet kell :)
9. Normális, sötétben tapogatva is kezelhető távirányító (jól kitapinthatóan különböző play/pause és előre-hátra tekerő gombok)
10. A lehető legtöbb formátumot játssza le, ISO image-et is
11. Extra szolgáltatások közül a YouTube lenne az egyetlen ami fontos lehet. Bár ott is tapasztaltam, hogy a Youtube felismeri, hogy nem PC és bizonyos filmeket nem mutat meg erre hivatkozva, nem tudom, ezt valahogy ki lehet-e küszöbölni.
12. Ha az a véleményetek, hogy már megéri egy 4K-s modellbe beruházni, akkor esetleg jöhet, de a FHD TV-t most vettem, pár évig nem biztos, hogy cserélem, de sose lehet tudni. A család másik TV-je még HD Ready, ha megpurcan, akkor lehet 4K-s TV lesz helyette, akkor még jól jöhet. Ez az árkülönbségen is múlik.

Jó lenne, ha minél kisebb lenne. Alig van helyem az asztalon és a TV elé kell tennem, aminek a képébe csak akkor nem lóg be ha 5 cm-nél nem magasabb. Egy kis doboz méret lenne a legoptimálisabb, mint a WDTV Live.

Köszönöm előre is!

[ Szerkesztve ]

Gippazoid Novelties Inc.

(#56106) synar válasza Patice (#56104) üzenetére


synar
őstag

Ok lehet hogy rosszul fogalmaztam, Dolby Digital és DTS hangokra gondoltam, azt tudja az erősítő és az át is megy. (Az analóghoz képest már az is szinte HD :) )

(#56107) envagyok válasza synar (#56106) üzenetére


envagyok
veterán

Egy jó analóg hd-bb :)

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56108) synar válasza gippazoid (#56105) üzenetére


synar
őstag

YouTube-ot nekem úgy a legkénylemesebb nézni, hogy tableten böngészem a tartalmat és megosztom a hálózati médialejátszóra, sokkal egyszerűbb, mint a távirányítóval. KODI-nál a Yatse letászót használom vezérlésre tabletről így ott azt választom ki a megosztáshoz is. Az Egreat-nál az AllConnect vált be.

[ Szerkesztve ]

(#56109) kezo0 válasza junkpod (#56102) üzenetére


kezo0
addikt

Ugye ezt nem úgy érted, hogy ami szinkronos, annak eleve rosszabb a KÉPminősége is, mint a feliratos verziónak? Mert ez az állítás nem állja meg a helyét.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#56110) junkpod válasza kezo0 (#56109) üzenetére


junkpod
nagyúr

Csekély mértékű tapasztalatom szerint a magyar tartalmak általában kisebb bitratasok, hogy a méretük megfeleljen a hazai igenyeknek.
Igen, lehet a kép is gyengébb, de hang tuti...

Box's don't touch!

(#56111) blakey válasza junkpod (#56110) üzenetére


blakey
titán

Nem feltétlenül, a kép nem szenved semmilyen romlást, a hang az meg ugye olyan amilyen, nem minden esetben rosszabb és ugye kevés a magyar HD hang. Én nézek szinkronos és feliratos filmeket is, nem ilyen drasztikus a különbség, mint ahogy írod.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#56112) kezo0 válasza junkpod (#56110) üzenetére


kezo0
addikt

Szerintem a hazai igények éppolyan sokfélék, mint a nem hazaiak. Ha keresed, akkor az esetek többségében meg lehet találni azokat az anyagokat, amelyek csak a szinkronhangban térnek el az idegen nyelvű verziótól. Más kérdés, hogy a magyar hang általában tényleg gyengébb az eredetinél, ritka az olyan, ami sima DD 5.1-nél jobb. De ettől még a képet nem kell semmilyen módon lerontani az eredetihez képest, és ez nem is jellemző.

Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

(#56113) SunMount3r válasza djnice (#56068) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Nem mellesleg az Egreat-eknél is jelen van a cropp-olt 4K HDR "nyújtós" bug, mivel ugyan arra a chipset-re épülnek, mint a Himedia-k ez SDK szintű probléma és a Hisilicon-nak kell előbb javítani. A Himeida a hónap végére ígéri a javítást, de ez még nem jelent semmit.

[ Szerkesztve ]

(#56114) djnice válasza SunMount3r (#56113) üzenetére


djnice
veterán

Hát akkor 4K HDR-re nem marad más mint a Zidoo vagy az S905X.

(#56115) djnice válasza djnice (#56114) üzenetére


djnice
veterán

Pontosabban 4K HDR10-re, mert a sima HDR megy a Dune és a Popcorn lejátszóin is, igaz az nem sokat ér :D

(#56116) Gabesz87


Gabesz87
addikt

Tökre megörültem, mert a banggood-on van 55%-al olcsóbban Zidoo X8, mondom azonnal veszek is, de persze out of stock. :S Remélem lesz még.
Azt mondjátok már el légyszíves, hogy amúgy az OpenWRT (NAS) ami a specifikációknál van, mire jó? Gyakorlatilag arra, hogy NAS funkciót lát(hat) el?

[ Szerkesztve ]

(#56117) Haka


Haka
tag

Sziasztok,

Bocsi ha rossz fórumba írok, igazából nem találom a válaszaimat sehol sem. Már az is segítség lenne, ha valaki útba tudna irányítani hol tegyem fel a kérdést, de lehet jó helyen járok :)

A kérdésem a következő: miként lehet két külön tv adás jelet egy médialejátszón egyszerre nézni.
Egy ismerősömnek így van megoldva a tv-je, vagyis két külön parabolából kap egy-egy koaxot, amit egy 2 in x out elosztóba bedugva, egy koax kábellel rácsatlakoztat egy mediabox-ra, amin kapcsolgatással lehet választani a különböző jelek között.

Nekem is egy ilyen megoldásra lenne szükségem, azzal a különbséggel, hogy az egyik jel parabolából származna (UPC), míg a másik normál koaxon érkező digitális tv/internet szolgáltatás lenne.
Igazából nem sikerült találnom erről semmi konkrét információt a neten, miként működik ez és milyen lehetősgeim vannak.

Elsődleges kérdésem az lenne, megoldható-e ez, tehát egy koax érkezne minden tv-hez, ahol a mediaboxon keresztül lehetne választani melyiket akarom nézni.
Illetve amennyiben ez működik, akkor ugyanezen kábel (ahova beérkezik mindkét jel) tudom mediabox kihagyásával egyedül a kártyával tv-n keresztül fogni csak az egyik jelet?

Köszi!

(#56118) djnice válasza Haka (#56117) üzenetére


djnice
veterán

DVB-S2-t és DVB-C-t nem tudsz közösíteni 1 kábelre egyszerűen és olcsón.
Olyan médiabox vagy TV kell amiben 2 tuner van, 1 a műholdasnak, 1 pedig a kábelnek.
Vagy veszel egy combo tuneres enigma2 boxot és a hálózaton streamelteted az adást, klienseknek elég egy S905-ös box. Persze így egyszerre csak az 1 transzponderen lévőket lehet nézni.

[ Szerkesztve ]

(#56119) Haka válasza djnice (#56118) üzenetére


Haka
tag

Aha, és azt meg tudom tenni, hogy a tv előtt kezeljem ezt le?
Tehát belerakom a két jelet egy körbe és végül is a végponton azt veszem ki amit akarok? A megfelelő tunerrel?
Vagy esetleg ott elosztom a jelet és két eszközre dugom rá, ami külön hdmi-n megy a tv-be?

(#56120) Patice válasza Haka (#56117) üzenetére


Patice
Topikgazda

Vannak TV tuneres média boxok, de jellemzően csak egy fajta TV tunerrel.

