Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36014) robi-k válasza Poplacsek (#36013) üzenetére


robi-k
őstag

Ha nem nézel 3D-t, akkor én a helyedben nem váltanék Base 3.0-ról Base 3D-re, sem kép, sem hangminőségben nincs semmi előrelépés. A Popcorn Az SMP-8911 procival már előrelépés, de sajnos full BD Java menü nélkül (ez fog nekem a legjobban hiányozni). Bár szvsz a 65" TV-hez én már vennék pl. egy A-410 lejátszót, láthatóan jobb képet tud adni a régi Dune-hez képest ilyen nagy felbontásnál.

Meg amúgy is, egy kis türelem, nincs messze már az új generációs médialejátszók megjelenése h265 támogatással 4K felbontásban a legújabb Sigma SMP 876x processzorokra épülve, a Popcorn és a Dune HD is dogozik ilyen készüléken ;)
Egy biztos: nem lesz több feslőkategóriás médialejátszó (mint a Dune HD Pro vagy a 410 Pro lett volna), a gyártók letettek róluk - a mai kórban már minimum lenne rájuk a kereslet, és nem lenne megtérülő a fejlesztésük ill. a gyártásuk.

A VLS táphoz hasonló új "tuning" táp hozzáillesztése a korszerű lejátszókhoz nem gond, van is eladó lineáris táp pl. az A400/A410 lejátszókhoz (az már más kérdés, hogy van-e értelme és milyen árig érdemes beruházni egy ilyen új lineáris tápegységbe).

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.