Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53972) blakey válasza BLOODSHOT (#53959) üzenetére


blakey
titán

Igen, router hiba. 2,4 vagy 5GHz-en haszbnálod? Szerezz be egy normális routert.
(#53963) nlpK
Igen, alkalmas rá.
(#53961) Alfajiri
A Kodi nem Android alá lett kifejlesztve, az Android egyelőre mostoagyerek a Kodi számára, elég sok hiányosággal küzd, többször leírtam, android alatt a Kodi "nem tökéletes" médialejátszó, ellenben LibreELC (Linux) alatt az, minden amit elvársz egy médialejátszótól az megoldható vele, minden úgy csoportosítasz ahogy szeretnéd, azt csinálsz vele amit szeretnél és igen, tudod törölni a feliratokat a film mellől, van beépített fájlkezelő, hasonlóan működik mint a PC-s Total Commander.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.