Pl. Az ismerősödnek DVB-S (Stellite) TV tuneres média boxa van. A két antenna különböző frekiken veszi/továbbítja a jelet és ezeket mind tudja fogni a kütyüvel.

Neked egy DVS-S tuner kellene, a másikat nem tudtam pontosan belőni, hogy mi az a normál koaxon érkező digitális TV, de nagy valószínűséggel ehhez DVB-C tuner kell.

Ilyen kombinációt pedig nem nagyon láttam még.

Gyári médiaboxok DVB tunerrel pl. Wetek Play 2, vagy talán az igényedhez legközelebb álló VideoStrong K1 DVB változata.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#56121) Haka válasza Patice (#56120) üzenetére


Haka
tag

Na talán felfogom.
Tehát ezek a különböző típusú jelek más frequencián mennek, ezért szabadon összereszthetők, az elosztóban, és a másik oldalon, ha eljutnak egy tunnerig, akkor tv képpé alakíthatóak.

Tehát annyi a kérdés, milyen tuner van az eszközben.
És ha mondjuk a TV előtt ketté osztom és két eszközt raknék rá, akkor úgy is működne.

Ez így ok?

A TV-men van mindenféle tunner ami létezik manapság, akkor az lehet egyből kezeli is így a két rendszert.
(Mondjuk kártyaslot csak egy van)

(#56122) djnice válasza Haka (#56121) üzenetére


djnice
veterán

Nem ereszthetőek össze.
Egyik kábelen megy a DVB-S2, a másikon pedig a DVB-C.
2 tuneres médiabox vagy 2 tuneres TV kell hozzá amibe 2 kábel megy,

(#56123) SunMount3r válasza djnice (#56122) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

És ha a koax-os DVB-C-t bedugja közvetlen a TV-be és DVB-S2-őt pedig egy tuneres box-ba, arról meg HDMI-vel a TV-be?!

(#56124) Beni2360 válasza Gabesz87 (#56116) üzenetére


Beni2360
félisten

Azért ezek az induló árak Kínából egy kicsit nagyon magasak. De-ből 109 € ingyen szállítással.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#56125) junkpod válasza Haka (#56117) üzenetére


junkpod
nagyúr

Olyan tv kell amiben sat és dvbc Tuner is van.

Box's don't touch!

(#56126) Gabesz87 válasza Beni2360 (#56124) üzenetére


Gabesz87
addikt

Jó hát az tény, hogy az induló ár magas, de ha egyszer leértékelve 18e-ért kínálják, kit érdekel, mennyi az induló ára. Több mint egy 10-essel olcsóbb így is. De mindegy, mert nincs belőle. Nyilván hamar elkapkodták.

(#56127) envagyok
Na ebben viszont lehet igazad van. Nem figyeltem, hogy ez nem EU warehouse-os, hanem China, szóval ha mázlim van, még meg is vámolják.

[ Szerkesztve ]

(#56127) envagyok válasza Gabesz87 (#56126) üzenetére


envagyok
veterán

Az inkább 26000, mert szinte tuti az áfa és a kezelési ktg, és zűrös a gari.
Itthon 29 körül kapni garist.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56128) dh66e válasza Haka (#56121) üzenetére


dh66e
veterán

Nem értem a problémádat ha a tévéden van mindenféle tuner,azaz van dvb-c és dvb-S2 is.A tv távirányítójával kiválasztod a forrást és nézed.Ehhez minek médialejátszó?

(#56129) envagyok válasza dh66e (#56128) üzenetére


envagyok
veterán

Biztos megvan rá az oka ;)

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56130) flash-


flash-
veterán

médialejátszót keresek - inkább használtat..

szempontok:

olcsó ár,megbízhatóság,x264 lejátszása, usbről való lejátszás,scart

mit tudnátok ajánlani?

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#56131) envagyok válasza flash- (#56130) üzenetére


envagyok
veterán

Zidoo x8
S905 boxok
Wetek

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56132) blakey válasza envagyok (#56131) üzenetére


blakey
titán

Ha már Wetek akkor Miinix is. :)

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#56133) envagyok válasza blakey (#56132) üzenetére


envagyok
veterán

:)

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56134) junkpod válasza envagyok (#56131) üzenetére


junkpod
nagyúr

Döntési szempontok között első volt az olcsó. A 3 közül melyik olcsó?

Box's don't touch!

(#56135) djnice válasza junkpod (#56134) üzenetére


djnice
veterán

S905X 10-12k-ért nem elég olcsó? A scartot meg el kell felejteni, max kell hozzá venni egy HDMI-CVBS átalakítót.

[ Szerkesztve ]

(#56136) envagyok válasza junkpod (#56134) üzenetére


envagyok
veterán

Szerinem a 100.000-es profi mp-khez képest mind olcsóbb.
Kisigényűnek 10-15-ért, prémium 25-30

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#56137) gippazoid válasza gippazoid (#56105) üzenetére


gippazoid
senior tag

Üdv!

56105-re esetleg tipp, milyen készülékeket nézegessek? Esetleg hol érdemes megvenni?

Köszönöm!

Gippazoid Novelties Inc.

(#56138) djnice válasza gippazoid (#56137) üzenetére


djnice
veterán

Zidoo X9S innen EUEXP postával, plusz költség nélkül $120.68: [link]

Ha nem akarsz ennyit rákölteni, akkor S905X-es box + LibreELEC 10-12k-ért.

(#56139) biega


biega
aktív tag

Sziasztok!

Samsung SmartTV-mhez szeretnék egy médialejátszót, az alábbi szempontok alapján:

- német és magyar nyelvű TV adások nézése (jelenleg nincs TV előfizetésem)
- HDMI csatlakozó
- külső billentyűzet csatlakoztatható legyen
- legyen rajta legalább 2 db USB csatlakozó
- nincs vezetékes internet a TV közelében, ezért a Wifi fontos

- USB háttértárral bővíthető legyen, remek lenne, ha ezt a háttértárat elérhetném wifin keresztül és közvetlenül másolhatnék rá fájlokat (bár ez nem létszükséglet)

- 4k nem szempont

Melyiket tudnátok javasolni?
20e Ft-ot szánnék rá.

(#56140) SunMount3r


SunMount3r
nagyúr

Részletes "review" az Egreat A10 lejátszóról: [link] (ugyan arra a SOC-ra épül, mint a Himedia Q5/Q10 Pro-k).

(#56141) kene84 válasza djnice (#56138) üzenetére


kene84
senior tag

Nekem sajnos ugyaninnen fennakadt a VÁM-on ezért én nem ajánlom.
Most vitázok a kínaikkal, hogy megy szépen vissza és kérem a full refund-ot de egyelőre azt hajtogatják, hogy ők kifizettek mindent amit kellett.

(#56142) atirag


atirag
őstag

Ajánlottátok a himedia q5/10 pro-t A q10 mivel tud többet? Egy apple tv 4-et vált le remélhetőleg.
Ami fontos a jó minőségi (folyamatos 😊 ) lejátszás akár 3d is.
Gyors és egyszerű. Ne kelljen telepítgetni órákat olvasgatni mit hogyan kell telepíteni. Mert ettől már igazán elment a kedvem.

A beépíthető hdd nem feltétel. A hálózati lejátszás a legfontosabb.

[ Szerkesztve ]

(#56143) Beni2360 válasza atirag (#56142) üzenetére


Beni2360
félisten

a himedia q5/10 pro-t A q10 mivel tud többet? a Q10 beépíthetős változat.
3D ISO jelenleg a ZIDOO X8-X9S-nál érhető el kadencia helyesen tudtommal.
A hálózati lejátszás a legfontosabb. - nálam fél éve probléma mentesen megy a ZIDOO X8 gépezet.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#56144) atirag válasza Beni2360 (#56143) üzenetére


atirag
őstag

És ez mennyire egyszerű. Gondolok itt az indulásra irányításra filmek lejátszására. Mert most olvastam a q10 hivatalos forumot és ott elég sok mindent írtak az első telepítésekről,hogy használható legyen a készülék.
És a hdmi cec nem működik amit eddig olvastam róla. Ennél ez működsik?

(#56145) junkpod válasza atirag (#56142) üzenetére


junkpod
nagyúr

https://m.prohardver.hu/tema/asztali_medialejatszok_audio_video/hsz_56095-56095.html

Box's don't touch!

(#56146) djnice válasza kene84 (#56141) üzenetére


djnice
veterán

Ez érdekes, én skype-on tartom a kapcsolatot az emberrel és eddig minden probléma nélkül zajlott. Edfig egyszer volt ilyen gondom EUEXP postával mint neked, egy másik webáruházból, de miután elküldtem nekik a vámos papírokat, visszafizették a kiszabott összeget.

(#56147) flash- válasza envagyok (#56131) üzenetére


flash-
veterán

köszi,utána nézek

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#56148) Mulholland válasza SunMount3r (#56123) üzenetére


Mulholland
tag

Ne hasolnítsd már össze az Egreat A10-et és Himedia Q10-et. Hiába az alap proci és video ugyanaz. Azért a körítés messze menőkben NEM. A nyák sokkal igényesebb eszközökből áll. Ami jótékony hatással van mind a kép, mind a hang minőségre. Ehhez képest a Himedia "nyersebb" hangú. Szoftveresen is sokkal igényesebb a készülék egyszerűen jobbak az alapok is és kb. meg lehet kapni annyi áron mint a Himediát ha szerencséd van. Én nem bántam meg a cserét. Továbbiakban a support is együttműködőbb.

[ Szerkesztve ]

ARCAM AVR20, LG C8 oled TV, Monitor Audio GS 10+polk LSIM703 szett, Monolith 12THX sub

(#56149) SunMount3r válasza Mulholland (#56148) üzenetére


SunMount3r
nagyúr

Nem is értem miről beszélsz? Hol "hasonlítottam én össze őket"?! Épp azért linkeltem a review-t, mert az alapján pontosabban képben lehet lenni, hogy mit tud konkrétan az Egreat és mit nem. Az pedig, hogy azonos SOC-ra épülnek az nem összehasonlítás, hanem tény. De még ha össze is hasonlítanám őket, akkor azzal megint mi lenne a baj?!
Az összehasonlítás lényege -az én szótáramban- épp a hasonlóságok és különbségek megállapítása. De még csak ilyet se tettem.

De ha már, akkor:
A nyák sokkal igényesebb eszközökből áll. Ami jótékony hatással van mind a kép, mind a hang minőségre. Ehhez képest a Himedia "nyersebb" hangú.-> Most tényleg nem azért, de erre kíváncsi lennék, hogy a HDMI-n kiküldve mitől lesz "nyersebb" a hang?! :F Az analógot még elhiszem. A képminőség szintén érdekes lehet, akkor az is "nyersebb"?! :D Ha valamire nem volt eddig soha panasz a Himedia-knál, akkor az pont a képminőség. De mondjuk úgy, hogy elhiszem, hogy te szerinted a képe is szebb az Egreat-nek, ha így is volna, az is max az esetleg a jobb frimware interpretáció miatt lehet, amit jobban a chipset-hez igazítottak, ez nincs kizárva.

[ Szerkesztve ]

(#56150) Beni2360 válasza atirag (#56144) üzenetére


Beni2360
félisten

És ez mennyire egyszerű - én kivettem a dobozból, beállítottam a szükséges helyi, nyelvi, stb és azóta csak Fw és ZDMC (KODI) frissités volt.
És a hdmi cec nem működik amit eddig olvastam róla. Ennél ez működik? - Igen de én nem használom. Inkább erről és a többi profi dolgokról érdeklődjél a saját topikjában, ott nálam profibb felhasználok is vannak. :K

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.